Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ronaldinho22 írta:Persze! Én monnyuk a posztokra értettem, mégpedig Casillas, Gallas, Kompany, Van Bommel, és örülnék HenrynekStike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!, vagy Torresnek! Szerinetem ezeken a posztokon nem árt az erősítés, így legalább nehéz lenne a csapatba kerülni, és hajtanának mint az állat! De ez már egy kicsit túl madridias!
(Henry, Casillas)
nekem luque is tökéletesen elég lenne...Mr. Master írta:1szerre mind tényleg shock, de egy Henryt talán még elbírnánk, ha lenne kedve idejönni.LG írta:Olyanokat írtokHenry, Joaquin, Torres
1ként se kevés, de 1xreMaradjuk a realitásnál(van Bommel)
Ja és ha tényleg van elöszerzödésünk Kompanyval akkor öt is elviselem szivesen a csapatban!!!Deco01 írta:Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Üdv! Csak ugy kapkodom a fejem miota megláttam h ennyi játékost hirbe hoztak a Barcával!![]()
Sztem Casillas nm fog jönni! V.Bommel és Ezquerro mellett tök jo lenne ha jönne Gallas és Heitinga!![]()
És olyan nevek mint V.der Vaart és Robinho szépen hangzik de nm tudnánk öket hova berakni! Én még Luquet naon elhoznám a csapathoz - Ronnie tehermentesitése miatt!
Persze! Én monnyuk a posztokra értettem, mégpedig Casillas, Gallas, Kompany, Van Bommel, és örülnék HenrynekStike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!
Pontosan!A védelembe 1ember, a kp-ra 1ember, a támadósorba 1ember lehetőleg 1szélsőIstike írta:Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolni
Deco01 írta:Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Üdv! Csak ugy kapkodom a fejem miota megláttam h ennyi játékost hirbe hoztak a Barcával!![]()
Sztem Casillas nm fog jönni! V.Bommel és Ezquerro mellett tök jo lenne ha jönne Gallas és Heitinga!![]()
És olyan nevek mint V.der Vaart és Robinho szépen hangzik de nm tudnánk öket hova berakni! Én még Luquet naon elhoznám a csapathoz - Ronnie tehermentesitése miatt!
Szeritnem ha ennyi játékos jönne akkor, az lenne a baj, hogy csapatépítést kéne megint végrahajtqani, inkább kevesebben jöjenek, és posztr megfontoltan kéne igazolniRonaldinho22 írta:Rodriguez, Millito, Gallas, Kompany, Torres, Henry, Van Bommel, Heitinga, Ezquerro, Casillas, V. der Vaart! Apám mi lesz itt? Ez 11 játékos, ha ebből vagy 4 eljönne, már vége lenne mindenkinek! Csak akkor kik mennének? Vagy megint kölcsönbe adnánk a fiatalokat? Remélem vagy 4-en jönnek! Pfffú jövöre még jobban reszkess Milán, Chelsea, Reál!!!!! JÖVÜNK!!!
Vito írta:Gallas,Kompany, vagy HeitingaEzek közül vmelyik tuti bejön! Az Nso-n is írják,hogy Henry és Viera el akar menni az Arsenalból!
Mr. Master írta:Tényleg, mik ezek az előszerződés-izék? Mit takarnak? Jó, de Robinhot meg se akarjuk már venni.
Aztán amikor jövőre összekerülünk a Chelseavel védekezze ki ő az ellendél szemét, meg Puyol. Rúgjon Ronaldinho egy csodagólt, és Deco meg két megpattanósat.Boixos írta:csak kapkodom a fejem, milyen zsugásokról van szó!
a gallast hozzuk el!