Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
BarcasKrisz
Jugador d'estrella

2008.03.30. 13:02:06

ozsimiki írta:Frank leváltása nekem nem egyértelmű,teljesen felesleges ha mindenki leírja 6x,h mennyire el kellene küldeni...

De azt ne feledjétek,hogy a játékosok többsége itt fog maradni,azok is akik ugyanúgy szhartak az egészbe,ehhez hozzájött,h az edző nem tudta őket motiválni de akkor is :evil: Egy Barca mezt viselő embertől ez édeskevés hozzáállás hónapok óta! 15percig mentek,utána meg undorító az egész.

Jövőre remélem immáron új edzővel ismét csapattá alakulunk,ha nem akkoris úgyanúgy szurkolok a BARCÁNak,de ezt egyik játékosnak sem fogom egyhamar elfelejteni,ugyanis csak a vak nem látja,h hogy állnak hozzá...szinte egytől-egyig. :cry:
A csapatot motiválni egy edzőnek kell.Ezért én egy keménykezű edzőt hozatnék, szakmai igazgatói jogkörrel(ő felügyelné az utánpótlás csapatok edzőit és a B csapat edőjét is).
gianni
Entrenador del Barça

2008.03.30. 12:53:13

Nem értelek Frank,nem értelek!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.03.30. 12:48:51

Frank leváltása nekem nem egyértelmű,teljesen felesleges ha mindenki leírja 6x,h mennyire el kellene küldeni...

De azt ne feledjétek,hogy a játékosok többsége itt fog maradni,azok is akik ugyanúgy szhartak az egészbe,ehhez hozzájött,h az edző nem tudta őket motiválni de akkor is :evil: Egy Barca mezt viselő embertől ez édeskevés hozzáállás hónapok óta! 15percig mentek,utána meg undorító az egész.

Jövőre remélem immáron új edzővel ismét csapattá alakulunk,ha nem akkoris úgyanúgy szurkolok a BARCÁNak,de ezt egyik játékosnak sem fogom egyhamar elfelejteni,ugyanis csak a vak nem látja,h hogy állnak hozzá...szinte egytől-egyig. :cry:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 12:32:38

Varga Tamás írta:Szerintem, ha Mourinho nem jön, akkor hozzuk vissza van Gaal mestert! :lol:
Olyan edző kell, aki rendet tesz a fejekben, hisz a fiúk nem felejtettek el focizni.
Olyan edző kell, aki nem barát, hanem mindenki felett álló Főnök.
Olyan edző kell, akinek van taktikája, akinek van elképzelése.
Olyan edző kell, akinek van mersze taktikai változások eszközléséhez, akár a 10. perc után is. Nem pedig ugyanzt játszatja egy életen keresztül.
Olyan edző kell, aki űzi, hajtja a játékosait, aki kiteszi a lelkét a gyepre.
Olyan edző kell, aki ha kell, jól seggen billenti a sztárokat, és leordítja afejüket - ha ez kell a győzelemhez, az eredményességhez.
Egyetértek. És kihagytál még valamit! Olyan edző kell, aki nem azért ül le a padra, hogy megmutassa a legújabb krokodílbőr kabátját és a disznóbőr cipőjét, chanell-sállal a nyakában. Jöjjön ki Joma-melegítőben és verjük porrá a Madridot. :lol: :lol:
bence93kis
Barça B

2008.03.30. 12:30:19

Franknak mennie kell, de nem csak neki :D
mennyen: R10, Frank, Deco, Marquez, Edmilson, Oleguer, Thuram
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.30. 12:29:51

Szerintem, ha Mourinho nem jön, akkor hozzuk vissza van Gaal mestert! :lol:
Olyan edző kell, aki rendet tesz a fejekben, hisz a fiúk nem felejtettek el focizni.
Olyan edző kell, aki nem barát, hanem mindenki felett álló Főnök.
Olyan edző kell, akinek van taktikája, akinek van elképzelése.
Olyan edző kell, akinek van mersze taktikai változások eszközléséhez, akár a 10. perc után is. Nem pedig ugyanzt játszatja egy életen keresztül.
Olyan edző kell, aki űzi, hajtja a játékosait, aki kiteszi a lelkét a gyepre.
Olyan edző kell, aki ha kell, jól seggen billenti a sztárokat, és leordítja afejüket - ha ez kell a győzelemhez, az eredményességhez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.03.30. 12:30:28-kor.
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.03.30. 12:29:43

Enrique írta:Schuster neve is felvetődött állítólag, az meg már "nyílt titok" lesz, hogy a Frenki elmegy... :roll:
Ezt hol? Ne ijesztgess kérlek.... Tuti kacsa.
djtrack
Capitá del Barça

2008.03.30. 12:25:56

segítek neki csomagolni ha ma megy!:D
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.30. 12:24:03

Enrique írta:Schuster neve is felvetődött állítólag...
az igen... csöbörből, vödörbe...
PUYOL-XAVI-INIESTA
robag
Jugador d'estrella

2008.03.30. 12:05:25

Frank csak abban hibáztatható, hogy nem tudott igazán reagálni az első gólnál.

Ilyenkor minden normális edző behoz egy vagy két cserét, még hozzá minőségit!

FRANK-NEK ILYEN NINCS , MÁR HÓNAPOK ÓTA!

Ez van. Leo és Deco nélkül nincs csapatunk. Touré sérülten sajnos semmit sem ér!

Taktikai váltás kellett volna ( pl: 4-4-2, 4-5-1, ) de ugye ez nem eleme a Barca játékának és Frank elképzeléseinek a fociról.
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.30. 12:02:33

Schuster neve is felvetődött állítólag, az meg már "nyílt titok" lesz, hogy a Frenki elmegy... :roll:
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.30. 12:00:30

én meg azt nem értem, h mit nem ért a ferenc?
basszus hónapokon át falazott a legdrágább futballistánk éjszakai kilengéseihez, amit gondolom, a csapat bizonyos része szintén nem otthonról követett duzzogva, h hogy szabad ilyet csinálni egy sportembernek!? ráadásul amikor ezt valaki szóvá tette, akkor azok ugattak annak a legjobban, akik a legsárosabbak voltak ezügyben, persze frenki nem szólalt meg... és akkor csodálkozik, h már annyi tekintélye sincs a játékosok előtt, h legalább próbáljanak úgy csinálni, mintha valóban fontosnak tartanák az edzői utasításokat?
ezt a következetlen tökölődését még megfejeli rendszeresen a fantasztikus húzásaival, amik miatt folyamatosan kamilláznia kell az embernek, h inkább ne lépjen semmit, mert azzal kevesebbet árt!
ráadásul a folyamatos sérülések is bejátszanak, amik a franc sem tudja már, h miért következnek be!
mindezt így együtt egyszerűen nem viseli el a csapat.
és ebben felelősek a technikai vezetés, a játékosok mellett, laportáék is, h nem léptek időben, hogy megállítsák ezeket a folyamatokat.
remélem, még nem késő rendberakni a dolgokat.
remélem, nemsokára a fő hír az lesz, h aláírt nálunk murinnyó!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.30. 11:47:14

Komolyan mondom, erre mit lehet mondani?Hozta a formáját, de nem?A kommentátor is megmondta, veszélyes, amit csinál a barca, mert visszaállt és ha talál egy gót a Betis, akkor beindulnak és tessék, a helyett, h 5-0 lett volna az első félidőben.

Megszokott meccs volt semmi átlagos sztem.Idegenbe nem tudtunk 1 pontot se elhozni, pedig az az átlag, legalább most nem 4 gólt kaptunk.Éljen,éljen!!

Megjegyzem 1 hónapja röhögtem magamban, mekkora gáz lenne, ha Bl selejtezőt játszanánk....... :roll:

Köszönjük Mr Taktikus!!!!
Kép
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.30. 11:41:01

Victor_Valdes írta:
Hát régen rossz ha a vezetőség érzelmi alapon dönt...
Szerintem se jó, de ettől függetlenül úgy néz ki így csinálják. Kár hogy messze van még a szezon vége, bár most már valószínüleg nem tudnak csalódást okozni.
Lionel85
Llegenda del Barça

2008.03.30. 11:18:15

Véget ért a türelmem a tegnapi meccsel, most már én is amellett vagyok, le kell váltani. Nem hiszem el, hogy a félidőben azt mondta a játékosoknak, hogy úgy folytassák, ahogy az első félidőben és ők nem fogadták ezt meg. Ha így van, akkor edzőt akar buktatni a csapat, vagy Rijkaard nem mondott ilyet az öltözőben. Másra nem tudok gondolni. De az, hogy minden meccsen ugyanazt játsszuk el, hogy gólt lő a csapat és ráül az eredményre, majd az ellenfél elveszi a három pontot, az már egyszerűen több mint kínos. Nem igaz, hogy nem látják azt, hogy nem olyan a csapat, hogy egy vagy két gólt meg tudjon tartani a meccs végéig. A Valladolid ellen sikerült még további gólokat lőni, itt és sok más meccsen nem sikerült. És ezt már a szerencsétlen dolgokra sem lehet fogni, mert nincs olyan csapat, amelyiknek ennyiszer lennének szerencsétlen meccsei. Itt a fejekben van a baj és ha Rijkaard nem képes ezt megváltoztatni, akkor menjen. "Könnyebb egy edzőt lecserélni, mint egy csapatot." - tartja a mondás. Ezzel én is így vagyok, emellett azért a csapatból is gyorsan lecserélnék pár embert. Viszlát Rijkaard!
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 11:12:43

dr. Mezey írta:
Victor_Valdes írta:...A fikázás meg lelki hadviselés.
Azt értem hogy miért csinálta, viszont úgy gondolom haogy a vezetőség azért részben érzelmből politizál. Lásd Txiki nyilatkozatát Fabregasról, mármint hogy aki nem tisztelte annyira a klubot hogy kivárja a sorát annak nincs viszaút, vagy pl. Frank el nem küldése is érzelmi döntés és sztem Mourinhohoz is ilyen alapon viszonyulnak.
Amúgy nem gondolom hogy nagy kárt csinálna itt, meg lehet hogy eredményesebbek is lennénk, de én ezt jobban szeretném egy másik edzővel.
Hát régen rossz ha a vezetőség érzelmi alapon dönt...Nekem meg mindegy ki van itt, csak legyünk eredményesek. Csak most amolyan "válságkormányként" hoznám őt, mert csak az ő személyében érzem azt, hogy képes vissza vezetni ezt a csapatot az út tetejére.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.30. 11:02:45

Victor_Valdes írta:...A fikázás meg lelki hadviselés.
Azt értem hogy miért csinálta, viszont úgy gondolom haogy a vezetőség azért részben érzelmből politizál. Lásd Txiki nyilatkozatát Fabregasról, mármint hogy aki nem tisztelte annyira a klubot hogy kivárja a sorát annak nincs viszaút, vagy pl. Frank el nem küldése is érzelmi döntés és sztem Mourinhohoz is ilyen alapon viszonyulnak.
Amúgy nem gondolom hogy nagy kárt csinálna itt, meg lehet hogy eredményesebbek is lennénk, de én ezt jobban szeretném egy másik edzővel.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 10:53:30

dr. Mezey írta:
Hát elsősorban mert nekem nem szimpatikus. Sztem egy nagyképű arrogáns bunkó. Másodsorban mert nem tetszett a Chelsea játéka. Harmadsorban mert egy jó pár játékost elüldözne pl. Eto'o. Amúgy meg nem fogják leigazolni, mert nem nézik el neki a korábbi Barcát fikázó nyilatkozatait.
Amúgy tényeleg egy jó, taktikus, kemény kezű edző ez nem vitás.
Az elsőt megértem....
A Chelsea nem a Barca...amugy meg az se érdekel milyen játékkal csak nyerjünk!(bár azé' nagyon ronda ne legyen)
Azt meg, hogy elküldené Eto'o-t gondolom a Chelseás korszakában mondta amikor az egyik legnagyobb ellenségük voltunk.A fikázás meg lelki hadviselés.
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.30. 10:50:15

Victor_Valdes írta:
dr. Mezey írta:csak ne mourinho.
Miért? Mert egy jó taktikus, keménykezű?? Az meg nem igazán érdekel mit mond a sajtónak amig eredményesek vagyunk.
Hát elsősorban mert nekem nem szimpatikus. Sztem egy nagyképű arrogáns bunkó. Másodsorban mert nem tetszett a Chelsea játéka. Harmadsorban mert egy jó pár játékost elüldözne pl. Eto'o. Amúgy meg nem fogják leigazolni, mert nem nézik el neki a korábbi Barcát fikázó nyilatkozatait.
Amúgy tényeleg egy jó, taktikus, kemény kezű edző ez nem vitás.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.30. 10:48:48

Sharky írta:Amíg ez a töketlen balf.... ember a CSAPAT edzője, addig én nem nézek több Barca meccset...
Bálint!
Téged is lehet látni? Örülök, hogy itt vagy! De, még jobban örülnék, ha rendszeresen itt lennél! Hiányzol a fórumról!
Csak a FALCO!
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 10:48:15

Messa írta:Valaki, könyörgöm fordítsa le, hogy mit nyilatkozott tegnap. Gondolom a szokásos dumáját, csak olyan jó lenne röhögni rajta egyet. :)
Lehet, hogy az Eurobarca főoldalon is kint van.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 10:45:40

Los Banditos írta:
gaborvermes írta:Mourinho kiadott közleményében tagadta hogy bármilyen találkozója lett volna az Inter vezetőségével, sőt mi töb azt nyilatkozta hogy nem is akar találkozni velük :!: :!: :!:

Szabad az út a Barcába 8) 8)
Pedig még 1-2 éve ő volt a legnagyobb ellensége a Barcelonának, most mégis úgy néz ki, hogy José az egyetlen reményeink egyike. :roll:

Egyébként szerintem Mourinho is ide szeretne jönni. Nem hiába halasztja, húzza azt, hogy hova fog igazolni. :roll:

[-o<
Legyen igazad Los!
[-o<
Bár tényleg furcsa, hogy minden ajánlatot elutasít, nekem is az jön le ebből , hogy ide akar jönni.
Pedro10
Jugador del Barça

2008.03.30. 10:45:24

Az mindenképp jogos hogy a szurkerek Rijkaard fejét követelik,de hogy most nem fogja laporta elküldeni az 100 százalék.Miért tenné? Gondoljatok bele,a csapatnak még van esélye a bajnokság megnyerésére,mert van, hiába rossz a forma.A Bajnokok Ligájában is áll a zászló,ezt nyáron kell megtennie,ha megakarja.Ebben a helyzetben nem szabad ,mostmár kikell huzni igy,bizni abban hogy botlanak mások,valami uton módon sikerül.A váltás ilyen rövig időre biztos rossz lépés.
Azáldójátnéki.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.03.30. 10:41:30

dr. Mezey írta:csak ne mourinho.
Miért? Mert egy jó taktikus, keménykezű?? Az meg nem igazán érdekel mit mond a sajtónak amig eredményesek vagyunk.
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.03.30. 10:38:20

horvimate9 írta:Riijkard egy nagyon jó edző (most ő sincs "formában") hiszen azért BL-győzelemre és bajnoki címre vezette a Barcát.Nem vagyok képes felfogni azt,hogy amikor 2-0-ra vezetünk és Rijjkard látja hogy leültek a fiúk akkor miért nem tudja őket a szünetben felrázni?Annyi gl kellet vola rúgni ahányat csak tudtak volna.A REal se állt le a Valladolid ellen 2-0-nál!!! Hát nem látja hogy ennek rosssz vége lesz?Nemtudom ki emlékszik a tavalyi szezon utolsó előtti meccsére az Espanol ellen?Ottt ment el bajnoki cím.Ugyanígy leélltunk a 2-1-es vezetés tudatában és csodák csodájára kiegyenlített
az Espanol.Sajnos ezt kell mondanom:ez alapján a Real megérdemelten lett bajnok.
Ha megnézed az interjút nem az volt a taktika, ami csináltak a második félidőben. Ez már a közeli szakítás jele amikor a játékosok nem tartják be a megbeszélteket, Rijkaard meg nyilvánosan kritizálja a csapatát. Én remélem Benitez jön, vagy Hiddink csak ne mourinho.
Lezárt