Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A csapatot motiválni egy edzőnek kell.Ezért én egy keménykezű edzőt hozatnék, szakmai igazgatói jogkörrel(ő felügyelné az utánpótlás csapatok edzőit és a B csapat edőjét is).ozsimiki írta:Frank leváltása nekem nem egyértelmű,teljesen felesleges ha mindenki leírja 6x,h mennyire el kellene küldeni...
De azt ne feledjétek,hogy a játékosok többsége itt fog maradni,azok is akik ugyanúgy szhartak az egészbe,ehhez hozzájött,h az edző nem tudta őket motiválni de akkor isEgy Barca mezt viselő embertől ez édeskevés hozzáállás hónapok óta! 15percig mentek,utána meg undorító az egész.
Jövőre remélem immáron új edzővel ismét csapattá alakulunk,ha nem akkoris úgyanúgy szurkolok a BARCÁNak,de ezt egyik játékosnak sem fogom egyhamar elfelejteni,ugyanis csak a vak nem látja,h hogy állnak hozzá...szinte egytől-egyig.
Egyetértek. És kihagytál még valamit! Olyan edző kell, aki nem azért ül le a padra, hogy megmutassa a legújabb krokodílbőr kabátját és a disznóbőr cipőjét, chanell-sállal a nyakában. Jöjjön ki Joma-melegítőben és verjük porrá a Madridot.Varga Tamás írta:Szerintem, ha Mourinho nem jön, akkor hozzuk vissza van Gaal mestert!![]()
Olyan edző kell, aki rendet tesz a fejekben, hisz a fiúk nem felejtettek el focizni.
Olyan edző kell, aki nem barát, hanem mindenki felett álló Főnök.
Olyan edző kell, akinek van taktikája, akinek van elképzelése.
Olyan edző kell, akinek van mersze taktikai változások eszközléséhez, akár a 10. perc után is. Nem pedig ugyanzt játszatja egy életen keresztül.
Olyan edző kell, aki űzi, hajtja a játékosait, aki kiteszi a lelkét a gyepre.
Olyan edző kell, aki ha kell, jól seggen billenti a sztárokat, és leordítja afejüket - ha ez kell a győzelemhez, az eredményességhez.
Szerintem se jó, de ettől függetlenül úgy néz ki így csinálják. Kár hogy messze van még a szezon vége, bár most már valószínüleg nem tudnak csalódást okozni.Victor_Valdes írta:
Hát régen rossz ha a vezetőség érzelmi alapon dönt...
Hát régen rossz ha a vezetőség érzelmi alapon dönt...Nekem meg mindegy ki van itt, csak legyünk eredményesek. Csak most amolyan "válságkormányként" hoznám őt, mert csak az ő személyében érzem azt, hogy képes vissza vezetni ezt a csapatot az út tetejére.dr. Mezey írta:Azt értem hogy miért csinálta, viszont úgy gondolom haogy a vezetőség azért részben érzelmből politizál. Lásd Txiki nyilatkozatát Fabregasról, mármint hogy aki nem tisztelte annyira a klubot hogy kivárja a sorát annak nincs viszaút, vagy pl. Frank el nem küldése is érzelmi döntés és sztem Mourinhohoz is ilyen alapon viszonyulnak.Victor_Valdes írta:...A fikázás meg lelki hadviselés.
Amúgy nem gondolom hogy nagy kárt csinálna itt, meg lehet hogy eredményesebbek is lennénk, de én ezt jobban szeretném egy másik edzővel.
Azt értem hogy miért csinálta, viszont úgy gondolom haogy a vezetőség azért részben érzelmből politizál. Lásd Txiki nyilatkozatát Fabregasról, mármint hogy aki nem tisztelte annyira a klubot hogy kivárja a sorát annak nincs viszaút, vagy pl. Frank el nem küldése is érzelmi döntés és sztem Mourinhohoz is ilyen alapon viszonyulnak.Victor_Valdes írta:...A fikázás meg lelki hadviselés.
Az elsőt megértem....dr. Mezey írta:
Hát elsősorban mert nekem nem szimpatikus. Sztem egy nagyképű arrogáns bunkó. Másodsorban mert nem tetszett a Chelsea játéka. Harmadsorban mert egy jó pár játékost elüldözne pl. Eto'o. Amúgy meg nem fogják leigazolni, mert nem nézik el neki a korábbi Barcát fikázó nyilatkozatait.
Amúgy tényeleg egy jó, taktikus, kemény kezű edző ez nem vitás.
Hát elsősorban mert nekem nem szimpatikus. Sztem egy nagyképű arrogáns bunkó. Másodsorban mert nem tetszett a Chelsea játéka. Harmadsorban mert egy jó pár játékost elüldözne pl. Eto'o. Amúgy meg nem fogják leigazolni, mert nem nézik el neki a korábbi Barcát fikázó nyilatkozatait.Victor_Valdes írta:Miért? Mert egy jó taktikus, keménykezű?? Az meg nem igazán érdekel mit mond a sajtónak amig eredményesek vagyunk.dr. Mezey írta:csak ne mourinho.
Bálint!Sharky írta:Amíg ez a töketlen balf.... ember a CSAPAT edzője, addig én nem nézek több Barca meccset...
Los Banditos írta:Pedig még 1-2 éve ő volt a legnagyobb ellensége a Barcelonának, most mégis úgy néz ki, hogy José az egyetlen reményeink egyike.gaborvermes írta:Mourinho kiadott közleményében tagadta hogy bármilyen találkozója lett volna az Inter vezetőségével, sőt mi töb azt nyilatkozta hogy nem is akar találkozni velük![]()
![]()
![]()
Szabad az út a Barcába![]()
![]()
Egyébként szerintem Mourinho is ide szeretne jönni. Nem hiába halasztja, húzza azt, hogy hova fog igazolni.![]()
Miért? Mert egy jó taktikus, keménykezű?? Az meg nem igazán érdekel mit mond a sajtónak amig eredményesek vagyunk.dr. Mezey írta:csak ne mourinho.
Ha megnézed az interjút nem az volt a taktika, ami csináltak a második félidőben. Ez már a közeli szakítás jele amikor a játékosok nem tartják be a megbeszélteket, Rijkaard meg nyilvánosan kritizálja a csapatát. Én remélem Benitez jön, vagy Hiddink csak ne mourinho.horvimate9 írta:Riijkard egy nagyon jó edző (most ő sincs "formában") hiszen azért BL-győzelemre és bajnoki címre vezette a Barcát.Nem vagyok képes felfogni azt,hogy amikor 2-0-ra vezetünk és Rijjkard látja hogy leültek a fiúk akkor miért nem tudja őket a szünetben felrázni?Annyi gl kellet vola rúgni ahányat csak tudtak volna.A REal se állt le a Valladolid ellen 2-0-nál!!! Hát nem látja hogy ennek rosssz vége lesz?Nemtudom ki emlékszik a tavalyi szezon utolsó előtti meccsére az Espanol ellen?Ottt ment el bajnoki cím.Ugyanígy leélltunk a 2-1-es vezetés tudatában és csodák csodájára kiegyenlített
az Espanol.Sajnos ezt kell mondanom:ez alapján a Real megérdemelten lett bajnok.