Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
azért egy ilyen megoldásnak lényegesen jobban örülnék.Zozzy 5 írta:...de akár Zambrotta is átjöhetne a jobb oldalra és akkor is egy halom bal hátvédet tudok sorolni. Személy szerintem Abidalt szimpatizálom...
Kiváncsi lennék erre a hátvédsorra...robag írta:Bár 25 millából egy egész hátvédsor kijönne. Még minőségi játékosokból is.
Teljesen egyetértek. Bár 25 millából egy egész hátvédsor kijönne. Még minőségi játékosokból is. Ettől függetlenül jöjjön Alves. Meghozná az árát.grecki írta:Txikinek nem kell Alves?? Nem is a sportigazgatónak kell, hanem az edzőnek. Nem hiszem, hogy Txiki szava miatt ne igazolnánk le, ha az edzőnek szüksége van rá, és a verzérkar is áldását adja...
Szerintem óriási hiba lenne kihagyni őt. A Realnak persze megint kell egy jobbhátvéd, Salgado, Cicinho (mi lett az új Cafúval, mindenki elfelejtette így, hogy sérült???), Diogo és most Alves. Mellesleg Ramos is jobbhátvéd eredendően...
Mint védekező középpályás, milyen ez a gyerek??Boixos írta:az valóban érdekes.
de egyébként sincs túl nagy valószínűsége a dolognak.
Érdekes, mert Bellettivel most hosszabbítottakBoixos írta:állítólag meg akarjuk venni daniele de rossit,
a motta+edmilson+belletti combóért (asroma.hu).
basszus, most azt sem tudom, h sírjak-e, v örüljek...
mindenesetre, ha ez igaz, akkor nagyon szuper ajánlattal kell virítanunk, mert ddr egyébként kirobbanthatatlan az asr-ből.
sztem még fizetne is, h maradhasson.
Ez az oldal kamu (kicsit), azt is írja, hogy megvettük Ustarit 20 millióért...Deco01 írta:http://www.transfermarkt.de/de/verein/1 ... sicht.html
az oldal szerint Savigol megy a Villarealba a nyáron. Maxi pedig jön vissza.
Én is simán belemennék, bár egy újabb olasszal a fedélzeten remélem nem az történik majd velünk, mint a valenciával... Bár ott egy pancser edző is rátett egy lapáttal, itt meg egyVito írta:ez azért tetszene. nagyon jó játékos a DDR és a tranzakció másik része sem jönne rosszul.Boixos írta:állítólag meg akarjuk venni daniele de rossit,
mindenesetre, ha ez igaz, akkor nagyon szuper ajánlattal kell virítanunk, mert ddr egyébként kirobbanthatatlan az asr-ből.
ez azért tetszene. nagyon jó játékos a DDR és a tranzakció másik része sem jönne rosszul.Boixos írta:állítólag meg akarjuk venni daniele de rossit,
Maxi ide nem jön vissza az biztos.............laci18 írta:sasi1 írta:Ez a szavazás így nem jó ! Dos Santos mindenképpen jön, de mellette kell még valaki, mert Giuly, meg Ezquerro biztosan (szerintem Saviola is) megy...
HA mennek akkor egyértelmű hogy kell valaki de nem biztos hogy mennek ha meg Ezqu megy visszajön Maxi, Giuly nem biztos hogy megy és Saviola sem.
sasi1 írta:Ez a szavazás így nem jó ! Dos Santos mindenképpen jön, de mellette kell még valaki, mert Giuly, meg Ezquerro biztosan (szerintem Saviola is) megy...
Persze, hiszen ki nem kell a Madridnak? MInden sztárjelöltet, jó formában lévő játékost összehoznak a lapok a nagycsapatokkal... Figyeld meg, jön egy újabb tehetség híre Dél-Amerikából, és a Chelsea, Madrid, ManUtd, Barca kvartettből minimum 2-3 érdeklődni fog utánuk... Ez a világ rendje...dickricsi írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=261797
Alves iránt (is) érdeklődik a madrid. Azért a helyében attól nem dobnám hanyatt magam, hogy a legjobb 16 között vagyok, akiket az utóbbi 3 évben megvettek. De tényleg nem értem, honnan van ennyi zsengájuk, illetve, hogy a Barca miért nem hajlandó 3 évente akár nagyobb pénzt is elkölteni jó játékosokra. Csabi Alonzót is meg lehetett volna szerezni a Sociedad-tól, de akkor nem akartak érte 18 millát kipengetni. Most 25-ért sem valószínű, hogy jönne. Nem kéne most garasoskodni, mert nem fogunk tudni jó játékosokat fillérekért igazolni. Viszont igazolásokra és vérfrissítésre szükség van.