Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 23:17:17

Keelhaul írta: Elhoztuk, kifizettük. Másnak nem kellett. Ezek a tények. Ezért hálásnak illik lenni. Pont.
Hálás vagyok :) megfelel? Köszönöm, hogy kifizettétek, elhoztátok és rúghatott nektet egy gólt a sosem felejtett 0-3-as 199. El Classicon.

Így jó?

További hülyülést hanyagoljátok!
S.

Nem hülyülök, csak beszélgetek főnök úr! de ha gondolod offolok

Offolás Offtopicba, vagy magánba lehet folytatni.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 23:13:06

gekkodan írta:
Keelhaul írta:
Én nem láttam abban a hsz.ban hogy nagyon tehetséges volt a Madrid, de úgy látom te valóban a sorok között olvasol :D
Sorok között olvasok, mert nem bírtam megemészteni, hogy mekkora magasztalást írsz a Madridról, hogy ők így meg úgy mosták ki Eto'o-t a kameruni nyomorból. Azért bocsánat, ha nem a madrid hozza el, akkor elhozta volna más. Nem csak egy afrikai focista mászkál Európában.
Elhoztuk, kifizettük. Másnak nem kellett. Ezek a tények. Ezért hálásnak illik lenni. Pont.

De ahogy látom, még mindig nem érted, de asszem erre utaltam az előző hszemben. Nem is fogod, nem is fontos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Keelhaul 2008.02.18. 23:13:53-kor.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 23:12:18

Jól van, ezt a hozzászólást kiteheted az ablakba mint szellemi színvonalad demonstrációját. Azt hiszem tökmindegy, hogy mit írok, nem sikerül felfognod.

Hát persze, hogy nem megy sehova Fabregas, te kis buta, nem is ezt írtam. Csak eljátszadoztam a gondolattal, hogy hogy reagálnál, ha ... érted, csak elméleti síkon. Nem a valóságban.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 23:11:16

Keelhaul írta:
Én nem láttam abban a hsz.ban hogy nagyon tehetséges volt a Madrid, de úgy látom te valóban a sorok között olvasol :D
Sorok között olvasok, mert nem bírtam megemészteni, hogy mekkora magasztalást írsz a Madridról, hogy ők így meg úgy mosták ki Eto'o-t a kameruni nyomorból. Azért bocsánat, ha nem a madrid hozza el, akkor elhozta volna más. Nem csak egy afrikai focista mászkál Európában.

És csak annyit akartam mondani, hogy ha ekkora áldozatot hoztak a srácért, majd utána se*gberúgták, akkor ki csodálkozik és min? Mi ezt tettük Fabregassal? Nem hinném. Eladtuk békében és játszik egy jó csapatban. Kész.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.02.18. 23:12:42-kor.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 23:09:38

Keelhaul írta:Megbocsáss kedvesem de én nem a Barcelonát fikáztam, hanem Eto'ot. Ha figyelmesen, értelmezve elolvastad volna amit írtam, akkor kiderül, hogy Eto'o egy rendkívüli labdarúgó, akit valóban nem kezelt Perez a saját szintjén, de mindenféleképpen az egész familyt + Eto'ot is a Madrid kaparta elő a semmiből. Ezenkívül a megnyilatkozásával mindenkit megsértett, azokat is, akik adott esetben együttéreztek vele.

Ha teszem azt Fabregas az Arsenalból a Madridba kerül, és elhangzik egy Barca cabrón, azt hiszem te is így vélekednél.

Remélem másodszorra elolvasva megérted.
Fabregas a büdös életbe nem megy el a Madridba focizni. Akkor inkább lehúz 3 évet az angol 2. vonalban. Vannak játékosok, akiknek még nem a lóvé a legfontosabb....Erre hoztam példának Saviolát, aki ha elfogadja a csökkentett fizetést és itt marad, állítom többet játszik, mint Madridban. Főleg, hogy a csatáraink állandóan sérültek. Játszott volna és nem köpne rá több tízezer szurkoló.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 23:09:12

gekkodan írta:
Keelhaul írta:Madrid, cabrón ... kb. mindenét a Madrid fizette ki, amikor elhoztuk Kamerunból. Gondolom ez újdonságként hat. Ha valakit anyázhatott volna, az kizárólag Perez, ebben nagyjából egyet is értek vele, de mondjuk nem kellett volna megsértenie a volt játékostársait, + kb 20 millió RM szimpatizánst, stb. Érted. Te sem vélekednél másképp mondjuk Fabregasról, ha ideigazolna is fikázná a Barcelonát. Igaz?
Ha olyan nagyon tehetséges volt a Madrid, akkor miért engedett el egy Militot, aki évek óta a spanyol bajnokság legjobb védőinek egyike és most a Barcában is a legjobb védő forma alapján. Miért tudta megengedni, hogy egy Eto'o szárnyat bontson Barcelonában és porig alázza a Bernabeuban a fél csapatotokat? ...
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 23:07:30

Megbocsáss kedvesem de én nem a Barcelonát fikáztam, hanem Eto'ot. Ha figyelmesen, értelmezve elolvastad volna amit írtam, akkor kiderül, hogy Eto'o egy rendkívüli labdarúgó, akit valóban nem kezelt Perez a saját szintjén, de mindenféleképpen az egész familyt + Eto'ot is a Madrid kaparta elő a semmiből. Ezenkívül a megnyilatkozásával mindenkit megsértett, azokat is, akik adott esetben együttéreztek vele.

Ha teszem azt Fabregas az Arsenalból a Madridba kerül, és elhangzik egy Barca cabrón, azt hiszem te is így vélekednél.

Remélem másodszorra elolvasva megérted.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 23:04:48

Keelhaul írta:Madrid, cabrón ... kb. mindenét a Madrid fizette ki, amikor elhoztuk Kamerunból. Gondolom ez újdonságként hat. Ha valakit anyázhatott volna, az kizárólag Perez, ebben nagyjából egyet is értek vele, de mondjuk nem kellett volna megsértenie a volt játékostársait, + kb 20 millió RM szimpatizánst, stb. Érted. Te sem vélekednél másképp mondjuk Fabregasról, ha ideigazolna is fikázná a Barcelonát. Igaz?
Ha olyan nagyon tehetséges volt a Madrid, akkor miért engedett el egy Militot, aki évek óta a spanyol bajnokság legjobb védőinek egyike és most a Barcában is a legjobb védő forma alapján. Miért tudta megengedni, hogy egy Eto'o szárnyat bontson Barcelonában és porig alázza a Bernabeuban a fél csapatotokat? Bocsánat, nehogy már én érezzem magam [auto_cenzúra], mert a tehetséges és profi vezetőtök sorra engedi el a nagy játékosokat...
Ad 2. Fabregas nem menne a Realba játszani, erre csak az ilyen Figo-szintű játékosok képesek, akinek odacsilingelsz egy kis lóvét és mennek evickélni. Ahogy Javier Saviola idén nyáron. Sokat csinál most Madridban...Megérte odamenni, még kevesebbet kap Schustertől mint Rijkaard-tól...Fabregas elment az Arsenalba, ott lett nagy játékos és szépen végzi a dolgát. Kicsit vicces, hogy a világon mindenhol adnak el játékosokat, mégis csak akkor nagy a visszhang, ha a Madrid lepasszol pár tehetséget, akik aztán máshol bizonyítanak. Persze ez sok madrid-szurkolónak fáj. Előbb kellett volna okosnak lenni. Ahelyett, hogy Ronaldora, meg társaira fizettek volna ki súlyos milliárdokat. Beckham, etc.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.02.18. 23:07:40-kor.
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 23:02:59

Madrid, cabrón ... kb. mindenét a Madrid fizette ki, amikor elhoztuk Kamerunból. Gondolom ez újdonságként hat. Ha valakit anyázhatott volna, az kizárólag Perez, ebben nagyjából egyet is értek vele, de mondjuk nem kellett volna megsértenie a volt játékostársait, + kb 20 millió RM szimpatizánst, stb. Érted. Te sem vélekednél másképp mondjuk Fabregasról, ha ideigazolna is fikázná a Barcelonát. Igaz?
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 23:00:24

Keelhaul írta: Az hogy utáljátok a nyilatkozata miatt, azt megértem, én is szívből undorodom a kis féreg etótól. (Mondjuk Gutit nem a Barcelona halászta ki a szarból.)
Azt nem tudom, hogy miért férgezed Eto'o-t? Aki bárhonnan is nézed a világ 5 legjobb csatárának egyike. Istenem...Miért ez a nívó?
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:59:51

Ettől függetlenül persze etó a világ egyik legjobb képességű csatára, ezt nem fáj leírni.

Innen kimoderáltak egy részt Gutival és Sztojcskovval kapcsolatban, (mert) meg jól lefikáztam etót, de hát ez van, nem fogom visszapötyögni. A fenti sor etóra vonatkozott.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Keelhaul 2008.02.18. 23:04:54-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.02.18. 22:59:43

Alessandro írta: Biztos nem fagy ,,,egy új regisztráció és ennyi... olvasni meg reg nélkül is lehet a fórumokat ... ,neked az életed a fórumozás :D Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Ismerjük egymást? :? Vagy honnan szeded ezt a zöldséget?
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:56:30

Keelhaul írta:Nem akarok kötekedni gazdaságmatematikusként, de mit jelent az, hogy csinálja meg? Számoljon szélsőértéket, számolja ki a gyököket, integrálja, esetleg vizsgálja meg folytonosság, mérhetőség, határérték szempontjából?
hagyjá' már :lol:
oldja meg!
Keelhaul
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:55:10

Nem akarok kötekedni gazdaságmatematikusként, de mit jelent az, hogy csinálja meg? Számoljon szélsőértéket, számolja ki a gyököket, integrálja, esetleg vizsgálja meg folytonosság, mérhetőség, határérték szempontjából?
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:50:03

afene!

akkor megy a matek!
csináld meg:

sin x = 1 - 2 cos x
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:48:26

Vito írta:
Alessandro írta:csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..:D Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire :) Azért mert más a véleményem ,véleményed még nem vagyok se retardált se gyp-s ahogy te sem ha éppen nem értünk egyet...ezt végre elkéne fogadni egyeseknek.... Peace
az egyik diplomád nem matekból van? ( 8) )
a segítség kéne topicban lenne egy feladat
Térinformatika illetve Gépészmérnőki :)
Vito
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:46:27

Alessandro írta:csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..:D Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire :) Azért mert más a véleményem ,véleményed még nem vagyok se retardált se gyp-s ahogy te sem ha éppen nem értünk egyet...ezt végre elkéne fogadni egyeseknek.... Peace
az egyik diplomád nem matekból van? ( 8) )
a segítség kéne topicban lenne egy feladat
Harusz
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:46:23

Nem a véleményeddel van baj Alessandro, hanem a stílusoddal. "Barszalonná"-zol, pedig akire reagáltál nem "margit"-ozott. S ezek után neked áll feljebb, h ez pár embernek nem tetszik (nekem sem). Ennyi.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:46:10

nézd, nem a másfajta véleménnyel van a probléma, azt el kell fogadni, mint ahogy az idelátogató madridisták egy részétől el is fogadja itt mindenki, mert normális stílusban adják elő a mondanivalójukat.
de amikor nyitsz egy gyönge barszalonnázással, az elég egyértelmű felhívás keringőre. ilyenkor ne csodálkozz, ha megtalálnak, hiszen megtanították nekünk odaátról páran, h ugorjunk arra, ha gúnynéven nevezik a csapatainkat. éppen azért mert nem vagy sem retardált és gyp-s sem, ezért nem kellene neked az ilyen bugikba belemenni.
ezt hagyjuk meg inkább a fiataloknak, vagy inkább nekik sem.
na, pácse. (béke, olaszul)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:40:47

Tim írta:
Alessandro írta: Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Ezzel járna a legjobban mindenki szerintem.
csak azt nem értem gyerekek ,és tényleg nem bántásként mondom illetve kérdem ,hogy miért kell más véleményére ugrani ami mondjuk nem egyezik éppen a tieddel.... Ez nem csak fórumokban gyakori ,hanem a való életben is..Attól mert olykor nem értek egyet pl az asszonnyal még szeretem és nem ugranék neki ,csupán szexuálisan..:D Ha egyformák lennénk ez és az összes fórum haldokolna ,a moderátorok meg mehetnének munkanélkülire :) Azért mert más a véleményem ,véleményed még nem vagyok se retardált se gyp-s ahogy te sem ha éppen nem értünk egyet...ezt végre elkéne fogadni egyeseknek.... Peace
gekkodan
Director del Fútbol

2008.02.18. 22:38:22

Alessandro!

Amíg csürhézel egy barca-fórumon, addig ne csodálkozz, hogy szétszednek....Istenem de rövid az agya egyeseknek...pfíííj
Tim
Mezei fórumozó

2008.02.18. 22:36:11

Alessandro írta: Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Ezzel járna a legjobban mindenki szerintem.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:34:03

Modjuk az igaz, hogy a madridnak a tavalyi év amolyan "kapufáról bepattanós" idény volt. A baj az, hogy mi nem tudunk nyomást gyakorolni rájuk, mert :1. Elég messze voltunk tőlük, 2.Nem vagyunk kiegyensúlyozottak. Most , hogy 5 pontra csökkentettük a különbséget esetleg jobban érzik majd a nyomást.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.02.18. 22:33:41

Alessandro írta:...Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
ezzel kellett volna kezdeni.
megyek én is a sajátjaimhoz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Boixos 2008.02.18. 22:34:26-kor.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Alessandro
Jugador del Barça

2008.02.18. 22:32:43

grecki írta:Off:
Majd ha a Madridistáról is repülsz, akkor már lehet, hogy a szád szélére fagy a mosoly... :D
On:
Én sem értem Sztoicskovot. Ezzel max újabb adag motivációt ad a Madridnak, hogy behúzzák a meccseiket és elhallgattassák.
Biztos nem fagy ,,,egy új regisztráció és ennyi... olvasni meg reg nélkül is lehet a fórumokat ... ,neked az életed a fórumozás :D Én inkább maradnék a nejem és a fiam mellett...
Lezárt