én is lezárnám a magam részéről, mert parttalan a dolog, de azért lenne még pár észrevételem, megjegyzésem.
először is csababarca...szinte mindenben egyetértek veled, betűről-betűre...rémesen jó szemed van a focihoz.
másodszor...én nem tudom, ki találta ki azt, hogy valdes a világ legjobbja 1v1-ekben, de már többször is láttam leírva.
tény, hogy az egyik erőssége, és ebben tényleg jobb, mint az átlag...de az utóbbi években szerintem abszolút nem kirívó, általában ha jön a zinyó, akkor szépen beteszik, sőt, sokszor teljesen esetlennek is tűnik valdes ezekben a szituációkban.
a másik meg az, hogy mi alapján mondanánk azt, hogy a világ (egyik) egyik legjobbja ebben az 1v1 történetben, ha a másik top 50 kapust csak elvétve, havonta mondjuk 1 meccsen látunk ?
szerintem koránt sem olyan hatalmas király 1v1-ekben sem, mint ahogy itt be van állítva.
az egyik nagy erősségének számít, de túl nagy extrát nem hoz.
harmadszor...valdest tudom, hogy már nem fogják lecserélni, és talán azt is mondom, hogy mostmár mindegy is.
még annak idején kellett volna hozni egy olyan kapust (nem dobálózok nevekkel, lehetne sorolni) akikkel nem nyertünk volna kevesebb trófeát és mostanra simán előrébb lennénk.
kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.
no mindegy, én soha nem szurkolok a saját csapatom játékosa ellen, csak azért, hogy igazam legyen, és ha a következő meccseken kivédi az ellen szemét is, és majd jönnek itt a cinikus megjegyzések, hogy "jajj adjuk el" meg mittudomén, azt is le fogom nyelni, csak tényleg szedje össze magát, és ha már topkapusnak tartjátok, hozza is azt a szintet.