Victor Valdés

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.10.20. 22:50:18

Sokáig voltam mellette, de mostanában már nekem is kezd sok lenni amit művel...
A szuperkupa bakija után, még mellé álltam, hisz rég bakizott és azért tényleg óriási bravúrokat tud 1v1ben, de az nem állapot, h mindig kap mostanában egy potyát...
Imperial
Jugador del Barça

2012.10.20. 22:48:15

A potyájánál egyből beugrott azoknak a kommentje, akik szerint egy kiváló képességű kapus ő, és nem lehet hibáztatni, ha szökőévente hibázik egyet-egyet! :D
lui1698
Llegenda del Barça

2012.10.20. 22:47:20

Az, hogy mostanra szinte stabilan hozza a 1 potya/meccs átlagot, nekem kicsit vad már.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Piqué
Jugador d'estrella

2012.10.20. 22:43:01

Pinto gyere! Nem igaz ilyenekkel kell felhozni az ellenfelet :D na de 4:2 :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.20. 22:41:08

Én megint azt várom,hogy jöjjenek a VV-fanok,és magyarázzák meg,hogy miért nem Valdes gólja volt. Vajon most is ez volt e dolga,ezt várják tőle?

Szánalmas ez az ember.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
thiagoalcantara
Jugador del Barça

2012.10.20. 22:40:53

na jó ez már kicsit sok :)
noname
Llegenda del Barça

2012.10.20. 22:39:24

Gratulálok az újabb mesterműhöz! :x
Egy épeszű kapus az ilyet az ellenfél kapujáig rúgja. Minek kell megfogni :?
A Fifa egy szégyen
Alexis9Sánchez
Jugador del Barça

2012.10.20. 22:38:13

Hozta a formáját....... -.-
Katalán szív, kék lélek, Barcelona drukker maradok, amíg csak élek !!!
socio66

2012.10.20. 22:37:51

..és még mindig nem volt elég.
ezen már tényleg csak nevetni lehet.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.10.16. 16:04:37

Pinto még a szokásosnál is lazább :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=23YMk-EV ... re=g-all-u
visca el barca
Presidente del Barça

2012.10.11. 09:18:54

shutterisland írta:kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.
:D

ne legyünk már telhetetlenek... én örülök a sok bakijának, legalább néhanapján izgulhatok egy-egy meccsen

hihetetlen mit össze nem tudtok vitázni. sztem a szíve mélyén mindenki tudja hogy nem top10-es kapus, de védi, mert a saját kölyke. tudomásul kell venni hogy ez van, és lesz még nagyjából 5-6 évig.

azért remélem h 3-4 éven belül felfedezünk valami übertehetséget és a nyakára hozzuk.

casillasról meg csak annyit, hogy 1-2 éve folyamatos bakiparádé amit csinál, át lehet menni a dark sidera olvasgatni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.10.11. 02:44:19

shutterisland írta:...de az utóbbi években szerintem abszolút nem kirívó...

kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.
Engem meg attól ráz ki a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos BARCELONA ezzel a Victor Valdes szintű kapussal lett effektíve szinte verhetetlen és átélhet(t)em ;)

Az egyik legkevesebb gólokat kapjuk már elég régóta és ez biztos nem annak köszönhető, h nem fogja meg a ziccereket évek óta. Azért azt ne vitassuk már el tőle, h az 1 vs 1 szitukat hatalmasan megoldja. Még ha MOSTANÁBAN egy kicsit többször verték be a blankók, de azért nem kapott meccsenként átlagban két-három gólokat . És azokat nem a védelem fogta meg helyette, uh ne mondjunk már éveket.

Egy Buffonnal a kapuban sem tudnánk számottevően kevesebb gólt kapni szerintem. Amennyivel meg igen, azt egy épkézláb védelem is kibalanszolná.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
shutterisland
Director del Fútbol

2012.10.11. 01:21:16

én is lezárnám a magam részéről, mert parttalan a dolog, de azért lenne még pár észrevételem, megjegyzésem.

először is csababarca...szinte mindenben egyetértek veled, betűről-betűre...rémesen jó szemed van a focihoz. :)

másodszor...én nem tudom, ki találta ki azt, hogy valdes a világ legjobbja 1v1-ekben, de már többször is láttam leírva.
tény, hogy az egyik erőssége, és ebben tényleg jobb, mint az átlag...de az utóbbi években szerintem abszolút nem kirívó, általában ha jön a zinyó, akkor szépen beteszik, sőt, sokszor teljesen esetlennek is tűnik valdes ezekben a szituációkban.
a másik meg az, hogy mi alapján mondanánk azt, hogy a világ (egyik) egyik legjobbja ebben az 1v1 történetben, ha a másik top 50 kapust csak elvétve, havonta mondjuk 1 meccsen látunk ?
szerintem koránt sem olyan hatalmas király 1v1-ekben sem, mint ahogy itt be van állítva.
az egyik nagy erősségének számít, de túl nagy extrát nem hoz.

harmadszor...valdest tudom, hogy már nem fogják lecserélni, és talán azt is mondom, hogy mostmár mindegy is.
még annak idején kellett volna hozni egy olyan kapust (nem dobálózok nevekkel, lehetne sorolni) akikkel nem nyertünk volna kevesebb trófeát és mostanra simán előrébb lennénk.

kiráz a hideg, ha belegondolok, hogy ez a korszakos barcelona egy jó formában védő van der sar, casillas vagy buffon szintű kapussal effektíve szinte verhetetlen lenne, lett volna.

no mindegy, én soha nem szurkolok a saját csapatom játékosa ellen, csak azért, hogy igazam legyen, és ha a következő meccseken kivédi az ellen szemét is, és majd jönnek itt a cinikus megjegyzések, hogy "jajj adjuk el" meg mittudomén, azt is le fogom nyelni, csak tényleg szedje össze magát, és ha már topkapusnak tartjátok, hozza is azt a szintet.
miihii
KHAL

2012.10.11. 00:58:16

csababarca írta:
miihii írta:Ennyi erővel ugyanennyire saras Masch és Piqué is, mert az ő hatalmas bakijuk is egy-egy gólt eredményezett.
azok is,de más hülyeségével sosem korrekt dolog takarózni. de szerintem az szk után mindenki megrótta Piquét és Maschot is a két gól miatt.
de mondom,ez nagyon nem menti fel Valdest a tettei alól.

de igen,megbeszéltük ki mit gondol erről, nem kell tovább ragozni.
A saját hibája alól egyáltalán nem akarom felmenteni, az az ő sara.
Viszont nem az a második gól okozta azt, h utána még kettőt megkaptunk és örülhettünk, h csak ennyit. A második meccsen történtek is alaposan befolyásolták a SZK alakulását, ezért számomra erősnek tűnik, h rajta ment el a Kupadöntő.

Nah, de tényleg elég volt már a témából, minden csoda 3 napig tart :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.10. 23:21:37

miihii írta:Ennyi erővel ugyanennyire saras Masch és Piqué is, mert az ő hatalmas bakijuk is egy-egy gólt eredményezett.
azok is,de más hülyeségével sosem korrekt dolog takarózni. de szerintem az szk után mindenki megrótta Piquét és Maschot is a két gól miatt.
de mondom,ez nagyon nem menti fel Valdest a tettei alól.

de igen,megbeszéltük ki mit gondol erről, nem kell tovább ragozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
miihii
KHAL

2012.10.10. 23:03:09

kristop írta:...
Ahogy gondolod. Nekem azért mindenesetre ez már erős túlzás volt, pedig a korábbiakban sokan sokféleképpen kifejtették mekkora hiba volt szerintük. De azért az, h rögtön kézenfekvő, h VV miatt nem 4:1 lett, az merész.

A továbbiakkal kapcsolatban már megírtam alább, h sztem miért hasonlóképp túlzás csak az ő nyakába varrni a SZK-t. A 2. meccs első 35 percét nem az a gól alakította ilyenné, ott magunkat vertük meg. Ennyi erővel ugyanennyire saras Masch és Piqué is, mert az ő hatalmas bakijuk is egy-egy gólt eredményezett.

Mindegy, megbeszéltük ki mit gondol a dolgokról ;)
kristop
Entrenador del Barça

2012.10.10. 18:56:31

miihii írta:A legutolsó postban kristop írja, h ha nincs az a hiba, akkor örömmel adják át a 4:1-es első meccs után a kupát... Azért akkora mentés csak nem lett volna az, h nem elég, h nem 3:2 az állás, de még egy gólt be is írtak volna nekünk bónuszként, ha nem adja el a lasztit VV
arra gondoltam, hogy teljesen a miénk volt a meccs, iniesta brillírozott, percenként alakítottunk ki nagy helyzeteket, a real csak futkározott megalázva, hitehagyottan. a gól előtt pont messi hagyott ki egy olyan helyzetet, amit bármikor máskor belőne. semmi, de semmi jel nem volt arra, hogy itt szépíteni tudnak és akarnak. erre jött a hibája, és ahelyett, hogy ténylegesen gólokkal is megaláztuk volna őket, nem csak busquets testcseleivel, egy gólra olvadt az előnyünk a lehetséges kettő, három helyett és az utolsó percekben megjött a kedve a madridnak beszorítani minket a DÖNTETLENÉRT. (érted, a döntetlenért, egy olyan meccsen, ahol többgólos győzelemmel kellett volna levonulnunk)

ezt nem tudom megbocsátani neki. egy többgólos sima vereség, ami ismét eszükbe juttatja a 2-6ot, meg az 5-0át és félve lépnek pályára még otthon is, vagy egy morál erősítő 3-2es vereség a nagy rivális otthonába, amivel bebizonyosodik, hogy tényleg verhetőek, sebezhetőek. na, valdes elintézte nekünk, hogy a másodikat gondolják és úgy jöjjenek ki a következő meccsre, mintha vért ittak volna. a szuperkupát nem lehet egyszerűen megmagyarázni, elrontotta nekünk, ami egy kupába került. amúgy egyáltalán nem érdekelne a szuperkupa, ha nem a real ellen, de főleg nem mou ellen lettünk volna, de így..
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.10.10. 17:51:57

Érdekes téma, sajnos lusta vagyok megfogalmazni hogy miért nem tudom, és nem is akarom elképzelni azt hogy leváltjuk Valdest, de maradjunk annyiban, hogy nem rossz kapus, sőt nálam a legjobbak közt van, de mostanában valóban nincs jó formában, olyan lövéseket enged be amiket máskor megfog, olyan 1v1-es szituációkban kap gólt amiknél általában az a megszokott hogy magabiztosan zárja a szöget és véd.
Ez remélhetőleg csak egy átmeneti időszak, amin minél hamarabb túljut, pl a válogatott szünet után lehet hogy újra formába lendül, vagy nem. Ilyen ez a sport. Viszont arra ne várjatok hogy egyhamar megválik tőle a Barca.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.10.10. 17:29:24

daffy írta:szép dolog a múlt,de kitörölhetik vele
kösz daffy,végre valaki.
Ilyen alapon Ronaldinho is játszhatna még itt.
De egyébként akik véditek,annyira látszik az ember egy alapvető tulajdonsága,ami körülbelül az egész történelem folyamán végigkísérte az emberiséget,persze aztán reformokkal,lázadásokkal,forradalmakkal túlléptek rajta. Az újtól való félelem,a beteges ragaszkodás a múlthoz.

Mihu érveit megértem valamennyire,de ez a "nálunk a kapustól más várnak el" duma ez akkora közhely,hogy már unalmas. Mint mikor Tito mondta a meccs után: "Nem hibáztatom Valdest,ezt várjuk tőle" Mondjuk ilyen alapon megértem,hogy érinthetetlen,mert az elvárt bakijait jól hozza.
Írod,írjátok,hogy nem garantálja semmi,hogy más jobbat hozna itt. Erre meg azt mondom,hogy de azt se,hogy nem hozna jobbat esetleg.

De mindegy,mindig újra írok a témával kapcsolatban,már unom,és tényleg hagyom,meg kell szokni hogy ennél a klubbnál a katalánok érinthetetlenek,csinálhatnak akármit. (még jó,hogy Valdesen kívül a többiek nem égetik magukat folyamatosan,irántuk érthető a bizalom.)
daffy
Madridista

2012.10.10. 17:02:37

Alexander Mahone írta:
Brian 20 írta:1. maradni fog, nem küldik el.
2. majdnem 10 éve van a kapuba. Nyertünk pár címet, csak nem lehet annyira rossz szinte végig ő védet.
3 ez idő alatt nem volt aki kiszorítsa
4 Ronaldo rúgott már pár gólt a ligába. Lehet elég jól el tudja találni a labdát.
5 Cech a Chelsea kapusára is mondták, hogy klassz na ma már ő se az mégis ottvan még.

MARADNI FOG, IDŐPAZARLÁS EZZEL FOGLALKOZNI
Főleg hogy egy-két BL címünkbe elég vastagon benne volt. Arsenal ellen szerintem a meccs embere volt, pedig az még nagyon a potyázós időszakába volt.

Cechet nem írnám le. Többek közt ő az, aki miatt májusba nem kellett Müncehnbe utaznunk.
szép dolog a múlt,de kitörölhetik vele
Alexander Mahone
Jugador d'estrella

2012.10.10. 15:58:40

Brian 20 írta:1. maradni fog, nem küldik el.
2. majdnem 10 éve van a kapuba. Nyertünk pár címet, csak nem lehet annyira rossz szinte végig ő védet.
3 ez idő alatt nem volt aki kiszorítsa
4 Ronaldo rúgott már pár gólt a ligába. Lehet elég jól el tudja találni a labdát.
5 Cech a Chelsea kapusára is mondták, hogy klassz na ma már ő se az mégis ottvan még.

MARADNI FOG, IDŐPAZARLÁS EZZEL FOGLALKOZNI
Főleg hogy egy-két BL címünkbe elég vastagon benne volt. Arsenal ellen szerintem a meccs embere volt, pedig az még nagyon a potyázós időszakába volt.

Cechet nem írnám le. Többek közt ő az, aki miatt májusba nem kellett Müncehnbe utaznunk.
"Akár azt gondolod képes vagy képtelen vagy rá, igazad van."
daffy
Madridista

2012.10.10. 14:33:44

herlius írta:Ha az utóbbi évtizedek legnagyobb kapusikonját kellene megneveznem, akkor nekem kapásból Kahn neve ugrik be. Számomra rettentően antipatikus figura volt, de hihetetlen erőt és tartást sugárzott a mindenkori csapatai felé. Nem mellékesen pedig egészen elképesztő védései voltak, rengeteg nagy eredményt köszönhetnek neki a társai. Mégis ennyi év elteltével egyetlen egy nagy védését sem tudnám felidézni most magamban, viszont egy fontos momentum azonnal bevillan róla: a 2002-es VB-döntőn bekapott potyája. Óriási hiba volt, gyaníthatóan azon a bakin el is úszott a VB-címe, mégis a mai napig legenda és a legnagyobbak között tartják majd számon évtizedek múlva is. A hibája ellenére senki nem vonta kétségbe a képességeit...
Csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. Valdes hibái is néha teljesen érthetetlenek, viszont a bravúrjai is sokszor a felfoghatatlan kategóriába sorolhatók. Ezekről viszont a nehezebb időkben hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Én nem hiszem, hogy rosszabb képességű kapus lett a nyári vakáció alatt, viszont bármelyik kapus teljesítményét megviselné, ha folyamatosan tartalék védősor mögött kell játszania, ráadásul láthatóan Tito némileg módosított is a csapat játékrendszerén, amely még helyenként kiforratlannak tűnik. Ilyen körülmények között szvsz eddig hatalmas teljesítmény, hogy egyáltalán így áll a csapat a Ligában és a BL-ben is.
a kahn dolog nem vitás,viszont valdest aligha fogják kahni szintre helyezni a visszavonulását követően.számomra egy játékos értékét az mutatja meg,amikor a visszavonulása után meg kell nevezni az aktív játékosi korából 3,a posztján szereplő klasszis focistát,akkor vajon ott lesz-e a nevezettek között.nekem valdes gyaníthatóan nem lesz ott. ez az én szubjektív véleményem,mellyel nem kell egyetérteni :)
ennek ellenére elismerem vv-t és nagyon gondolkodóba kell esnem,ha választanom kéne,egy drágább,új kapus vagy a jelenlegi vv között
Alcantara
Director del Fútbol

2012.10.10. 14:17:59

herlius!

Kahn tudásában egyetértek veled, olyan erőt nem sok kapus sugárzott ki magából, mint Oli. 2002-es vb-n nagyjából ő vitte be a csapatot a hátán a döntőbe.A potya szerintem nem osztott, szorzott ott, mert egyrészt 2:0 volt, másrészt a brazilok iszonyatosan domináltak azon a vb-n. Ronaldot és a mi Roninkat az ember csak leste tátott szájjal, amit műveltek.
Nem is volt Kahn után senki a németeknél Neuer felbukkanásáig, aki ennyire extraklasszisnak számított. (Megjegyzem Neuer csak arrafelé halad, de jó úton jár)
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.10.10. 12:32:53

Ha az utóbbi évtizedek legnagyobb kapusikonját kellene megneveznem, akkor nekem kapásból Kahn neve ugrik be. Számomra rettentően antipatikus figura volt, de hihetetlen erőt és tartást sugárzott a mindenkori csapatai felé. Nem mellékesen pedig egészen elképesztő védései voltak, rengeteg nagy eredményt köszönhetnek neki a társai. Mégis ennyi év elteltével egyetlen egy nagy védését sem tudnám felidézni most magamban, viszont egy fontos momentum azonnal bevillan róla: a 2002-es VB-döntőn bekapott potyája. Óriási hiba volt, gyaníthatóan azon a bakin el is úszott a VB-címe, mégis a mai napig legenda és a legnagyobbak között tartják majd számon évtizedek múlva is. A hibája ellenére senki nem vonta kétségbe a képességeit...
Csak az nem hibázik, aki nem is csinál semmit. Valdes hibái is néha teljesen érthetetlenek, viszont a bravúrjai is sokszor a felfoghatatlan kategóriába sorolhatók. Ezekről viszont a nehezebb időkben hajlamosak vagyunk megfeledkezni. Én nem hiszem, hogy rosszabb képességű kapus lett a nyári vakáció alatt, viszont bármelyik kapus teljesítményét megviselné, ha folyamatosan tartalék védősor mögött kell játszania, ráadásul láthatóan Tito némileg módosított is a csapat játékrendszerén, amely még helyenként kiforratlannak tűnik. Ilyen körülmények között szvsz eddig hatalmas teljesítmény, hogy egyáltalán így áll a csapat a Ligában és a BL-ben is.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2012.10.10. 12:32:36

miihii írta:...
Végre egy reális meglátás!
Lezárt