Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A vitibet 1-1-et tippelt.Fernando írta:Hagyjátok már ezt a vitibetet....
...Egyébként már csak egy szelvényem él, köszönhetően a Mensziti bénázásának.
Nem értem miért fáj neked hogy valaki tesz annak érdekében hogy nyerjen, mióta figyelemmel követem a tippjeiket igen is sok mérkőzés eredményét jó százalékban találják el, főleg a rangadókat!Én magamtól a Genoa-t nem raktam volna hazaira mert már rengetegszer kiszúrtak velem, az Ajax mérkőzése meg ki-ki meccs volt, de megnyugtatlak a Parma győzelmét én álmodtam meg!A statisztikák alapján ők csak megtippelnek mérkőzéseket, NEKED kell azokat jól összeválogatnod!Egyébként gratula a nyereményedhez!Fernando írta:Hagyjátok már ezt a vitibetet. Minden meccsen az esélyesebb nyert ebből a 3-ból. Én vitibet nélkül is megtettem a Genoát, a Parma meg a kötelezőt is majdnem elcseszte. Ajax meg esélyes volt a PSV gagyi formája miatt. Ennyi önállóság lehetne bennetek...
Egyébként már csak egy szelvényem él, köszönhetően a Mensziti bénázásának. Annyi helyzetet kihagyni...
Még ez él:
Lille vs. Grenoble H 1.27 (1-0)
Genoa vs. Cagliari H 1.78 (5-3)
*(1-0)Valladolid vs. Real Madrid V 1.76
Furcsa, hogy a két gólos Madrid sikerélt kell szurkolnom... Mindegy, esélyes, hogy nyernek, ha meg nyernek nyerjenek 2-vel.
Viccnek szántad remélem, h nehézsúly.Zokneenho írta:
Úgy ismerősebb lesz,hogy Pákiáó. Nehézsúlyú box:)
UI: Hivatalosan is a City vitte az egyik,míg a PSV a másik szelvényem.
Nekem is.nyalesz írta:a lyon csak nekem vitte el![]()
Nincs sport-1-emZokneenho írta:Elhiszem,hogy ki tudod ejteni,de pl. nekem is csak onnan maradt meg,hogy a Sport1en minden reklámblokkba benne volt,s gondoltam segítek,hogy beugorjonFernando írta:Kiejteni én is ki tudom, köszi. De fogalmam sem volt mi lehet. Így már értem, és értem miért nem értettem. Köszi
Elhiszem,hogy ki tudod ejteni,de pl. nekem is csak onnan maradt meg,hogy a Sport1en minden reklámblokkba benne volt,s gondoltam segítek,hogy beugorjonFernando írta:Kiejteni én is ki tudom, köszi. De fogalmam sem volt mi lehet. Így már értem, és értem miért nem értettem. Köszi
Mondjuk nem éppen nehézsúlyú,de a box stimmel.Zokneenho írta:Nehézsúlyú box:)
Úgy ismerősebb lesz,hogy Pákiáó. Nehézsúlyú box:)Fernando írta:Ez mi a here?socio66 írta:Pacquiao-Clottey H
Box.Pacquiao-Clottey H
Ez mi a here?
varnagykrisztian írta:A vitibet.com ajánlásával!
Ajax-PSV
Parma-Atalanta
Genoa-Cagliari
400 HUF2600 HUF
NA KIVÁNCSI VAGYOK!
És, mi a halálért kell ennyiszer kommentálni...? Ráadásul az a piramis, amit "építettél"...varnagykrisztian írta:Már 3-0