Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
egyik szemem sirna a masik nevetneGame90 írta:Egy kis OMK tengelydickricsi írta:Ribery, Taiwo és Nasri![]()
Ribery és Nasri nekem nem kellene. Taiwo balhátvéd, ő akár jöhetne is, ha Zambrotta ugyanolyan jó formát tudna hozni a jobboldalon is.
Egy kis OM tengelydickricsi írta:Ribery, Taiwo és Nasri
5 gólnál jár, megannyi gólpassznál és temérdek végigvitt akciónál. Én láttam jónéhányszor játszani, és az magáért beszél! Aki szerint nem olyan jó zsuga, az valószínű egynél többször nem látta meccsen!Zozzy 5 írta:Azért azt megjegyezném h a Sevilla ugyan úgy botladozik mint tavaly.
Csak most ezzel is az élmezőnyhöz tudnak tartozni mert az egész spanyol bajnokság a béka feneke alatt van. Szóval szerintem Alves nem hoz sokkal többet mint tavaly, azt eddig is tudtam h jó játékos. Egy olyan bajnokságban mint ami tavaly volt nem tűnt volna ennyire ki.
És még azt is vegyük figyelembe, hogy Alves(24) 4 évvel fiatalabb mint Abidal(28 ), tehát jóval hosszabb távra szolhatna.......lionelmessi19 írta:
Nem hiszem, h sokkal olcsóbb lenne, bár sztem valamennyivel pl. Abidal azért igen, de hát tudja mindenki, h két hasonló képességű védő, akkor milyen szempontok alapján és ki mellett döntök (feltéve, h az egyik Alves)
De egyébként már írtam valahova, utóbbi meccseken néztem, és elképesztő meggyőző volt...Írtam olyat a Sevilla Barca után h patkány, ezt visszaszívnám erőteljesen, de továbbra sem kedvelem...
Erre gondoltam, persze drasztikusabb példát írtam, de azért Alvesnek sem volt az ideit, és a tavalyi második félévet leszámítva még olyan éve (emlékeim szerint) amikor olyan jó volt, h komolyan felmerült volna emiatt a neve, pl ebben a topicban...grecki írta: Alvesnek nem egy jó éve volt...Ha erre gondolsz persze...
Nem hiszem, h sokkal olcsóbb lenne, bár sztem valamennyivel pl. Abidal azért igen, de hát tudja mindenki, h két hasonló képességű védő, akkor milyen szempontok alapján és ki mellett döntök (feltéve, h az egyik Alves)sasi1 írta:Gondolod Abidal olcsóbb lenne? Vagy bármilyen hasonló kaliberű védő olcsóbb lenne?lionelmessi19 írta:
Egyébként ha Abidal is jöhet, akkor Én is Txiki "álláspontján" vagyok.
Meg aztán az anyagi tényezők, aránytalan pénzt kéne kiadnunk érte, akármennyire jó.
Azért mert most jol m1 neki, még nem a világ legjobbja. 1 Zambrotta, 1 Lahm, vagy 1 Abidal mellett elmehet az annya parcellás pitsájába.grecki írta:Kiváncsi lennék erre a hátvédsorra...robag írta:Bár 25 millából egy egész hátvédsor kijönne. Még minőségi játékosokból is.
Én többet is hajlandó lennék kiadni érte, sokkal inkább, mint 50-70 milliót kiadni CR-re, akire igazán nincs is szükség. Szélsőhátvédre pedig igenis szükség van, pláne a világ legjobbjára!
Ilyenre valóban nem emléxem, hogy ajnározta volna a Barcát, de ez számomra nem jelent semmit. Ettől függetlenül, ha meg akarjuk venni, és ő alá is ír, akkor meg mit számít az, hogy előtte mit nyilatkozott. Elmarasztaló megjegyzései meg nem voltak.ozsimiki írta:U.i.: visszatérve előző hszemhez,szóval akkor semmilyen nyilatkozátra nem emlékszel ugye,h jönne ide is....hm?
Gondolod Abidal olcsóbb lenne? Vagy bármilyen hasonló kaliberű védő olcsóbb lenne?lionelmessi19 írta:
Meg aztán az anyagi tényezők, aránytalan pénzt kéne kiadnunk érte, akármennyire jó.
Számomra is sokkal jobb lenne ez ígyBoixos írta:azért egy ilyen megoldásnak lényegesen jobban örülnék.Zozzy 5 írta:...de akár Zambrotta is átjöhetne a jobb oldalra és akkor is egy halom bal hátvédet tudok sorolni. Személy szerintem Abidalt szimpatizálom...
Alvesnek nem egy jó éve volt...lionelmessi19 írta:Azt hiszem, h mindig mindent cáfolnak. Emlékeim szerint Txiki cáfolta Guddy leigazolásának szándékát még egy-két héttel a hivatalos szerződésaláírás előtt is...
Meg aztán az anyagi tényezők, aránytalan pénzt kéne kiadnunk érte, akármennyire jó. Megjegyzem, legjobb példa Forlan: egy murva jó éve volt, gólkirály lett, oszt két éve meg hol van?? sehon... értitek, mire gondolok...
NINCS.grecki írta:
Kérdés: Most akkor van opciós jogunk Alvesre vagy nincs? Mert ha igen, akkor tökmind1, hogy akarja-e a Real avagy sem...
Nyilván nem akarja kiteríteni a kártyáit, de ilyen szintű kategórikus nem a játékosnak is jelzésértékű lehet... Mind1, ő tudja.barca99 írta:Szerintem azért nyilatkozik így Txiki, mert Abidallal már egyezkednek javában...