Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez azért egy fokkal jobb.Scorpio írta:Ezt már én is írtam igaz Zambrotta kp volt nállam, le is lett szólva!mrmonster írta: -------------Xavi-----------Iniesta--------------
---------------------------------------------------
Messi---------------Ronnie---------------Henry
----------------------Eto'o-----------------------
Ezt már én is írtam igaz Zambrotta kp volt nállam, le is lett szólva!mrmonster írta: -------------Xavi-----------Iniesta--------------
Messi---------------Ronnie---------------Henry
----------------------Eto'o-----------------------
Ha Messiből 2 ő van Ronaldinhoból is tegyünk be 2-őtLos Banditos írta:Csinálhatnánk egy szavazást itt a topicon belül az idei év 3 legszebb Barça-góljáról.![]()
Nálam:
1. Messi vs. Getafe (első gól)
2. Ronaldinho vs. Werder Bremen (szabadrúgás)
3. Messi vs. Real Madrid (harmadik gól)
Év jelenete: Messi duplaköténye Canavaronak és Robby Carlosnak.
Elmondom az okait, hogy miért van az, hogy ugyanannyi ponttal, de mégis sokkal jobb gólkülönbséggel második lett a Barca!
Tavaly megnyertük a bl-t és a bajnokságot is, ezáltal nagyon komoly motivációs problémák léptek fel. Nem volt új kihívás, a csúcson volt a csapat.
Lényegesen több meccset játszottunk idén, mint általában szoktunk. Spanyol szuperkupa meccs az Espanyol ellen, Európai szuperkupa meccs a Sevilla ellen, 2 Világkupa meccs Tókióban, hosszadalmas és fárasztó utazásokkal. A spanyol kupában így is az elődöntőig meneteltünk. A tavalyi Vb miatt, Thuram és Zambrotta gyakorlatilag alapozás nélkül kezdett játszani, és december végéig, azaz 2006-os év végéig gyenge teljesítményt nyújtottak, beilleszkedési problémákkal küszködtek érthető módon.
Elment a másodedző Henk Ten Cate, akinek mint utóbb kiderült nagy szerepe volt a Barca fantasztikus teljesítményéhez. Neeskens semmit nem tett hozzá a csapathoz.
Gudjohnsen leigazolása nem vált be Henk Ten Cate után Larssont sem sikerült pótolnia a klubnak.
Sajnos egy gyenge minőségű amerikai túra szerepelt a nyári programok között, ami sokkal többet elvett a játékosokból, mint amennyit adnia kellett volna.
Ehez kellett az is, hogy a csapat 2 legjobb, legeredményesebb játékosa fejenként 4,5 hónapra kidöljön (Messi, Eto'o).
Kiváncsi lettem volna, hogy Rvn és Robinho hiányában mennyire lett volna eredményes a madrid. Eto'o még most se jött rendbe teljesen, szeptembertől jobban fog játszani.
Sajnálatos módon Puyol teljesítményére kihatott, édesapja drasztikus halála.
A védekező középpályás poszton meg se tudták közelíteni előző évek jó játékát. Motta és Edmilson többet volt sérült mint egészséges. Valószínűleg mindkét játékostól megszabadul a klub.
Ronaldinho 21 (!) gólja ellenére nagyon gyenge teljesítményt nyújtott, a mezőnyben szinte eltünt, sajna várható volt, a VB-n is igen gyenge teljesítménnyel rukkolt elő. Elfogyott a ereje.
A 2 csapat közötti különbség elsősorban erőnléti problémákra vezethető. Amikor a Barca elfáradt, a meccsek végéhez érve kapta a gólokat, addig a madrid akkor szerezte meg a győztes vagy a döntetlent jelentő góljait. A levegőben általában nem volt ilyenkor madridi gól, a Barca meccsen sem utalt semmi arra, hogy az aktuális ellenfél képes akár a kapuig is eljutni.
Ha egy kicsit jobban koncentrál a Barca a két csapat meccsein, a helyzetek jobb kihasználásakor nem számítana ez az egyedülálló rossz(!!) szabály, mely szerint az egymás elleni eredmény számít.
Szerintem lassan túl kéne már tenni magunkat ezen, és a mai meccset figyelnicruyff írta:Érdekes egyébként, hogy mindenki a védelmet szídja. Köztük én is. DE! Azon is el kéne gondolkozni, hogy mi lett volna, ha Eto'o berúgja azt az 1000%-os ziccert 2-1-es Barca vezetésnél. Akkor aztán jöhetett volna 20 Tamudo is. Egyébként a védelmünk egy rakás [auto_cenzúra] tényleg. Thuram jól nyomja, de ahhoz már túl lassú, hogy egy ilyen támadó szellemű csapatban játszon, Puyol pedig NEM TUD HELYEZKEDNI!!! Úgyhogy röviden összefoglalva, hogy egy klasszikust idézzek: "...elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon."
Szerintem más bajnokságokban is megy ez, csak itt nyilvánosságra is hozzák.lionelmessi19 írta:Ez nagyon nagy valószínűséggel így van, és nincs is ebben semmi sportszerűtlen, sőt ilyen helyzetekben a prémiumosztás bevett szokás a spanyol ligában.Rita írta:Azt hallottam egy osztálytársamtól,hogy a barca fizet a Mallorcának.Sztem ez hülyeség..de ti,hogy tudjátok?
Ez nagyon nagy valószínűséggel így van, és nincs is ebben semmi sportszerűtlen, sőt ilyen helyzetekben a prémiumosztás bevett szokás a spanyol ligában.Rita írta:Azt hallottam egy osztálytársamtól,hogy a barca fizet a Mallorcának.Sztem ez hülyeség..de ti,hogy tudjátok?
Úgy,h már kapott zsé valszínű a Zara is,ahogy az Espanyol is madrid részről...és még kitudja kikRita írta:Azt hallottam egy osztálytársamtól,hogy a barca fizet a Mallorcának.Sztem ez hülyeség..de ti,hogy tudjátok?
Igen, de Norbika akkor is eltúloztaSlither írta:Voltak, csak technikailag ez elég jó kis trükk volt.Zozzy 5 írta:Voltak ennél sokkal nagyobb kapuscselek...
Jó...Vannak ilyen laza kapusok, de eddig senkire sem élveztek így elSlither írta:Hát abban speciel igaza volt...Zozzy 5 írta: "Hát nézzék meg, zseniális..." - Mondta ezt egy elhúzós csel után