Barca vs. Real
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Fantasztikus, már csak a Roma Bernabeubeli győzelme kell, s csodálatos tavasz elé nézünk.
Itt kezdődhet a történelemírás, ha mostantól minden passzol, hihetetlen évadot zárhatunk!!!!!
Reméljük a legjobbakat, a következő hetek mindenképp a vízválasztó jelzőt kapják, fontos mérkőzések, kemény, erős ellenfelek. Ha az idei teljesítményt nézzük, bizakodhatunk! Csak így tovább, mindkét csapatnak.
Itt kezdődhet a történelemírás, ha mostantól minden passzol, hihetetlen évadot zárhatunk!!!!!
Reméljük a legjobbakat, a következő hetek mindenképp a vízválasztó jelzőt kapják, fontos mérkőzések, kemény, erős ellenfelek. Ha az idei teljesítményt nézzük, bizakodhatunk! Csak így tovább, mindkét csapatnak.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Megmondta a jó öreg Hriszto: a madrid nem tud fordítani vesztett állásból!
Jövünk fel, jövünk, már csak 2 pont, hajrá fiuk!
Sz.A.N.A.

Jövünk fel, jövünk, már csak 2 pont, hajrá fiuk!
Sz.A.N.A.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Szandi 2008.02.24. 22:54:31-kor.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Most mondjam azt, hogy tessék visszaolvasni mit is irtam anno 8 meg 9 pontos hátránynál? Mondtam hogy van még esély, és most is ugyanígy látom! Még nem vagyunk előttük, de van 13 fordulónk! Csak igy tovább és nem lesz gond!!! Előre fel a sikerek előttünk állnak!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
-
- Jugador del Barça
Amikor madridi ver madridit mien jó érzés is az 
és oda a hazai veretlenség!
VISCA!!!!

és oda a hazai veretlenség!
VISCA!!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
húha...csak 2 pont 

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Yehhhhhhhhhhhh
Bravúros játékot nyomott le a Getafe! Gól után sem volt semmi normális támadása a Madridnak
Elég tré formában votlak, a Getafe meg egy remekül összerakott kis csapat!
BRAVÓ!

Bravúros játékot nyomott le a Getafe! Gól után sem volt semmi normális támadása a Madridnak

Elég tré formában votlak, a Getafe meg egy remekül összerakott kis csapat!
BRAVÓ!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Andris
- Adminisztrátor
Teljesen jogos volt, ha jól láttam.grecki írta:Akkor jogos volt?
Csak mert előre félek a bundáskenyeres sztoriktól madridi részről...
2 pont a különbség.
ollééé

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Mihu
- Director del Fútbol
Így van. Robben berúgta, leszaladtak vagy 7-en a szögletzászlóhoz örülni. A bíró befújta a lest. A Getafe gyorsan elvégezte a szabadrúgást, és asszem 4 a 2 ellen mehettek végig az egész pályán mert a realosok még mindig a szögletzászlónál nézték hogy mivan. Én 5 percig feküdtem a röhögéstőlG-Jay írta:Most akkor tisztázzuk már, hogy jól értem-e, lőtt egy gólt Robben amit nem adtak meg, és amig ők gólörömködtek, addig a Getafe betálált??? Ez aztán a vicc. Leestem a székről amikor láttam hogy mit irtok! Ezt látni kell!
G.

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Ki mondta hogy nem erdekel csak azt mondtam hogy nem mek ra es kesz.kovik írta:Egészségedre akkor. Valakit érdekel a legnagyobb rivális meccse...

Piramis! L.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2008.02.24. 22:47:14-kor.
- Andris
- Adminisztrátor
Még Raul volt lesen, nem is juthatott volna már el Robbenhez a labda. Szerencsére észnél voltak a Getafeiek, és gyorsan elvégezték a témát.Hawk írta:Szerintem les volt.grecki írta:Egyébként miért nem adták meg a Madrid gólját?
Ahogy láttam Robben "gólját", el is kapcsoltam...

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Andris
- Adminisztrátor
FELEJTSÜK EL A MADRIDISTA.HU-T EBBEN A TOPICBAN. ÉS IDÉZNI MEG VÉGKÉPP NE IDÉZZÜNK!!!

- József Attila
- József Attila
Most akkor tisztázzuk már, hogy jól értem-e, lőtt egy gólt Robben amit nem adtak meg, és amig ők gólörömködtek, addig a Getafe betálált??? Ez aztán a vicc. Leestem a székről amikor láttam hogy mit irtok! Ezt látni kell!
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
California Love