grecki írta:Zozzy 5 írta:Azért azt megjegyezném h a Sevilla ugyan úgy botladozik mint tavaly.
Csak most ezzel is az élmezőnyhöz tudnak tartozni mert az egész spanyol bajnokság a béka feneke alatt van. Szóval szerintem Alves nem hoz sokkal többet mint tavaly, azt eddig is tudtam h jó játékos. Egy olyan bajnokságban mint ami tavaly volt nem tűnt volna ennyire ki.
5 gólnál jár, megannyi gólpassznál és temérdek végigvitt akciónál. Én láttam jónéhányszor játszani, és az magáért beszél! Aki szerint nem olyan jó zsuga, az valószínű egynél többször nem látta meccsen!
A legnagyobb fogásunk lenne nyáron! Szerintem fontosabb lenne, mint egy vkp!
Sztem is klasszis az Alves, csak én jobban örülnék Lahmnak vagy Abidalnak. Perxe akkor sem sirnék, ha csak Alvest sikerülne megxerezni. A lényeg h világklasszis legyen az illető. De ha nem veszünk senkit, vagy hoznak vmi középxerü [auto_cenzúra], akkor azért 1 kicsit morcos lexek
VKp is kell, igazi vkp, nem Xabi Alonso, hanem pl. Senna, Sissoko, ESSIEN, vagy végső esetben a hentes Albelda...
De támadot ne vegyünk már...Ott van a B-ben Dos Santos, és Krkic, és a fiatalabbak között is nagy tehetségek vannak

Akkor meg minek ilyenek h C. Ronaldo, Nasri, Quaresma...
Ronaldo is hiába nagyon jo zsugás, azért Messi jobb nála, ebben 1etértünk, ugye

Akkor meg minek