Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
TeeeB0R
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2007.03.28. 00:49:50

Most olvastam egy hírpotálon, hogy Stoichkov beajánlotta Txikiéknek Bojinovot, a Juventus 21 éves a csatárját... szerintetek? akkor inkább Berbatov vagy Petrov ha már bulgárról van szó :D
PCsabi
aka Game90

2007.03.28. 00:07:53

Ez a szavazás is elvan már döntve rendesen :)
Dos Santos és Q elég magabiztosan vezet, CR meg ,,csak'' a 3., a többiek szavazata meg elenyésző :roll:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
PCsabi
aka Game90

2007.03.28. 00:06:17

lionelmessi19 írta:Azért Ronaldo mondjuk gyorsabb lényegesen... Quaresmának viszont ott vannak a külsős megoldásai...
Mindenesetre C.R. nagyobb húzóember, több figyelmet kap, meg minden. Ezért ilyen aránytalnul nagy az ára.
Azért megnéznék egy futóversenyt, de sztem is gyorsabb. Talán azért kap nagyobb figyelmet, mert a MU-ban nyomja, ami azért elég lényeges.
Sztem egy a lényeg, hogy nem fogjuk CR-t megvenni :arrow: főleg nem ennyiért.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.28. 00:02:46

Game90 írta:Sztem Q megérné azt a 20-25-öt :!: C. Ronaldo 60-70 ( :roll: ), pedig közel azonos képességűek, csak Q a Portoban nyomja.
Meg ő még talán jobban is elviselné a padozást :roll:
Azért Ronaldo mondjuk gyorsabb lényegesen... Quaresmának viszont ott vannak a külsős megoldásai...
Mindenesetre C.R. nagyobb húzóember, több figyelmet kap, meg minden. Ezért ilyen aránytalnul nagy az ára.

De egyébként is, Q nál még van rá esély, h padozzon néha-néha, de CR egoja azt tuti nem engedné...! :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 23:56:44

Sztem Q megérné azt a 20-25-öt :!: C. Ronaldo 60-70 ( :roll: ), pedig közel azonos képességűek, csak Q a Portoban nyomja.
Meg ő még talán jobban is elviselné a padozást :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 23:52:12

Game90 írta:
lionelmessi19 írta:Nem ugy volt :P
Akkor már nyugodtan mehetek aludni 8) :P
Viszont ha tényleg 25 körül van az ára, akkor inkább a kopaszodó Robben jöjjön 6 misiért :arrow: ha persze igaz a hír :roll: Bár én sokkal jobban örülnék Q-nak, egyik kedvencem :)
Nem tom, de Én olyan 25re saccolnám. De 20 minimum sztem. :roll:
Viszont a Robbenes hírről annyit, h a Mundo minden héten talál egy célpontot, és húsz cikkben kifejti, h miért, honnan hova, mikor, mennyiért stb....

Volt már Céronaldo hét is náluk, asszem Dani Alves hét is, Albelda hét is, mindenféle, most Robben a legújabb....

Jól jönne egy fordítás egyébként, nem vágesz h hogy lett csak 6 millió abból a 15 körüliből, ami eddig volt :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 23:49:22

lionelmessi19 írta:Nem ugy volt :P
Akkor már nyugodtan mehetek aludni 8) :P
Viszont ha tényleg 25 körül van az ára, akkor inkább a kopaszodó Robben jöjjön 6 misiért :arrow: ha persze igaz a hír :roll: Bár én sokkal jobban örülnék Q-nak, egyik kedvencem :)
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 23:45:28

Game90 írta:
lionelmessi19 írta: Jó lenne ha mi tennénk le. :)
Nem úgy volt, hogy te nem annyira kedveled őt 8) ? Vagy valami ilyesmi :)
Nem ugy volt :P
De tényleg. Nem hiszem, h ilyet írtam volna. Asszem a Belgium elleni meccs után írtam, h Ő és C.Ronaldo is többet cseleznek és színészkednek a kelleténél. Ettől függetlenül imádom a technikás játékosokat, tényleg. Céronaldo kicsit kiábrándító néha, pl. Európa 11 elleni gólöröm, stb., de Quaresmáról ezt nem lehet elmondani pl., nálam Ő nyert a Q. vs. CR. csatában. :)
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 23:32:24

lionelmessi19 írta: Jó lenne ha mi tennénk le. :)
Nem úgy volt, hogy te nem annyira kedveled őt 8) ? Vagy valami ilyesmi :)
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 23:30:08

Game90 írta:Quaresma már sztem felnőne a feladathoz :wink: Csak hát elég gáz lenne, hogy eladtuk, most pedig x-szer több áron visszaakarjuk szerezni :roll: Valaki tudja, hogy kb mennyit érhet most? Az Atletico 12-t adna érte :roll:
Sztem olyan 25 körül akarná eladni a Porto, de aztán franc se tudja. Lehet, h letenne érte vki 15 körüli összeget, akkor vihetné rögtön. :roll:
Jó lenne ha mi tennénk le. :)
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 23:29:07

sasi1 írta:Tetszik ez a topic, ez olyan álmodozás topic :D
Leírja mindenki a kedvenceit, aztán, hogy a vezetőség fejében mivan, azt a jó ég tudja csak.......... Tavaly is milyen sokan eltaláltuk Gudjohnsent, meg Zambrottát, meg Thuramot ugye? :D
kb. senki..............
Azért Guddyt páran...
Vagy Dickricsi volt vagy Sub_bass, már nem emléxem, valamelyikük felvetette őt, és aztán ment itt a vitatkozódás :)

Meg asszem még Thuram is felmerült pár embernél....

És mégis Zambrotta volt a legnagyobb húzás :D
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 21:11:05

Quaresma már sztem felnőne a feladathoz :wink: Csak hát elég gáz lenne, hogy eladtuk, most pedig x-szer több áron visszaakarjuk szerezni :roll: Valaki tudja, hogy kb mennyit érhet most? Az Atletico 12-t adna érte :roll:
lionel19

2007.03.27. 21:02:30

Los Banditos írta:Quaresma már nem volt olyan fiatal ráadásul roszabb volt mint most Giuly.

OFF: Nem úgy volt hogy elmész Lionel?Nem mintha engem zavarna csak csodálkozom.
off eddig birtam XD
on és ha nem megy el most milyen csereemberünk van?

lol most látom h 1000 :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lionel19 2007.03.27. 21:19:04-kor.
sasi1
Entrenador del Barça

2007.03.27. 21:02:16

Tetszik ez a topic, ez olyan álmodozás topic :D
Leírja mindenki a kedvenceit, aztán, hogy a vezetőség fejében mivan, azt a jó ég tudja csak.......... Tavaly is milyen sokan eltaláltuk Gudjohnsent, meg Zambrottát, meg Thuramot ugye? :D
kb. senki..............
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.27. 20:46:43

Quaresma már nem volt olyan fiatal ráadásul roszabb volt mint most Giuly.

OFF: Nem úgy volt hogy elmész Lionel?Nem mintha engem zavarna csak csodálkozom.
in to exile
lionel19

2007.03.27. 20:13:30

visca el barca írta:
barca0417 írta:
egytértek, mindkettő kéne
azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...
elis felejted a cselzi is milyen kiscsapat ... ha Dos Santos jövőre semmit nem mutat, el kell majd adni?
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.27. 20:07:40

visca el barca írta:
barca0417 írta:
Raziel írta:a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...
Így van! Nem volt semmi hiba az eladásában :wink: Ne azt nézdd,hogy most mit játszik,hanem azt,hogy akkor hogy nyomta amikor itt volt :wink: Meg azt is nézzük tényleg,hogy az ellenfelek színvonala is különböző a két bajnokságban :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
visca el barca
Presidente del Barça

2007.03.27. 19:03:27

barca0417 írta:
Raziel írta:a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2007.03.27. 17:25:28

Kép
Raziel
Entrenador del Barça

2007.03.27. 17:20:41

a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
barca0417
Entrenador del Barça

2007.03.27. 17:17:52

player 10, jókat írtál sztem, nagyjából egyetértek, pl. Chivu tényleg kéne, de ő nem szélre hanem középre Puyol mellé, a baloldalra Abidal vagy Emanuelson és Sly, a jobb oldalra Zambi és Belletti jó lenne
dos Santi meg Messi cseréje lehetne, Ronié Quaresma(bár ez esélytelen)
Eto'o helyettesének pedig Crespo megfelelne. és plusszba Maxi-t azzal a szereppel, ami idén Ezqu-é volt nagyjából. Robbennek én nem örülnék, sem C.Roninak, mert nincs szükség ilyen "nagyarcokra" ha van más is ilyen tudású. vkp-nak Appiah, és Edmilsont tartaléknak, sztem ő jobb mint Motta. Oleguert meg felejtsük el, engedtünk már el nála jobb saját neveléseket is(Luis Garcia,Fabregas...stb)
Kép
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.27. 16:40:26

Bocsi,hogy ide rakom:
C.Ronaldo-Quaresma-Deco

http://youtube.com/watch?v=rg3bFn3Jgqk :roll:(De szerintem ide illik.)
Kép
PCsabi
aka Game90

2007.03.27. 16:07:16

player10 írta: Gio helyére nálam csak Heinze vagy Chivu jöhet szóba. ide egyébként még Tevez-t tudnám elképzelni, ős is fantasztikus képességekkel rendelkezik, és játsza a focit..beleillene a játékunkba..) az ő távozásukat sajnálnám, de szerintem a csapat érdekei alapján távozniuk kéne: Motta, Edmilson, Belletti illetve Jorquera (vele semmi bajom, de védhetne valahol, itt úgyse fog, aztán majd 40 körül visszajön kapusedzőnek..). Néhány vezérádozat Deco, Thuram, Sylvinho, Marquez illetve Guddy.
Húú csak végigolvastam.
Gio helyére nem fogunk sztem igazolni, ott lesz még így is Zambi és Syl. Tevez jó játékos, de őt inkább nem igazolnám le, 1-2 ok miatt. Motta, Belletti és Jorquera maradhatna. Edmilson ha megfelelő ajánlatot kap, akkor mehetne. Deco, Marquez nem megy el. Guddy távozásának örülnék, tudnánk a helyére mást igazolni. Thuram papa még min 1 évet itt lesz.
Andris
Adminisztrátor

2007.03.27. 16:00:10

Deco01 írta:Hátha Robben mégse itt kötne ki akkor naon rákéne állnia a vezetőségnek RQ-ra :lol:

Bár kérdés a vezetőség 2x-er meglépné -e ugyanazt :?:
Tényleg rá kell gyúrni az ügyletre, ha más csatárt nem vennénk...

Közel sem ugyanaz a lépés lenne leigazolni a mostani, és a nagyon fiatal Quaresmát... :roll:
- József Attila
player10
Barça B

2007.03.27. 16:00:10

Sziasztok, már rég írtam, ez most hosszú is lesz.. csak mindig kíváncsi vagyok, h ki-mit gondol, most én is megosztom a véleményem.. ;)

Na, szerintem kb. annyi játékost kell venni, amennyi távozik. Illetve eggyel vaqgy kettővel kevesebbet, mert Gio dos Santos-t tekinthetjük új játékosnak.
Én három csoportba osztanám a távozó-érkező játékosokat.
1. csoport: akiknek "muszáj menniük", illetve akik valószínüleg mennek, de nem is kár értük.
Ebbe a csoportba nálam a Giuly, Ezquerro, Oleger, Gio, Saviola ötös tartozik.
Magyarázat: Giuly [auto_cenzúra], sose szerettem, a labdaátvétellel gondjai vannak - az ő 'helyére' jönne del dos Santos. Ezquerro nekem mindig szimpi volt, de már majdnem 2 éve nyilvánvaló, h nem tudja feldolgozni, h egy ilyen nagy klubban játszik. Én legalábbis így gondolom (láttam játszani sokszor a Bilbao-ban, nagyon-nagy zsugás, ha nyugodt, itt viszont nem az..) Az ő helyére nem kell senki, ő úgyse játszik.. Oleguer katasztrófa. Katalán, és szimpatikus, mint ember, de utálnék úgy csatárt (vagy kapust) játszani, h tudom, h ö van mögöttem (előttem). Részben a helyére kéne Alex, a PSV-ből.. hihetetlen jó felépítésű, rutinos, de fiatal, brazil játékos (ezt csak azért írom, mert eddig minden brazil bevált, aki a psv-ből jött.. :))
Gio helyére nálam csak Heinze vagy Chivu jöhet szóba. Két rendkívül képzett, rutinos, világklasszis hátvéd, de míg előbbi nem pótolhatatlan a MU-ban, addig utóbbira elvileg érvényes a sokszor emlegetett FIFA szabály (3 év után csak az utolsó évek fizuját, meg vmi aprópénzt kell adni...) Saviola-t sokatokkal ellentétben én sosem szerettem annyira, illetve a játékát nem, emberileg le a kalappal.. de mint játékos nem illik ide, ő a kétékes-egyirányítós rendszerben tolja jól - bár nálunk is parádézott néha, azt nem kétlem - helyére egy szélső kell! QUARESMA - C.Ronaldo felesleges, drága, és 25 éves kora körül úgyis megunja Manchester gyárait, akkor meg majd ingyen, a világ legjobbjaként jön :)...Tehát Ricardo parádés, fantasztikus, le a kalappal... (ide egyébként még Tevez-t tudnám elképzelni, ős is fantasztikus képességekkel rendelkezik, és játsza a focit..beleillene a játékunkba..) De senki más! Quaresma vagy Tevez..! illetve ellentmondok magamnak, esetleg Robben, ha tényleg csak 6 millió, de szerintem ő bár ugyancsak parádés játékos, emberileg nem illene bele a csapatba..
Na, nálam így nézne ki az 1es csoport..
2.: az ő távozásukat sajnálnám, de szerintem a csapat érdekei alapján távozniuk kéne: Motta, Edmilson, Belletti illetve Jorquera (vele semmi bajom, de védhetne valahol, itt úgyse fog, aztán majd 40 körül visszajön kapusedzőnek..). Röviden: Motta gyenge, helyette Appiah, bár ő lutri, h beválik-e. Edmilson már csak rosszabb lesz, bár egyike magas játékosainknak. Helyette a favágó Albelda lehet jó lenne, De Rossi meg szenzációs, de Ő nem hiszem, h elhagyná Rómát.. Ide óriási dolog lenne visszahozni Cesc-et, aki szerintem 1-2 év múlva az egyik legjobb kp. lesz, ha még nem az.. és KATALÁN! Belletti helyett meg a világ egyik legellenszenvesebb játékosa Daniel Alves kéne (bár legalább van benne tűz..) vagy Miguel - végülis akkor is egy riválist gyengítenénk.. :)
Az utolsó csoport, a 3. Néhány vezérádozat, olyanok, akik játékosként, vagy emberként fantasztikusat nyújtottak egész karrierjük, vagy csak az elmúlt néhány év során: Deco, Thuram, Sylvinho, Marquez illetve Guddy. Nagyon sajnálnám, h menniük kéne - mégis lehet, h az lenne a jó. Deco-t imádom, talán a világ legtechnikásabb "nem10-es" középpályása - tudom, elvileg ő is az, de évek óta nem azt játsza. Az elmúlt pár év lezárása lenne például az ő távozása; helyette: Van der Vaart, Snejder, Xabi Alonso, vagy mondjuk Lampard lenne jó - én utóbbit nagyon sokra tartom, és szerintem nagyon hasznos lehetne- bár bukó is.. :( De a két fiatal holland gyerek nagyon penge.. Thutam: a 90-es évek közepétől a 2000-es évek közepig a világfutball egyik legjobb jobb- illetve belsővédője. De már öreg, sokat keres, ha játszik-hibázik.. Nem nagyon kell pótolni, Damia kell csere jobbhátvédnek.. Sylvinho helyére Emanuelson, de nem feltétlenül, mert ha felkerül vki a B-ből középhátvédnek, akkor a helyén ottvan Heinze v Chivu, ill Zambi.. de azért ő jöhetne: gyors, technikás, volt hol tanulnia, fiatal. Emanuelson király! :) Marquez-t is nagyon csípem, de mint a hullámvasút. Amikor idejött produlált egy katasztrófális szezont, majd egy zseniálisat, aztán egy egész jót, a mostani viszont szerintem botrány.. vmi fiatal kell a B-ből.. ha Guddy-ért tényleg adna a MU min 10milkát, akkor a helyére: Crespo v Trezeguet. Ez biztos sokaknak nem tetszik, de két nagyon rutinos, már milliószor bizonyított játékosról van szó, akik világklasszisok, vagy legalábbis azok voltak, és minimum 2x annyi gonlt gnak átlagban, mint Guddy. Nem hiszem, h horribilis összeget kérnének értük, fiatalabban jönnének mint Larsson, úgyhogy 2 jó évük van, esetleg 3. Több meg nem kell, mert jön Bojan, és dos Santos is nagyon nyomul majd... Rodrigo Palacio-t én nem láttam játszani, de Ő nagyon fiatal, és szerintem mindenképp kell egy öreg előre.. ;)

Bocs, h nagyon hosszú lett. És srácok, én nem akarom kicserélni az egész csapatot, csak leírtam, h kik azok, akik egyáltalán szóbajöhetnek bármeyl oldalon, érkezők, illetve távozók szempontjából.. és igyekeztem sokféleképp megközelíteni a dolgokat, h kiből mit lehet még kihozni, kit kell most eladni, illetve ki milyen játékos (képességek, ill. forma szerint), mennyit kell fizetni, illetve hogy hogy tudnának beilleszkedni... mert mondjuk van azonos nemzetiségü, vagy sok nyelvet beszél, és különböző kultúrákban bizonyított, vagy csak simán világklasszis, vagy tökös gyerek.. :twisted:
Lezárt