visca el barca írta:
én az első selejtezoben elkpatma a brit gyereket, tényleg hiba nélkül tolta és asszem azt mondta a kommentator, h alapbol is övé a legerősebb gyakorlat, gondolom a döntőre is ezt viszi. ugyhogy, ha berki hibátlanol lovagol,m ég akkor sem biztos az arany...
ezt pont nem láttam, de ha így van, akkor nincs miről beszélni. egy kétszeres világbajnok, hatszoros európabajnok nem a legerősebb gyakorlattal megy megnyerni az olimpiát?! hmm..
pont ezért jó lenne, ha egy szakkommentátor értékelte volna ezt a Berki gyakorlatot (ha már kinn van az egész MTVA, elfért volna egy Borkai, Magyar, Csollány etc..), na de majd az nso megírja a frankót.
*
ami még nagyon szembetűnő volt nekem, hogy szinte remegett a gyakorlat előtt.
mindenesetre nagyon nehéz lesz innen megnyerni, de ha valaki, akkor ő meg tudja csinálni.
* update:
„Már az ollókiállás után éreztem, hogy fönt hibáztam, és onnantól kezdve nem voltam az igazi. A felkészülésünk jó volt, kellő időnk volt otthon gyakorolni a lovon, igazából semmilyen indokot nem tudok mondani, mint azt, hogy ez egy olimpia. Erre máshol nem lehet felkészülni, még egy világbajnokságon sem”
ezek szerint nem csak az az egy hibája volt.