2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem törődj csak a saját csapatoddal...Majd ha jobbak lesztek akár a Chelseanál akár a Barcánál...Henry így is elég gondot fog okozni a bomba madridi védősornak...Jah és nincs védő aki meg tudná fogni Ronaldinhot, ha egyszer elindul...Erről Sergio Ramos sokat tudna mesélni...egy normál madridista írta:úgy is a chelsi nyer mert Essin Makelele és Lampard közt el fog tünni Ronaldinho ugyanakkor Robbent nem tudja majd fogni Belletti és ki fog húzódni Puyol Robbenre és így Drogba egyedül viheti ré oleguerre v. marquezre ás akkor a jobb szálről még nem ic beszéltem (Joe Cole,W.Philips.v.Duff)![]()
Nem tom... de én úgy tudom h Essien eltiltva 2 meccsre a BL-ből...és szerintem Dinho-t nem lehet csak úgy megfogni..ad egy labdát...és már..visca el barca írta:egy normál madridista írta:úgy is a chelsi nyer mert Essin Makelele és Lampard közt el fog tünni Ronaldinho ugyanakkor Robbent nem tudja majd fogni Belletti és ki fog húzódni Puyol Robbenre és így Drogba egyedül viheti ré oleguerre v. marquezre ás akkor a jobb szálről még nem ic beszéltem (Joe Cole,W.Philips.v.Duff)![]()
én benne vagyok hogy ronaldinho eltunjon, nyugodtan lekotheti az általad emlitett 3 embert. majd eto'o + deco + messi lövi a golokat...egy normál madridista írta:úgy is a chelsi nyer mert Essin Makelele és Lampard közt el fog tünni Ronaldinho ugyanakkor Robbent nem tudja majd fogni Belletti és ki fog húzódni Puyol Robbenre és így Drogba egyedül viheti ré oleguerre v. marquezre ás akkor a jobb szálről még nem ic beszéltem (Joe Cole,W.Philips.v.Duff)![]()
Kluivertinho írta:állítom 120 csapatból is a cselzit kaptuk volna...A Sors keze...Vagy bunda?
Én egy döntetlennel,vagy mondjuk egy 2-3-mal is kiegyeznék,mert a Nou Campban 100ezer ember előtt nagyon nagyon erősek leszünk!barca52 írta:szerintem kinn is reális a győzelem, nem olyan erős a chelsea csak mindig mázlijuk van
ebben az az első hiba, hogy Essien nem játszik!egy normál madridista írta:úgy is a chelsi nyer mert Essin Makelele és Lampard közt el fog tünni Ronaldinho ugyanakkor Robbent nem tudja majd fogni Belletti és ki fog húzódni Puyol Robbenre és így Drogba egyedül viheti ré oleguerre v. marquezre ás akkor a jobb szálről még nem ic beszéltem (Joe Cole,W.Philips.v.Duff)![]()
Hát, érdekes madridista vagyegy normál madridista írta:úgy is a chelsi nyer mert Essin Makelele és Lampard közt el fog tünni Ronaldinho ugyanakkor Robbent nem tudja majd fogni Belletti és ki fog húzódni Puyol Robbenre és így Drogba egyedül viheti ré oleguerre v. marquezre ás akkor a jobb szálről még nem ic beszéltem (Joe Cole,W.Philips.v.Duff)![]()