Milyen Barca ereklyétek van?
Nekem is van egy pár erdeti cuccom!!!Van BARCÁS focilabdám,sálam,mezem,tréningpolóm,sporttáskám,kulacsom,baseballsapkám stb.!!!!
- Lionel Messi Fan
- Jugador d'estrella
http://www.sportruhazat.extra.hu/news.php ha valakit érdekel és még nem hallott volna erről az oldalról akkor nézze meg és innen tud rendelni egész baráti áron Klub és Válogatott mezeket. Tuti eredeti meg jó mert én már rendeltem és bevált 

„Leo a legjobb. Kaká és Ronaldo jók, de amit ő tud alkotni a pályán, az összehasonlíthatatlan más megoldásokkal…”
- van Bommel
- Capitá del Barça
Hosszú lesz:D
1994 fényes nyarán a Szarvasi 1.Számú Ált.Isk. csapata egy tornán vett részt Franciaországban(hogy hol nemtom, nem voltam). A tornán részt vett egy Bellpuig nevű csapat, edzője bizonyos id. Bojan Krkic. Bojan a tornán érdeklődött, hogy nem lenne-e kedve a szarvasi csapatnak részt vennie a nyári bellpuigi tornán. Volt...1995 óta minden évben részt vesz a Bojan által szervezett nyári focitornán. Id. Bojan suemélyesen vesz részt a tornán és a legutóbbi 3 évben ifj. Bojan is mindig ott volt. Nos hát valami ilyemi a dolog, így van útban a mezem Bellpuigban, ahol remélhetőleg ott lesz Bojan
Amúgy a szarvasi testnevelőről te is hallhattál a Lyon elleni idegenbekli meccs után ő nyilatkozott az NS-nek, én isvele voltam kint, a két fia jó barátom, ők viszik a mezt
http://phoenix.szarvas.hu/cgi-bin/szarv ... port14.wri
nekem nem akarja megnyitni, de jó cikk ha neked se menne írd google-be(már ha érdekel) A katalán foci magyar nagykövete
1994 fényes nyarán a Szarvasi 1.Számú Ált.Isk. csapata egy tornán vett részt Franciaországban(hogy hol nemtom, nem voltam). A tornán részt vett egy Bellpuig nevű csapat, edzője bizonyos id. Bojan Krkic. Bojan a tornán érdeklődött, hogy nem lenne-e kedve a szarvasi csapatnak részt vennie a nyári bellpuigi tornán. Volt...1995 óta minden évben részt vesz a Bojan által szervezett nyári focitornán. Id. Bojan suemélyesen vesz részt a tornán és a legutóbbi 3 évben ifj. Bojan is mindig ott volt. Nos hát valami ilyemi a dolog, így van útban a mezem Bellpuigban, ahol remélhetőleg ott lesz Bojan

http://phoenix.szarvas.hu/cgi-bin/szarv ... port14.wri
nekem nem akarja megnyitni, de jó cikk ha neked se menne írd google-be(már ha érdekel) A katalán foci magyar nagykövete
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ilyen jól ismered, vagy csak gondolod?norbert55 írta:És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
persze,szerintem most is otthon ül,és várja a leveleket a rajongóitól....norbert55 írta:És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.van Bommel írta:Tehát úgy, mintha levelet küldenél? Mert szerintem, ha úgy küldöd, akkor se fogod azt a mezt látni, és gondolom azért az elég sokat ér. Bojant ismételten felajánlom

figyelj,ezek a játékosok profik,nem foglalkoznak ilyen,számukra apróságokkal.Az lehet hogy van egy embere,aki ilyenekkel foglalkozik, és ő írja alá a játékos helyett a cuccokat,meg ő válaszolgat a levelekre,de max ennyi.Nem várhatod el Messitől sem,hogy az legyen a napi elfoglaltsága hogy válaszolgat a napi több ezer szurkolói levélre..

ez a Bojan-os dolog micsoda

- van Bommel
- Capitá del Barça
Figy én nemtom. De a címét honnan szerzed meg? És szerinted miért biztos, hogy aláírná? Szerintem-hangsúlyozom szerintem-nem látnád többet a mezt. De ha neked egy próbát megér, hát hajrá, én szurkolok. 

És ha Messi-nek küldeném Messi lelkiismeretes biztos aláírná.van Bommel írta:Tehát úgy, mintha levelet küldenél? Mert szerintem, ha úgy küldöd, akkor se fogod azt a mezt látni, és gondolom azért az elég sokat ér. Bojant ismételten felajánlom
- van Bommel
- Capitá del Barça
Tehát úgy, mintha levelet küldenél? Mert szerintem, ha úgy küldöd, akkor se fogod azt a mezt látni, és gondolom azért az elég sokat ér. Bojant ismételten felajánlom 

Úgy hogy nem a Barcának küldöm hanem külön személyeknek.Bár a Messi mezemet elégg lenne Messivel aláíratni.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ezt hogy gondolod?norbert55 írta:Akkor sztetek ezt a mezes témát h csináljam?Külön-külön embernek?
Akkor sztetek ezt a mezes témát h csináljam?Külön-külön embernek?
hali!
Nekem van egy faja Barcás-korsóm(Isten áldja a barátnőmet,én nem adtam volna ki érte annyi pénzt),egy barca-melegítőm(tropára hordva...),és egy már pontosan nem tudom melyik évi mezem(a keresztcsíkos).Plusz apróságok(toll,kulcstartó...).Kb ennyi,de még nem állok meg...
Nekem van egy faja Barcás-korsóm(Isten áldja a barátnőmet,én nem adtam volna ki érte annyi pénzt),egy barca-melegítőm(tropára hordva...),és egy már pontosan nem tudom melyik évi mezem(a keresztcsíkos).Plusz apróságok(toll,kulcstartó...).Kb ennyi,de még nem állok meg...
- van Bommel
- Capitá del Barça
Egy kicsit szerénytelen
leszek:Tehát
12 évvel ezelőtt, mint fiatal futballistapalánta különböző csapatoknak és válogatottnak a hivatalos címére küldtünk egy kedves barátommal levelet, hogy rajongók vagyunk, meg blablabla. 2 helyről jött válasz és egy kis kedvesség, az Ajaxtól és a Juvétól. A Barcelona is a címzettek között volt, de nem jött semmi. Jön a lényeg: ez történt márciusba, és júniusba volt lehetőségem 1 hetet id. Bojan sportiskolájában tölteni Bellpuigban. Ő mondta, hogy a Barcelona nem válaszol semmilyen ilyen tárgyú levélre, aki akarja kijön és megveszi a boltban. Röviden ennyi. De a Bojanos lehetőség fennáll.

12 évvel ezelőtt, mint fiatal futballistapalánta különböző csapatoknak és válogatottnak a hivatalos címére küldtünk egy kedves barátommal levelet, hogy rajongók vagyunk, meg blablabla. 2 helyről jött válasz és egy kis kedvesség, az Ajaxtól és a Juvétól. A Barcelona is a címzettek között volt, de nem jött semmi. Jön a lényeg: ez történt márciusba, és júniusba volt lehetőségem 1 hetet id. Bojan sportiskolájában tölteni Bellpuigban. Ő mondta, hogy a Barcelona nem válaszol semmilyen ilyen tárgyú levélre, aki akarja kijön és megveszi a boltban. Röviden ennyi. De a Bojanos lehetőség fennáll.

mért?
- van Bommel
- Capitá del Barça
Az életben nem látnád többet azt a mezt... 

És ha elküldeném az öltözőbe(a Barcához) és ott mindenki aláírná?Danka00792 írta:Hát, gondolom, ha külön külön elküldöd mindenkinek, vagy pedig otthagyod az öltözőjükben egy kis üzivel, hogy irja alá mindenki, plusz még körbeadják a vezetöségen belül is.norbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?![]()
Egyébként szerintem az elsö variáció a helyes, tehát ha külön külön küldöd mindenkinek. Gondolom.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Ha holnapig el tudod juttatni a címemre a mezed, akkor nagy valószínűség szerint Bojan aláírása meglesz. Egyébként,...Ha elmész...szerintemnorbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát, gondolom, ha külön külön elküldöd mindenkinek, vagy pedig otthagyod az öltözőjükben egy kis üzivel, hogy irja alá mindenki, plusz még körbeadják a vezetöségen belül is.norbert55 írta:Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?

Egyébként szerintem az elsö variáció a helyes, tehát ha külön külön küldöd mindenkinek. Gondolom.
Tudtok mondani vmijen címet ahol az egész csapat aláírhatja a mezem?
-
- Jugador del Barça
én más életét is eladnám egy ilyen napért!!!maxilopez írta:az életemet eladnám egy ijen napért!vaLe5 írta:Voltam a valadolid elleni mecsen idén , meg előtte végigjártam a bolttól , muzeumtól a vetítőteremig a pályáig mindent jah és az élmény a mecsen kivül persze az volt amikor találkoztam civilbe Henryval Guddyval Etooval Thurammal mert valami dolguk lehetett a Nou Campba és ott közlekedtek ide oda a nép között , amikor a stadionba bementem körbenézni a sérült Marqueznek a Dos Santinak még tartott a futóedzése... ugyhogy jól sikerült a túra 4-1 re nyertünkHibátlan volt , persze a botigában csomo cuccot vettem.
Egy egész napot reggel 9 től a mecs végéig ami kb este 9 kor volt el lehet gond nékül tölteni + Nagy Laciéknak othon volt mecsük de arra nem volt jegyem

..........!!!!V i s c a el B a r c a!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........

..........!!!!M é s que un c l u b!!!!..........
- van Bommel
- Capitá del Barça
Olyan, hogy beállítanak egy Barca-sállal, és melléd fénykepzik, mint ami a botiquában csinálnak?Pedro10 írta:Fotó Rivaldoval.

az életemet eladnám egy ijen napért!vaLe5 írta:Voltam a valadolid elleni mecsen idén , meg előtte végigjártam a bolttól , muzeumtól a vetítőteremig a pályáig mindent jah és az élmény a mecsen kivül persze az volt amikor találkoztam civilbe Henryval Guddyval Etooval Thurammal mert valami dolguk lehetett a Nou Campba és ott közlekedtek ide oda a nép között , amikor a stadionba bementem körbenézni a sérült Marqueznek a Dos Santinak még tartott a futóedzése... ugyhogy jól sikerült a túra 4-1 re nyertünkHibátlan volt , persze a botigában csomo cuccot vettem.
Egy egész napot reggel 9 től a mecs végéig ami kb este 9 kor volt el lehet gond nékül tölteni + Nagy Laciéknak othon volt mecsük de arra nem volt jegyem
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Voltam a valadolid elleni mecsen idén , meg előtte végigjártam a bolttól , muzeumtól a vetítőteremig a pályáig mindent jah és az élmény a mecsen kivül persze az volt amikor találkoztam civilbe Henryval Guddyval Etooval Thurammal mert valami dolguk lehetett a Nou Campba és ott közlekedtek ide oda a nép között , amikor a stadionba bementem körbenézni a sérült Marqueznek a Dos Santinak még tartott a futóedzése... ugyhogy jól sikerült a túra 4-1 re nyertünk
Hibátlan volt , persze a botigában csomo cuccot vettem.

nekem van egy 2006-os idegenbeli mezem van az az arany amin kék piros vízszintes csíkok vannak van még egy saviolas és egy ronaldinhos is apuval mindent gyűjtünk van törülköző bögre mindenféle ismerősünknek papucsa is volt:D