Nem elégedetlenségre gondoltam, mikor megemlítettem, pusztán csak a sorsolás "szabályos" menetére... Abban az ott jelenlevők is mind tisztán egyetértettek a mi csapatunkból, sőt volt az ellenfélnél is, akik csak mosolyogtak az egészen, sőt még Zsoltika is, hogy nem volt "tiszta" az, hogy meg lett változtatva (s írom ezt úgy, hogy a másik levélben neked adott igazat), s az, hogy én leírom, s nem sunnyogom el a gondolataimat, az nem azt jelenti, hogy elégedetlen vagyok, pusztán nem értettem teljesen egyet a menetével a szervezésnek.... De hagyjuk, mert ami volt, megtörtént......
A csoport harmadik helyét tényleg magunknak köszönhettük, s én is ŐSZINTÉN gratulálok a szép gólhoz

...
De a külsős barátom is csak annyit mondott (akit B.Viktor Te is ismersz, hiszen láttál minket már tornát nyerni azzal a csapatommal), hogy egyénieskedéssel, meg azzal, hogy dacból nem teszünk labdát, mert lehurrogjuk a másikat, s így rontunk a csapaton
(tény, az első meccsen szóltam más hangnemben az illetőnek(s le is írom egyenesen, Zsoltinak), s utána más is, csak nem szerette meghallani semmiképpen, amit más "kért" tőle), hogy játszunk, s ne cselezzük bele az ellenfélbe, mert úgysem megy. Tény, én nem a cselezés művésze vagyok, de azt tisztán meg tudom ítélni, ha nem tudom kétszer-háromszor megcsinálni, hogy végigszólózom a pályát, akkor nem fogom 15-ször is megpróbálni ugyanazt....
S ezzel kapcsolatban kérte más is, s szólt is "finoman, normálisan".
A rontás benne van mindenki játékába, benne van az enyémben is, s ha mondja nekem valaki akár erősen, akár finoman, akkor be is ismerem hibámat (lehet, nem egyből, de utána higgadtabb állapotomban biztos), s megpróbálok változtatni... Kicsit más, de ezért is fogadtam különböző dologban "kapus" Zsoltival, amit "döntetlenre" hoztam a végére

:)...
Lényeg, ami lényeg.... Tanulni kell a dolgokból, s jobbá tenni a játékot...
Scorpion írta:Kedves állandóan elégedetlen Cserepes Viktor!
Először is magatoknak köszönhetitek, hogy csoport harmadikok lettetek.
Másodszor: A negyeddöntőkben el akartuk kerülni azt, hogy azok a csapatok játszanak ismét, akik egy csoportban voltak. Így kaptuk meg mi a Dortmundot és nem titeket. (Révén a BKV-val egy csoportban voltak)
Harmadszor: Mi is játszottunk a BKV-val és 2:2-es döntetlent értünk el velük szemben és hetesekkel kaptunk csak ki.
Negyedszer: A "messze legjobb csapat" harmadik helyezést ért el a tornán.
Láttam egy-két meccseteket. Mondjuk, ha párszor nem a legyintgetéssel lettél volna elfoglalva, akkor lehet, hogy mondjuk előrébb végeztek.
S, mint tanító és oktató kérlek tanítsd meg magadat a reális látásmódra és gondolkodásra. Kösz.
Zsoltinak meg gratulálok. Külsővel kegyetlen nagy szabadrúgás gólt rúgtál!
Marci. Ezt a kérdést a Cs.Viktortól kérdezd meg.