Sztem nagyon gynge játékos, párszor beindult középen mélységbe, kapta is a labdát de egyet nem tudott lekezelni pontosan, folyamat belebotlott a labdába. Az meg h jól passzol, az nagy cucc, azt tanítják először a 7 éves kisgyerekeknek.
ja bocs, igaz. én tévedtem!
Nem mondom, hogy nézd meg újra ezt a meccset, vagy az idei szezonból szinte bármelyiket.(1-2 gyengébb meccse azért becsúszott, de egyre kevesebb az utóbbi időben) Mindig megjátszható, állandóan!! Ez pl hiányzott mostanában a Madridból. Tipikusan nem az a játékos(papiron ugye vkp), aki a legközelebbi embernek passzolja a labdát, hanem mindig keresi a lehetőséget a kiugratásokra, az inditásokra. Fejben ott van a gyerek, és ez még sokat fog fejlődni. 25 éves korára fog szerintem igazán beérni. Ami gyengesége, az a lassúság, másrészt, hogy lőni nem tud. Pár év múlva egy Pirlo szintű és stílusú játékos fejlődhet ki belőle(leszámítva a szabadrúgásokat) nem mondom, hogy ez biztos így lesz, de pár év múlva majd térjünk vissza a dologra.
Félre ne érts, én nem akarlak meggyőzni. Madridistán is vannak páran a Te álláspontodon még.(bár egyre kevesebben) Viszont egyre többen vannak, akik úgy látják, mint én. A maga posztján zseni a srác.