Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért megnéznék egy futóversenyt, de sztem is gyorsabb. Talán azért kap nagyobb figyelmet, mert a MU-ban nyomja, ami azért elég lényeges.lionelmessi19 írta:Azért Ronaldo mondjuk gyorsabb lényegesen... Quaresmának viszont ott vannak a külsős megoldásai...
Mindenesetre C.R. nagyobb húzóember, több figyelmet kap, meg minden. Ezért ilyen aránytalnul nagy az ára.
Azért Ronaldo mondjuk gyorsabb lényegesen... Quaresmának viszont ott vannak a külsős megoldásai...Game90 írta:Sztem Q megérné azt a 20-25-ötC. Ronaldo 60-70 (
), pedig közel azonos képességűek, csak Q a Portoban nyomja.
Meg ő még talán jobban is elviselné a padozást
Nem tom, de Én olyan 25re saccolnám. De 20 minimum sztem.Game90 írta:Akkor már nyugodtan mehetek aludnilionelmessi19 írta:Nem ugy volt![]()
![]()
![]()
Viszont ha tényleg 25 körül van az ára, akkor inkább a kopaszodó Robben jöjjön 6 misiértha persze igaz a hír
Bár én sokkal jobban örülnék Q-nak, egyik kedvencem
Akkor már nyugodtan mehetek aludnilionelmessi19 írta:Nem ugy volt![]()
Nem ugy voltGame90 írta:Nem úgy volt, hogy te nem annyira kedveled őtlionelmessi19 írta: Jó lenne ha mi tennénk le.? Vagy valami ilyesmi
Nem úgy volt, hogy te nem annyira kedveled őtlionelmessi19 írta: Jó lenne ha mi tennénk le.
Sztem olyan 25 körül akarná eladni a Porto, de aztán franc se tudja. Lehet, h letenne érte vki 15 körüli összeget, akkor vihetné rögtön.Game90 írta:Quaresma már sztem felnőne a feladathozCsak hát elég gáz lenne, hogy eladtuk, most pedig x-szer több áron visszaakarjuk szerezni
Valaki tudja, hogy kb mennyit érhet most? Az Atletico 12-t adna érte
Azért Guddyt páran...sasi1 írta:Tetszik ez a topic, ez olyan álmodozás topic![]()
Leírja mindenki a kedvenceit, aztán, hogy a vezetőség fejében mivan, azt a jó ég tudja csak.......... Tavaly is milyen sokan eltaláltuk Gudjohnsent, meg Zambrottát, meg Thuramot ugye?![]()
kb. senki..............
off eddig birtam XDLos Banditos írta:Quaresma már nem volt olyan fiatal ráadásul roszabb volt mint most Giuly.
OFF: Nem úgy volt hogy elmész Lionel?Nem mintha engem zavarna csak csodálkozom.
elis felejted a cselzi is milyen kiscsapat ... ha Dos Santos jövőre semmit nem mutat, el kell majd adni?visca el barca írta:azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...barca0417 írta:
egytértek, mindkettő kéne
Így van! Nem volt semmi hiba az eladásábanvisca el barca írta:azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...barca0417 írta:egytértek, mindkettő kéneRaziel írta:a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
azert lett eladva mert az égadta vilgon semmit nem mutatott...lehet h a leira meg academica ellen nagy spiler, de azok nem a sevilla, valencia, real madrid...barca0417 írta:egytértek, mindkettő kéneRaziel írta:a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
egytértek, mindkettő kéneRaziel írta:a szavazás alapján látom azért sokaknak köztük nekem is Qaresma lenne a legjobb igazolás,de Dos Santos is jolenne ha feljönne és sztem fel is fog jönni.RQ-t pedig kár volt eladni 2-3éve....
Húú csak végigolvastam.player10 írta: Gio helyére nálam csak Heinze vagy Chivu jöhet szóba. ide egyébként még Tevez-t tudnám elképzelni, ős is fantasztikus képességekkel rendelkezik, és játsza a focit..beleillene a játékunkba..) az ő távozásukat sajnálnám, de szerintem a csapat érdekei alapján távozniuk kéne: Motta, Edmilson, Belletti illetve Jorquera (vele semmi bajom, de védhetne valahol, itt úgyse fog, aztán majd 40 körül visszajön kapusedzőnek..). Néhány vezérádozat Deco, Thuram, Sylvinho, Marquez illetve Guddy.
Tényleg rá kell gyúrni az ügyletre, ha más csatárt nem vennénk...Deco01 írta:Hátha Robben mégse itt kötne ki akkor naon rákéne állnia a vezetőségnek RQ-ra![]()
Bár kérdés a vezetőség 2x-er meglépné -e ugyanazt