Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
elnézést, de ezt muszáj kiegészítenem: a Valencia nagyon erős csapat, ezért kezdjünk a Dani-Puyol-Piqué-Maxwell 4esselMichaaBee írta:Szerintem meg nem kéne gólt kapni, úgyhogy kezdjen Valdés.boixosnoisbarca írta:Szerintem egy kemény kp-val Ini Xavi Toureval kéne kezdeni.
![]()
![]()
Szerintem meg nem kéne gólt kapni, úgyhogy kezdjen Valdés.boixosnoisbarca írta:Szerintem egy kemény kp-val Ini Xavi Toureval kéne kezdeni.
Ez lenne a jó igen, csak az a baj hogy Pepnek nem jut eszébe, hogy néha Messit is le lehetne cserélni. mondjuk, mikor 3-al megyünk a Racing ellen, vagy hasonló esetekben. Idén alig pihent, pedig még nagyon sok szükségünk lesz rá a szezonban.lluisllach89 írta:A Messi, Henry, Bojan, Pedro kvartettből a kispadon maradt tag is min 30 percet kapni fog szerintem. Ha menne a játék és mennénk legalább 2-vel a 60. percre akkor Messit lekapná Pep, ha meg nem menne a játék, és sovány 1-el mennénk, v X lenne akkor a másik tuti kezdőt, Henryt kapná le szvsz.
BTW: Én a Messi-Henry-Bojan triót kezdetném..
A főoldalon olvasható Rafa cikkben pedig a végén említi,h Bojan mindent megtesz,h pótolja IbrátMR. TROMORT777 írta: Szerintem nem véletlenül került szóba a sajtótájékoztatón Henry. Kezdeni fog.
Szerintem is ragaszkodik az eddigi elképzeléseihez és Iniesta-Messi-Pedro támadóhármassal fogunk felállnipalesz77 írta:Hát úgytűnik Villa mégis játszani fog.
Én amúgy Bojant várnám a csaaptbanagyon, de félek, hogy Pep megint a Messi-Ini-Pedro hármassal áll fel.Csak ne legyen igazam!!
Szerintem nem véletlenül került szóba a sajtótájékoztatón Henry. Kezdeni fog.palesz77 írta:
Én amúgy Bojant várnám a csaaptbanagyon, de félek, hogy Pep megint a Messi-Ini-Pedro hármassal áll fel.Csak ne legyen igazam!!
hogy ne legyek teljesen off, Henry az utolsó percekben eldönti a mecsset, végeredmény 2-1LG írta:Remélem igazad lesz, de én nem vagyok ennyire optimista. Sztem egy rossz meccsen játszunk egy szenvedős 1-1-t.Egy biztató játékkal 3-4 góllal lehozott meccset várok. Smile
Remélem igazad lesz, de én nem vagyok ennyire optimista. Sztem egy rossz meccsen játszunk egy szenvedős 1-1-t.Egy biztató játékkal 3-4 góllal lehozott meccset várok. Smile
Ahogy Pep meccselését ismerem mostanában, azonnal berakja Keitát kezdeni középre, Init meg baltámadóba, csak hogy véletlenül se legyen senki a rendes posztjánLM10 írta:Na remélem, most elkerüljük ezt az eddigi szenvedést:
-----------------------V.V--------------------------
Alves----------Piqué--------Puyol----------Maxwell
------------------------Busquets-------------------
-------------------Xavi---------------Iniesta-------
Messi----------------------Henry-------------Pedro.
Ha nem a Valencia lenne az ellenfél akkor Bojan játékát is elképzelném, így szvsz Titi fog kezdeni középen. Szép és gyors játékot várok el!
LM10 írta:Na remélem, most elkerüljük ezt az eddigi szenvedést:
-----------------------V.V--------------------------
Alves----------Piqué--------Puyol----------Maxwell
------------------------Busquets-------------------
-------------------Xavi---------------Iniesta-------
Messi----------------------Henry-------------Pedro.
Ha nem a Valencia lenne az ellenfél akkor Bojan játékát is elképzelném, így szvsz Titi fog kezdeni középen. Szép és gyors játékot várok el!
Lett is egy kemény 0-0gygerike írta:Vicces lenne. Az elöző meccsen is ők 2-en nem játszottak:OVaratrix írta:Itt egy Ibra, ott egy Villa.Colos írta:Úgy néz ki, David Villa vállsérülése miatt nem játszhat ellenünk vasárnap. Bár még nem száz százalék, de azért én egyáltalán nem bánnám, ha nem léphetne pályára.
Kivételesen nem bánkódnék.
Pedig szeretem a játékát.
Vicces lenne. Az elöző meccsen is ők 2-en nem játszottak:OVaratrix írta:Itt egy Ibra, ott egy Villa.Colos írta:Úgy néz ki, David Villa vállsérülése miatt nem játszhat ellenünk vasárnap. Bár még nem száz százalék, de azért én egyáltalán nem bánnám, ha nem léphetne pályára.
Kivételesen nem bánkódnék.
Pedig szeretem a játékát.
Itt egy Ibra, ott egy Villa.Colos írta:Úgy néz ki, David Villa vállsérülése miatt nem játszhat ellenünk vasárnap. Bár még nem száz százalék, de azért én egyáltalán nem bánnám, ha nem léphetne pályára.