Barça vs. Real
Jo akkor raulito kivételével...
Csak saját nevedben beszélj.Mi (Reálosok) szorítunk nektek az arsenal ellen
Mi (Reálosok) szorítunk nektek az arsenal ellen, Ti meg csak fikázni tudtok minket . a másik forumon sohanem olvastam olyat hogy a hogy a nagy riválist a barca-t fikázta volna valaki.
Egy kicsit magatokba nézhetnétek.
ja s nereagáljatok szardobálos levelekkel az üzenetemre hanem csak kicsit gondoljatok bele...
Sok sikert az esti meccshez

Egy kicsit magatokba nézhetnétek.
ja s nereagáljatok szardobálos levelekkel az üzenetemre hanem csak kicsit gondoljatok bele...
Sok sikert az esti meccshez

-
- Llegenda del Barça
nem is az a lényeg, h esetleg ilyen, vagy olyan [auto_cenzúra] a madrid és ennek ellenére másodikok, hanem az, h hiába a liga legnagyobb költségvetésével és állítólag a legmasszívabb anyagi hátterével gazdálkodó klubja, mégsem nyertek egy nyomorult carranza kupát sem az elmúlt három évben.
a jóval kisebb lóvékkal dolgozó brigádoknak meg sorban esnek le a spanyol kupák, az uefa kupa, stb. ráadásul minket meg visszatapsoltak az első helyre a bajnokságban úgy, h a madrid minimum 12 ponttal lesz mögöttünk, de ha ütjük a bilbaot, akkor lesz az 15 is. amilyen dzsumbuj van most náluk, az egyáltalán nem garancia arra, h a következő szezonjuk fenomenális lesz, nem szoktak az ilyen bugik egyik pillanatról a másikra megváltozni.
a jóval kisebb lóvékkal dolgozó brigádoknak meg sorban esnek le a spanyol kupák, az uefa kupa, stb. ráadásul minket meg visszatapsoltak az első helyre a bajnokságban úgy, h a madrid minimum 12 ponttal lesz mögöttünk, de ha ütjük a bilbaot, akkor lesz az 15 is. amilyen dzsumbuj van most náluk, az egyáltalán nem garancia arra, h a következő szezonjuk fenomenális lesz, nem szoktak az ilyen bugik egyik pillanatról a másikra megváltozni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mardel
- Jugador d'estrella
Ezzel én is így vagyok!!Hihetetlen,hogy aez a Sevilla úgymond 1 az 1ben(hiszen mindkét csapatnak 100%ot kell adjon,mert nem tudják mi folyik a másik meccsen)így megveri a Madridot,ami még rendben is lenne,csak ők ötödikek lesznek,míg a Madrid második!!Sőt lehet,hogy meg sem veri,de ami azt illeti sokkal jobban játszott!!De azért remélem a meccs meglesz nekik,hamár a negyedik hely nem!! 

Andres Iniesta FAN

Visça el Barça

Visça el Barça
-
- Director del Fútbol
Teljesen egyet értek veled HAnonymus! Már én is fejtegettem ezt anno. Egész évben szok voltak, mégis másodikak lesznek, míg másokról szinte csak jót tudunk elmondani, és hol vannak... HIHETETLEN!!!
De ezek után... lesz ez még így se!!!

De ezek után... lesz ez még így se!!!

"Més Cuen un Club"
Én annyira nem örülök neki. Egyrészt én szeretem Saviolát és az "5. 6. számú csatár" megnevezés baxa a csőröm. Ami viszont ennél is rosszabb az az hogy mi ilyen játékkal vért izzadva érnénk el az Uefa kupát, nekik meg még az is belefér hogy összevissza alázzák őket az utolsó fordulóban és így is röhögve másodikok... 10 év múlva ezt valaki vissaznézi nem az fog leesni neki hogy mennyire vicc volt az egész csapatuk ebben az évben hanem az hogy másodikak lettek... Én nem tudom hogy ez miért van de roppant idegesítő...
atyavilág milyen gólokat lő a Sevilla..
gondoltam hogy jó meccs lesz, de hogy ennyire...
gondoltam hogy jó meccs lesz, de hogy ennyire...
-
- Eurobarca Staff
az első fele tiszta egyértelmű - főleg,hogy Morientest ki sem vitték igaz ő sem csinált sokkal többet de azért mégis jobb volt - és én a második felével is egyetértek régebben sokat mondtam h Gutiból sokkal jobb játékos lehetett volna ha anno eligazol egy olyan csapatba ahol folyamatosan játszhatna de így télleg csak a válság óta játszik igaz néha nem is olyan rosszul viszont amit Iniesta produkál egy ideje az vmi elképesztő nem gondoltam volna 1-1,5 éve hogy ilyen játékos lesz/lehet belőle mert azért van még hova fejlődnie.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Charlie
- Öreg Harcos

Lehet a humorba lenne a helye.
Az első része az különösen megmosolyogtató,egy olyan emberhez hasonlítani Xavit,aki 3-4 éve egy darab salakanyag...Áhhh,egyszerűen ilyet mondani,raúlhoz hasonlítani a passszkirályt!
Második véleményhez,mindenki lehet elfogult a sajátjával szemben,na de miért vinné Aragonés azt a hisztis ribanc gutit,amikor van itt egy bombaformában lévő Iniesta,aki lendületet tud adni a támadásoknak,és még védekezni is tud,mint kiderült az utolsó 2hónapban,persze előtte is lehetett látni a jeleit.A támadáson kívül semmihez nem ért guti,de azt is úgy műveli hogy 2meccsen jó,aztán 6meccsen szemét.
Nem is vok elfogult,csak azt mondom amit látok.A másik meg hogy amióta [auto_cenzúra] a reál,és nincs normális középpályásuk,azóta játszik guti,mivel világéletében egy kispadkoptató volt.
C.
- Pedro
- Jugador d'estrella
"...Ugyanakkor Benito Floro elmondta, hogy a klub nem kíván drasztikus változtatásokat véghezvinni a nyáron: "A játékosainknak szerződéseik vannak. Bár a csapat nem kitűnő, de azért jó. Nem hiszem, hogy öt játékosnál többet cserélnénk le a nyár folyamán..."
Há' milyen nyilatkozat ez, emberek?
5 ember lecserélése... végülis csak a fél csapat

5 ember lecserélése... végülis csak a fél csapat

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
úgy legyen.vegyétek meg (megint) a világ legjobbjait.bár minden évben ezt csináljátok és mi van belőle.......cibuu írta:nem kell ahhozz sok idő hogy valakit megvegyünk,najo van 1-2 kivétel pl Robinho:D:D:D:D:D
minden játékos addig jó még a rejálba nem kerül!!nemtom HENRY-val is mi lenne nálatok.na mind1ú
mi jobbak vagyunk most és jövőre is jobbak leszünk, mert mi egy CSAPAT vagyunk
Dezsö Laci vs Makka powaaa
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Ha nem lennék, hiányoznék magamnak!
Remélem 1 régi-uj elnoke lex a Realnak(Perez)
-
- Eurobarca Staff
a real egy példás csapat! jó példa arra h hogyan kell tönkretenni egy jól működő csapatot Enrique írásában meg van valami erre nem is gobndoltam bár mindegy 2 hónap után úgyis fejezés lesz megint...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador del Barça
cibuu írta:nem kell ahhozz sok idő hogy valakit megvegyünk,najo van 1-2 kivétel pl Robinho:D:D:D:D:D
Ahhoz nem csak csapat nem lesz belőle, mint most

nem kell ahhozz sok idő hogy valakit megvegyünk,najo van 1-2 kivétel pl Robinho:D:D:D:D:D

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
... Azt azért tegyük hozzá, hogy amíg a Barçánál látni lehetett a csapatépítési terveket, egy konkrét irányba mutató koncepciót, addig a RMnál ez finoman szólva is hibázdik... Szóval emiatt biztosan nem választaná senki Madridot.
A másik meg amin gondolkodtam, és elég érdekes, hogy ha minden igaz júliusban lesz elnökválasztás. Addig tehát biztos nem lesz új edzője a csapatnak, mert az tuti, hogy az új elnök fogja vinni. De amire meglesz ez is, már régen július lesz, azaz bő egy hónapjuk marad, hogy lecseréljék a fél csapatot, legalábbis amit nagyon is hangoztatnak...
Kiváncsi leszek sikerül-e egyáltalán...
A másik meg amin gondolkodtam, és elég érdekes, hogy ha minden igaz júliusban lesz elnökválasztás. Addig tehát biztos nem lesz új edzője a csapatnak, mert az tuti, hogy az új elnök fogja vinni. De amire meglesz ez is, már régen július lesz, azaz bő egy hónapjuk marad, hogy lecseréljék a fél csapatot, legalábbis amit nagyon is hangoztatnak...
Kiváncsi leszek sikerül-e egyáltalán...
A Real a világ második leggazdagabb klubbja,nemhiszem hogy csődbe menne.S T U P I D S H A R K írta:Arra nagyon kíváncsi vagyok hogy abból a sok névből ki fog odamenni egyáltalán. Nem nagyon tudom elképzelni hogy sztárok csak azért választják ezt a kicsit csődben lévő csapatot mert nagy múlt áll mögötte. A múlttal most nem sokra mennek.
és hogy mér választanák a nagyok a Realt?amiér a Barcát is választották 2 éve...ennyit erről.

- Charlie
- Öreg Harcos
Dida,Cafú,Lucio,Juan,Carlos,Emerson,Zé Roberto,Kaka,Ronaldinho,Ronaldo,Adriano
Itt a cikk
Aztán majd meglátjuk mi az igazság...
C.
Itt a cikk
Aztán majd meglátjuk mi az igazság...
C.
Hát Riquelmét nem kizárt h megxerzik, Diarrát és Abidalt tobb mint valoszínu.
Es Adrianot is nagyon szeretnék, meg gondolom neki is elege van az Interbol, bár a Realnál is hasonlo a szitu
Errol jut eszembe: a brazil állítol olyan kezdovel állnak majd ki a VBn, amiben 1xre van a pályán, Ronaldo, Dinho, Kaka és Adriano, rajtuk kívul még Dida, Cafu, Juan, Karesz, Zé Roberto a másik kettore nem emlékxem, de az tom, h olyanok maradnak ki mint Lucio, Cris, Edmilson, Gilberto, Juninho, Robinho...azért ez érdekes
Es Adrianot is nagyon szeretnék, meg gondolom neki is elege van az Interbol, bár a Realnál is hasonlo a szitu

Errol jut eszembe: a brazil állítol olyan kezdovel állnak majd ki a VBn, amiben 1xre van a pályán, Ronaldo, Dinho, Kaka és Adriano, rajtuk kívul még Dida, Cafu, Juan, Karesz, Zé Roberto a másik kettore nem emlékxem, de az tom, h olyanok maradnak ki mint Lucio, Cris, Edmilson, Gilberto, Juninho, Robinho...azért ez érdekes

-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Arra nagyon kíváncsi vagyok hogy abból a sok névből ki fog odamenni egyáltalán. Nem nagyon tudom elképzelni hogy sztárok csak azért választják ezt a kicsit csődben lévő csapatot mert nagy múlt áll mögötte. A múlttal most nem sokra mennek.