visca el barca írta:Alcantara írta:CR-Messi féle kettős a média által túl van sztárolva.
dehogy vannak. mutassál már ronaldon kivul egy másik olyan palit az elmult 20 évből akinek több gólja van mint meccse. és nem csatár! nálam jobban senki nem utálja azt a műpózer palit, de tud valamit
mindkét ember félelmetes, ha 10 évvel ezelőtt játszanak, akkor is kiemelkednek a mezőnyből. max a most a szakadék nagyobbodott köztük és a "második vonal" között.
szerintem sincs túlsztárolva egyik sem...csak ugye megváltozott a világ és az internetnek hála ők már kapják a bulvármocskot is sokkal jobban mint azelőtt lehetséges volt...
és ennek a "sztárolásnak" pont az az eredménye h sokkal több a negatív is amit kapnak és sokkal nagyobbak az elvárások...
hihetetlen h ennél a két játékosnál ha nem lő gólt 2 meccsen keresztül akkor válságról, rossz formáról beszélünk...
olyan rekordokat döntenek meg inden évben amiket el nem tudtam képzelni h lehetséges lesz...
ilyen az igazi Ronaldo 47 gólos szezonja....
Gerd Müller rekordja ....(na ő egy dimenziós játékos de gólt azt tudott rúgni , de nagyon...
CR és Messi szerintem látványosságban ,és a játék szinte minden elemében klasszis...pluszban van ez a minden meccsen gól dolog , mi ma már elvárás feléjük a nagy médiahype-ban...
sokan úgy érzem nem emlékeznek arra hogy Zidane , Ronaldo stb is legjobb szezonjaiban is voltak hullámzó teljesítmények...és csak a szépre emlékeztek velük kapcsolatban...pedig ők is tűntek el a pályán...
CR és Messi szerintem igen is látványosan játszik, ráadásul másképp látványosan, de ugyanolyan eredményesen...immár 7 hosszú esztendeje lassan...
Nálam pl Maradona az etalon...de igazából elég nehéz lenne nyugodt szívvel kijelentem h Maradona látványosabban játszott volna Messinél...mert kb ugyanaz a stílus játékban...nagy szólók, kerülgeti azembereket mint a bólyákat és 5 védő szalad szanaszét ha vezeti a labdát...
kezezős gól, Getafe elleni gól stb...két három évnyi játékából is lehetne egy olyan látványos videót összerakni mint Diego pályafutásának legszebb góljai...emellé jön a sok kisebb gól is...
Cr-re se mondanám h csak a kaput érzi és nem képes látványosan játszani...:)sőt...
csak sokan úgy emlékeznek vissza , h Zidane és Ronaldo állandóan parádésan játszott...hát nem ...
illetve még az jutott eszembe h ha megnézem a mostani ledegradált sima sztárokat pl csatárposzton akkor ugyanúgy a 25 30 gól a bajnokságban már elég lenne aranycipőre mint anno ha nem lenne a két "megasztár":)
nem hiszem pl h a rendkívül látványos Inzaghi jobb lenne mint a egy Suarez, Ibra, Benzema,Falcao,Rooney,van Persie stb...
nem olyan gyenge ez a mostani "másodvonal" sem...
Ziadane , Totti féle poszt meg kb kihalt , de azért azt se mondjátok h most nincsenek klasszis középpályások...
klasszis védekező emberek is vannak...már nincs Viera de van Yaya Toure pl stb...
és lehetne folytatni...