Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen jól ismered, vagy csak gondolod?norbert55 írta:És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.
persze,szerintem most is otthon ül,és várja a leveleket a rajongóitól....norbert55 írta:És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.van Bommel írta:Tehát úgy, mintha levelet küldenél? Mert szerintem, ha úgy küldöd, akkor se fogod azt a mezt látni, és gondolom azért az elég sokat ér. Bojant ismételten felajánlom
És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.van Bommel írta:Tehát úgy, mintha levelet küldenél? Mert szerintem, ha úgy küldöd, akkor se fogod azt a mezt látni, és gondolom azért az elég sokat ér. Bojant ismételten felajánlom
Ezt hogy gondolod?norbert55 írta:Akkor sztetek ezt a mezes témát h csináljam?Külön-külön embernek?
És ha elküldeném az öltözőbe(a Barcához) és ott mindenki aláírná?Danka00792 írta:Hát, gondolom, ha külön külön elküldöd mindenkinek, vagy pedig otthagyod az öltözőjükben egy kis üzivel, hogy irja alá mindenki, plusz még körbeadják a vezetöségen belül is.norbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?![]()
Egyébként szerintem az elsö variáció a helyes, tehát ha külön külön küldöd mindenkinek. Gondolom.
Ha holnapig el tudod juttatni a címemre a mezed, akkor nagy valószínűség szerint Bojan aláírása meglesz. Egyébként,...Ha elmész...szerintemnorbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?
Hát, gondolom, ha külön külön elküldöd mindenkinek, vagy pedig otthagyod az öltözőjükben egy kis üzivel, hogy irja alá mindenki, plusz még körbeadják a vezetöségen belül is.norbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?
én más életét is eladnám egy ilyen napért!!!maxilopez írta:az életemet eladnám egy ijen napért!vaLe5 írta:Voltam a valadolid elleni mecsen idén , meg előtte végigjártam a bolttól , muzeumtól a vetítőteremig a pályáig mindent jah és az élmény a mecsen kivül persze az volt amikor találkoztam civilbe Henryval Guddyval Etooval Thurammal mert valami dolguk lehetett a Nou Campba és ott közlekedtek ide oda a nép között , amikor a stadionba bementem körbenézni a sérült Marqueznek a Dos Santinak még tartott a futóedzése... ugyhogy jól sikerült a túra 4-1 re nyertünkHibátlan volt , persze a botigában csomo cuccot vettem.
Egy egész napot reggel 9 től a mecs végéig ami kb este 9 kor volt el lehet gond nékül tölteni + Nagy Laciéknak othon volt mecsük de arra nem volt jegyem
Olyan, hogy beállítanak egy Barca-sállal, és melléd fénykepzik, mint ami a botiquában csinálnak?Pedro10 írta:Fotó Rivaldoval.
az életemet eladnám egy ijen napért!vaLe5 írta:Voltam a valadolid elleni mecsen idén , meg előtte végigjártam a bolttól , muzeumtól a vetítőteremig a pályáig mindent jah és az élmény a mecsen kivül persze az volt amikor találkoztam civilbe Henryval Guddyval Etooval Thurammal mert valami dolguk lehetett a Nou Campba és ott közlekedtek ide oda a nép között , amikor a stadionba bementem körbenézni a sérült Marqueznek a Dos Santinak még tartott a futóedzése... ugyhogy jól sikerült a túra 4-1 re nyertünkHibátlan volt , persze a botigában csomo cuccot vettem.
Egy egész napot reggel 9 től a mecs végéig ami kb este 9 kor volt el lehet gond nékül tölteni + Nagy Laciéknak othon volt mecsük de arra nem volt jegyem