Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Blaugrano
Barça B

2008.05.17. 10:58:00

Chivu már tavaly is felmerült lehetéges érkezőként,de sok fizut kért volna ezért nem kellett (és most sem kell), ez után igazoltuk le Militot.
Força Barça!!!
Fluwy
Barça B

2008.05.17. 10:13:46

Fernando írta: Gondolkozzatok reálisan. Meghát Messi neve sincs ott. Oleguer meg hol maradna már. Ez ugy kacsa ahogy vagy.
Messit én hagytam ki különben ott van a cikkben! Persze attól még lehet h nem igaz!
Csak a Barca!
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.17. 10:12:47

Fernando írta:Keita megint minek? Ittvan Touré. Afrika kupán a fogunkat szívhatjuk. Értelmetlen.
Cserének :?: :idea: :roll:

Piqué sikeresen vette az orvosi ellenőrzést. link
Fernando
Llegenda del Barça

2008.05.17. 10:07:32

Se Adebayort, se Chivu-t, se Hleb-et, se Mancini-t se Benzemát nem fogjuk leigazolni mostanság. Gondolkozzatok reálisan. Meghát Messi neve sincs ott. Oleguer meg hol maradna már. Ez ugy kacsa ahogy vagy. Wenger nemfogja elengedni Adebayort és nemhiszem h egy ünnepelt ujdonsült sztár otthagyja az ágyúsokat. Hleb 90%-ban már az Interé. Mancini? Ökörség. Chivu? Ugytudom előlünk halászták el. Benzema, túl drága. Keita megint minek? Ittvan Touré. Afrika kupán a fogunkat szívhatjuk. Értelmetlen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fluwy
Barça B

2008.05.17. 09:58:44

Tomsa írta:
Fluwy írta:http://www.elmundodeportivo.es/ egy kis pletyka Guardiola terveiröl... :)
kapusok:Valdes és Aouate (Depor), Neuer (Stuttgart), Alves (Almería), Frey (Fiorentina)

Védök:D.Alves, Oleguer?!?:( ,Puyol,Márquez,Pique és Coloccini (Deportivo) v Chivu (Inter) Abidal,Sylvinho

Középpálya: Touré Yaya,(Márquez),Keita,Víctor Sánchez,
Iniesta,Silva,Mancini,Hleb

Csatár: Henry,Bojan, Benzema v Adebayor

A cikkben volt nem az én véleményem! Az én véleményem h Oleguer minek maradjon amugy hátul elég szimpatikus a névsor bár én Garayt hiányolom. Középen Silva és Hleb igencsak teccene nekem Mancini se rossz. Elöl akkor már talán inkább Benzema v Berbatov.
Lehet h sok igazságtartama nincs de azért ezek a nevek röpködnek mostanába. Majd meglássuk.
Hát ez elég szép, de valaki hiányzik...MESSI?!
:D:D Messit mindig kihagyom annyira alapember!!! Bocsi! :)
noname
Llegenda del Barça

2008.05.17. 09:47:14

Szép és jó tervek, örülük nekik, csak egy gond van:
támadó kp csak Hleb van megemlítve.Én sokkal jobban örülnék ha egy igazi irényító jön, mint a sokat emlitett VdV vagy Nasri vagy Diego.PErsze Hleb se rossz, de hozzá hasonló stílusú játékos ott van Iniesta.Most sztem inkább van szükségünk egy igazi irányítóra, szóal remélem h még itt is változnak a dolgok.
Védőposzton továbbra is kitartok Garay mellett, ha nem jön össze, akkor egyértelműen Coloccini, a román zsoldos nekünk nem kell!!!!
Szélsőnek a Mancini-Silva duóból egyik jobb mint a másik és ráadásul mind2 viszonyalg olcsó lenne.Bármelyikük jön, örülni fogok!
A Fifa egy szégyen
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.05.17. 09:37:51

Fluwy írta:http://www.elmundodeportivo.es/ egy kis pletyka Guardiola terveiröl... :)
kapusok:Valdes és Aouate (Depor), Neuer (Stuttgart), Alves (Almería), Frey (Fiorentina)

Védök:D.Alves, Oleguer?!?:( ,Puyol,Márquez,Pique és Coloccini (Deportivo) v Chivu (Inter) Abidal,Sylvinho

A cikkben volt nem az én véleményem! Az én véleményem h Oleguer minek maradjon amugy hátul elég szimpatikus a névsor bár én Garayt hiányolom. Középen Silva és Hleb igencsak teccene nekem Mancini se rossz. Elöl akkor már talán inkább Benzema v Berbatov.
Lehet h sok igazságtartama nincs de azért ezek a nevek röpködnek mostanába. Majd meglássuk.
Hát ez elég szép, de valaki hiányzik...MESSI?!

Ne használd a piros színt, az a moderálás színe!
S.
Fluwy
Barça B

2008.05.17. 09:33:35

http://www.elmundodeportivo.es/ egy kis pletyka Guardiola terveiröl... :)

sabres
Barça B

2008.05.16. 22:44:21

a Milan sztem egy even belul 10 milat kihozna a Ronie mezek eladasabol :D , uj kornyezetbe meg abszolut javulna, foleg egy jo edzovel.
sztem 16-25 millio keves Ronniert, ez az en velemenyem, de sztem keves mindenkep 3-asal kene kezdodjon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.16. 22:22:17

Ilúvatar írta:
nagyakos91 írta:én nagyon örülnék neki:D ő a példaképem. de sztem kevés az esély h ide jön :(

Akkor büszke lehetsz magadra :S
Eggyet értek Ronaldo minden csak NEM PÉLDA ÉRTÉKŰ! Visszataszító a viselkedése, és nincs egy Messi szinten hogy ekkora sztár legyen.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Deus
Boixos Nois

2008.05.16. 22:16:00

nagyakos91 írta:én nagyon örülnék neki:D ő a példaképem. de sztem kevés az esély h ide jön :(

Akkor büszke lehetsz magadra :S
KépKép
Varatrix
Director del Fútbol

2008.05.16. 22:15:55

sabres írta:Amugy meg ilyen CRonirol sztem ne is almodozatok, annyi penze nincs a Barcanak, en remelem h jovore a spanyolba fog jatszani.
Szerintem Laporta oda áll C. Roni menedzsere mellé és meg kérdi meik zsebéből fizesse ki. Én inkább azt kérdezném meg hogy minek kéne nekünk az a ripacs, szappan opera hős? Egy túl sztárolt portugál pont olyan mint Figo, és ő most egy senki.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Lesy
Capitá del Barça

2008.05.16. 22:08:02

depth írta: Gay Assulin
Csak annyit, hogy ő nem Gay hanem Gai. Amit Te írtál az teljesen mást jelent. :lol:
noname
Llegenda del Barça

2008.05.16. 22:05:51

sabres írta:Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.
Tehat 38 milla.(Az mar megint mas h Ronnie az utobbi idoben nagyon sokat veszitett a hihetosegebol de itt arrol van szo h mire kepes vagy h mire lenne kepes.)
Hát akkor asszemmennyit a híres szakértők tudásától.Na akkor végülis mi befolyásolja egy játékos piaci értékét:
1. kor- Roni már nem fiatal, de nem is öreg, szóal ez nem oszt, nem szoroz
2. jelenlegi forma- egy Roninál katasztrófális
3. szükség van-e nála a csapatánál- nincs!ez is lejjeb viszi az árát
4. magánélet- ez sincs rendben- sok éjszakai buli...
5. reklámérték
6. tehetség

Véleményem szerint ezek a legfontosabb szempotok.
Ezek közül egyedül a reklámérték viszi fel jelen esetben a játékos árát, ugyanis bár a tehetsége megvan, kérdéses h képes lesz-e újra kamatoztatni.Szóal teljesen reális ez az ár.
A Fifa egy szégyen
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.16. 21:54:03

sabres írta: Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.
Tehat 38 milla.(Az mar megint mas h Ronnie az utobbi idoben nagyon sokat veszitett a hihetosegebol de itt arrol van szo h mire kepes vagy h mire lenne kepes.)
Ok-ok az a 38M, ha én lennék Berlusconi, simán ki is csengetném...de, a képességeiről megítélni a mostani árát olyan, mint egy Ducatit a fékpadon tesztelni....(az is egy szempont, de nincsenek külső körülmények). Gondolj bele, hogy mennyi idő és munka kell hozzá (ha a pénzt nem is vesszük ide), hogy visszanyerje a 2 évvel ezelőtti formájának csak az árnyékát is...meg persze nem jó reklám a "munkához" való hozzáállása sem mostanában....akár megy, akár nem! Úgyhogy lehet, hogy kevés az a 16M, nem is ragaszkodom ehhez a számhoz, de az igazolási hókuszpókusz kezdetekor ennyi volt a reális...én így gondolom. Persze a hozzáértők, akik meghatározták az árát biztos értik a dolgukat, nem is vitatkozom ezzel, de azért nem minden az, aminek látszik...
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.05.16. 21:42:56

Replay írta:Lahm 2012-ig hosszabbitott a Bayern-nel.
Valszeg Dani Alvés miatt ugrott neki Katalónia...
Reméljük. Ha jönne Alves, akkor már "csak" egy minőségi játékmester kellene.
Na meg a padra pár kiegészítő ember.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sabres
Barça B

2008.05.16. 21:40:38

gonosz írta:
Na azért tegyük hozzá, hogy régóta nem nyújtott semmit meccsen, ahogy azt az előttem szólók is elmondták.....ráadásul a reális ára 16M lenne, mert annyiért vásárolhatta volna ki magát....szerintem az a 25M korrekt...itt persze nem a tehetségére vagy a képességeire gondolok, hanem (nagyon csúnyán fogalmazva:) a piaci értékére....ez van! :?
Ronnie piaci erteke jelenleg 38 milla, ez nem vicc. ez a realis ertek hivatalosan pl olyan site-on ahol szakemberek szamoljak ki a jatekos piaci erteket.
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.05.16. 21:38:53

C.Roni marad ott ahol van ebben biztos vagyok.
És jobb is így műessen csak az angoloknak...
Kép
Kép
Kép
sabres
Barça B

2008.05.16. 21:35:39

en szegyelnem h ilyen neveket irjak ide be mint Emerson, ez vicc. Na meg Canizares, ez meg nagyobb vicc, van nekunk Valdes, olyan amilyen de Canizaresnel jobb egy picivel es meg elotte a jovo.

Amugy meg ilyen CRonirol sztem ne is almodozatok, annyi penze nincs a Barcanak, en remelem h jovore a spanyolba fog jatszani. De nalunk bizti nem, hanem a Real-ba ha egyaltalan atjon a Primeraba.
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.16. 21:32:55

Blaugrano írta:Hihetelen ez a Milan nem igaz h sajnálják a pénzt. R10-ért 25 milla... :shock:
Na azért tegyük hozzá, hogy régóta nem nyújtott semmit meccsen, ahogy azt az előttem szólók is elmondták.....ráadásul a reális ára 16M lenne, mert annyiért vásárolhatta volna ki magát....szerintem az a 25M korrekt...itt persze nem a tehetségére vagy a képességeire gondolok, hanem (nagyon csúnyán fogalmazva:) a piaci értékére....ez van! :?
sabres
Barça B

2008.05.16. 21:32:25

depth írta:
Kapus, Jvédő, Kvédő, Kvédő, Bvédő, Vkp, Vkp, Kk, Irányító, Jszélső, Bszélső, Csatár. Bocsánat a gyenge ábrázolásért, de nemvolt kedvem rajzolni.
Nem tudom de sztem ebbe a felallitasba nagyon sokan belefognak kotni, foleg mas csapatok :D(12 emberrel nem biztos h megengedik h kialljunk ellenuk), de remelem h csak a Vkp-t irtad 2x :D
DaveN
Jugador del Barça

2008.05.16. 21:23:15

most már ha vkit igazol a barca az csak fiatal lehet (aránylag), mer annak semmi értelme ha 35 éves játékosokat igazolnak... vagy 38 mint canizares
gonosz
Jugador d'estrella

2008.05.16. 21:19:32

gekkodan írta:Canizares elakar jönni a Valenciából. Azonnal le kell rá csapni.
na hát ez is felelőtlen lépés lenne....
Inkább valami fiatalabbat kellene szerezni, még ha rutintalanabb is, cserének jó lenne....
gekkodan
Director del Fútbol

2008.05.16. 21:18:42

Replay írta:Lahm 2012-ig hosszabbitott a Bayern-nel.
Valszeg Dani Alvés miatt ugrott neki Katalónia...
Legyen igazad. Alves kummára kell ide.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
nagyakos91
Barça B

2008.05.16. 21:13:26

csabimo írta:Az egyértelmü ha ronaldo spanyoloba igazol akkor az a madrid lesz, mert ök kifizetik a horribilis vételárát...de ha holnap megjelenne a cikk hogy croni a barcához igazolt csak nem kezdenétek el lázadni :D ? de én már azon se lepödnék meg ha igen...
én nagyon örülnék neki:D ő a példaképem. de sztem kevés az esély h ide jön :(
visca el barca!
Lezárt