Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én bízok is Pep döntéseiben, de azért követ el hibákat. Pl a Chygry-Caceres, vagy a Busi-Touré viszonylatban.culinho írta:Mi szurkolók gondoltuk azt innen a távolból, h Ibra nehéz eset lesz. Nyilván Guardiola - és a mögötte lévő stáb - jobban ismeri nálunk, mind Ibrát, mind Robinhot, és ha Ő úgy látja, h a svéd kezelhető, míg a braziltól tart, akkor bízzunk benne. Én se állítom, h az összes igazolás főnyeremény volt eddig, de ez alatt a rövid idő alatt letett annyit az asztalra, h higgyünk neki vakon. Azt se hiszem, h ne tudná, milyen fontos meccsek jönnek tavasszal, szerintem, ha úgy gondolná, h a brazillal könnyebb Bl-t védeni, akkor kérte volna Laportától. Abban a szerencsés helyzetben van, h bárkit kérhet megkapja. Nyilván nem maga ellen dolgozik.barca0417 írta:Azt meg nem hiszem hogy Robinho idejönne, és mindjárt az öltőzői hangulatot kezdené rombolni. Ibra se volt könnyű esetnek titulálva előzetesen.
Mi szurkolók gondoltuk azt innen a távolból, h Ibra nehéz eset lesz. Nyilván Guardiola - és a mögötte lévő stáb - jobban ismeri nálunk, mind Ibrát, mind Robinhot, és ha Ő úgy látja, h a svéd kezelhető, míg a braziltól tart, akkor bízzunk benne. Én se állítom, h az összes igazolás főnyeremény volt eddig, de ez alatt a rövid idő alatt letett annyit az asztalra, h higgyünk neki vakon. Azt se hiszem, h ne tudná, milyen fontos meccsek jönnek tavasszal, szerintem, ha úgy gondolná, h a brazillal könnyebb Bl-t védeni, akkor kérte volna Laportától. Abban a szerencsés helyzetben van, h bárkit kérhet megkapja. Nyilván nem maga ellen dolgozik.barca0417 írta:Azt meg nem hiszem hogy Robinho idejönne, és mindjárt az öltőzői hangulatot kezdené rombolni. Ibra se volt könnyű esetnek titulálva előzetesen.
Ha most nem kellett Guardiolának valószínűleg akkor sem fog kelleni, még ha Henry megy is. Ha nagyon szeretné a játékát, tudna most is helyet szorítani. Nem hiszem, hogy azt lesi majd, hogy mennyire bizonyít a Santosban. Azért ő ennél nagyobb játékos. Hát az utolsóra pedig válaszoltam az elsővel szerintem. Ha most nem kell, később mi változik? Fiatalabb nem lesz (persze nem öreg), de ha 3 év múlva lesz téma akkor már közel lesz a 30-hoz.MichaaBee írta:Azért június elejéig valószínűleg már elválik, hogy a Santosban ér-e annyit, hogy leigazoljuk.Fernando írta:Arról pedig, hogy a nyáron sem lesz nagy az ára? Hááát. Közte van egy VB, ne felejtsük el. Szerintem most volt az utolsó esély, hogy őt gránátvörös-kékben lássuk. Soha nem lesz a Barca játékosa.Azt meg nem értem, hogy miért ne lehetne ő még Barca játékos. Mi zárja ki?
Azért június elejéig valószínűleg már elválik, hogy a Santosban ér-e annyit, hogy leigazoljuk.Fernando írta:Arról pedig, hogy a nyáron sem lesz nagy az ára? Hááát. Közte van egy VB, ne felejtsük el. Szerintem most volt az utolsó esély, hogy őt gránátvörös-kékben lássuk. Soha nem lesz a Barca játékosa.
Nagyon nem szeretnék beleszólni az itt folytatott diskurzusba, leírtam már a véleményem és olvastam másokét is, de:MichaaBee írta:Akkor Piqué, Ibra, Alvés rossz igazolások voltak?Guardiola nem ért az igazolásokhozCsigrinszkijről és Cáceresről pedig nem lehet elmondani egyelőre, hogy rossz igazolások voltak, mivel alig láttuk őket eddig.
Ha csak a Santosban fog lenyomni egy félévet, akkor nem hiszem, hogy nagyon megugrana az ára. Szerintem nyáron is bőven elhozhatjuk 30-ért, elvégre a Citynek akkor sem lesz rá szüksége.most lenne a legnagyobb esély arra,hogy olcsóbban idehozzunk Henry helyére egy klasszist.
Az igaz,h emberből van,így hibázhat is.De azért kritizálni,mert valakit nem hozott ide!?Ráadásul olyasvalakit,aki nem is egyértelműen olyan nagy playa mint sokan vélik!?duncan írta:
Először is véleményem szerint Guardiola is emberből van. Ő is tévedhet,őt is lehet kritizálni,mint bárkit. Másodszor pedig a játékosigazolásokhoz még nagyon nem ért a többi edzőhöz képest. Úgymond ez az ő gyenge pontja. És a Robinhoval kapcsolatos kritikák teljesen jogosak,mivel most lenne a legnagyobb esély arra,hogy olcsóbban idehozzunk Henry helyére egy klasszist.
Akkor Piqué, Ibra, Alvés rossz igazolások voltak?Guardiola nem ért az igazolásokhoz
Ha csak a Santosban fog lenyomni egy félévet, akkor nem hiszem, hogy nagyon megugrana az ára. Szerintem nyáron is bőven elhozhatjuk 30-ért, elvégre a Citynek akkor sem lesz rá szüksége.most lenne a legnagyobb esély arra,hogy olcsóbban idehozzunk Henry helyére egy klasszist.
Akkor most ezentúl minden játékos megjuhászodik, ha ideigazol?Azt üres szócséplésnek tartom,hogy nem lenne jó a hozzáállása. Ibráról is ezt mondták nem is kevesen,aztán mégis ő az egyik legmotiváltabb.
Ebben igazad van. Majd meglátjuk, hogy kevés lesz-e, mindenesetre Pep így döntött, mi nem tudunk változtatni rajta. Ez részemről le van zárva, sokkal érdekesebb lehet, hogy nyáron kit lehet majd hozni mennyért és hogyan...Nem szokásom jósolgatni,de ha Henry és Ibra tartják a mostani formájukat,akkor ez tavasszal kevés lehet,a BL-ben szinte biztos a bajnokságban pedig a reáltól függően. Bojan és Pedro ,Jeffren pedig főleg nincs még olyan klasszis,hogy esetleges sérülés esetén hosszabb távon is klasszis teljesítményt nyújtson bal oldali támadó poszton,vagy akár középen.
MichaaBee írta:Úgy gondolom, hogy egyelőre senkinek sincs akkora tekintélye, hogy megkérdőjelezze Guardiola döntéseit, úgyhogy nyugodtan vissza lehet venni. Ha valóban Xavi és Puyol kérték (amit egyébként kétlek), akkor meg nincs is miről beszélni...
Robinho tudásával szerintem nincs semmi gond. A Realban húzóember volt, amíg el nem ment a Cityhez, aztán kiderült, hogy az angolfoci nem ízlik neki. De a spanyol igen.
A hozzáállásával már vannak gondok, elég partiarc, ami nem hiányzik. Erre a félévre meg tudjuk szvsz oldani, hogy Henry, Pedro, Bojan és Jeffren ellássák azt a posztot, tehát NINCS szükség téli igazolásra.
Nyáron viszont már mindenféleképpen kell nézni valakit. Az én jelöltem továbbra is David Silva. Középpályán is jó csere és a szélen is kiváló, emellett spanyol, ergo beilleszkedési problémái nem nagyon lehetnek, úgyis ismer a fél keretet. Vele úgymond 2 legyet ütnénk 1 csapásra.
Ha nem jönne össze, akkor pedig lehet Fabregasszal tárgyalni. Én nem látom sok esélyét annak, hogy eljöjjön az ágyúsoktól, de még akármi elképzelhető. Viszont vele nem biztos, hogy megoldanánk a balszélső problémákat. Vagy Iniestának kéne ott jobban játszania, úgy, hogy Xavi és Fabregas támogatják a középpályáról, vagy Pedrónak/Bojannak kell feljavulnia, hogy a kezdőhöz szükséges szintet tudják hozni.
Én személy szerint akármelyikkel kiegyeznék, tehát tőlem jöhet csak Silva vagy csak Fabregas. Ha viszont nem jön be az előbb említett 2 opció, akkor nézni kell balszélsőt. Marad Ribéry, Robinho, Suárez és én még idevenném Villát is. Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, sőt, lehet hogy az is, de ha ő tudna jól játszani a szélen Ibrával és Messivel cserélgetve, akkor rá van szükség. Úgy érzem, hogy helyt állna így, de erre semmilyen garancia sincs. Viszont az a baj, hogy másik 3 jelölt sem lenne életbiztosítás. Suárez, mint tudjuk csak Hollandiában villantott nagyot egyelőre, nem tudhatjuk, hogy mire lenne képes egy erősebb bajnokságban egy jobb csapat kezdőjében. Ribéry szakmailag jó megoldás lenne, a hozzállásával sem lenne baj, inkább az szólhat közbe, hogy mindenáron Madridba akar menni... Robinhónak a tudásával és játékstílusával szerintem nem lenne gond, viszont a hozzállásával igen. Én azt mondom, hogy ezzel még lehet várni nyárig, akkor majd visszatérünk a témára, s látni fogjuk azt is, hogy az új csapatában (ami ugye valószínáleg a Santos lesz) mit alkot majd.
Ennek megfelelően nálam a nyári sorrend:
1. Silva
2. Fabregas
3. Villa (+Fabregas/Silva)
4. Ribéry (+Fabregas/Silva)
5. Robinho (+Fabregas/Silva)
6. Suárez (+Fabregas/Silva)
Itt a válasz.Sanama írta:Michabee,
Villa? minek? hova?
Bővebben:Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, sőt, lehet hogy az is, de ha ő tudna jól játszani a szélen Ibrával és Messivel cserélgetve, akkor rá van szükség. Úgy érzem, hogy helyt állna így, de erre semmilyen garancia sincs. Viszont az a baj, hogy másik 3 jelölt sem lenne életbiztosítás.
Ibráról soha nem hallottam még, hogy bomlasztó ember. Szerintem ő pont az a típus, aki elmegy edzésre-meccsre, aztán utána hazahúz: nem politizál, nem bulizik, nem csinál pártokat az öltözőben. Egyszerűen csak teszi a dolgát.Chino írta:Az hogy Robinho erősítés lett volna az sztem nem kétséges. Hogy bomlasztotta volna a csapatot? Mikor Ibra jött akkor nem félt senki ettől, pedig akkor nála bomlasztóbb jellegű játékost nem ismertem.
Hogy Pep félne valamelyik játékos haragjától? Úgy ***** rúgta Dinho-t, Deco-t, és Eto'ot, hogy abban egy csepp félelem nem voltFernando írta:Szerintem ez hiba Pep-től. Miért romlana meg a viszony ha valaki kevesebbet játszik, mert a teljesítménye erre késztet? Nem értem. Fél valamelyik játékos haragjától? Én szerintem a klub érdekei előbbre valók egy-egy játékosénál, a klub érdeke pedig szerintem nem állt messze a brazil kölcsönvételéről, szinte ingyen.
Nem biztos, h helyt álló az Ibrához való hasonlat. Robinhoval az a baj, mint Ronaldinhoval, Adrianoval, vagy épp Kakával. Csak előzőek legalább jó focisták.Chino írta:Az hogy Robinho erősítés lett volna az sztem nem kétséges. Hogy bomlasztotta volna a csapatot? Mikor Ibra jött akkor nem félt senki ettől, pedig akkor nála bomlasztóbb jellegű játékost nem ismertem.
Szóval ezt nem tartom igazi indoknak. Pep nem vele képzelte el a jövőt és ennyi. Lelke rajta, csak nehogy megbánja.
Pont ezért menjen! Nagyon kevés lehetőséget kap,ami érthető,hiszen jóval gyengébb teljesítményre képes egyelőre,mint Bojan vagy Pedro. Ha fejlődni akar,ahhoz játszania kell,amit nálunk mostanság nem nagyon fog.Hozzáteszem nem véletlenül. Számomra eddig semmi extrát nem mutatott. Gyors. De ez önmagában még kevés a Barcához. Ha máshol majd sokat játszik jól fejlődik,akkor visszajöhet.westerngom írta:- Jeffren dehogy menjen!Maradjon fejlődjön, szükségünk van ilyen alázatos, jó képességű, tehetséges fiatalokra!
- Jeffren dehogy menjen!duncan írta: Jeffren menjen szépen kölcsönbe........
Henry pedig USA-ba ( jobb lesz ott neki,mert már kikopott-amit nagyon sajnálok,mert nagy kedvencem,de be kell látni eljárt fölötte az idő)