Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:55:19

Atesz írta:Felőlem mehet, ha akar, csak vegyünk valami jó kis játékost helytte...
Mondjuk Fabregast. Vele is működne a rotáció :wink:
Fabre sztem nem irányító, inkább Xavi poszt. Akkor meg már 3 ilyen középpályásunk lenne...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.19. 09:51:40

Felőlem mehet, ha akar, csak vegyünk valami jó kis játékost helytte...
Mondjuk Fabregast. Vele is működne a rotáció :wink:
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.19. 09:05:07

Egyetértek. Szerintem sem volt ezzel semmi baj, de a Zozzy által idézett szövegre én is emlékszem... Mindjárt megkeresem...

katt
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.19. 09:04:00

http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=328622

Deco úgy érzi, h kétséges a jövője a barcában, és fontolóra veszi más csapatok ajánlatait is, ha bejelentkeznek érte.
Azt mondja , h változtatásokra van szükség a csapatnál, ha jövőre veresenyben akarunk lenni a trófeákért.
Valamint kritikával illeti Etót t, mert a sajtó elött teregeti ki a szennyest, ahelyett, h az öltözőben próbálnák meg elöbb megbeszélni a gondokat.

Lehet, h elhúz, de ez nem is akkora baj szerintem. kiváncsi lennék, h mennyi az ára
Itt van a régebbi nyilatkozat, egy srác lineklte be még annó...Nem volt könnyű megtalálni :wink:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:34:28

Enrique írta:
lionelmessi19 írta:Pont az a bajuk, hogy nem bírálja, egyenesen a legjobbnak nevezi... :roll:
Én semmilyen "hátsó szándékot" nem érzek ebben, de ez az én "bajom". :)
Én sem. Tulajdonképpen nem értem, h miről beszélnek most... :roll:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.19. 00:30:52

lionelmessi19 írta:Pont az a bajuk, hogy nem bírálja, egyenesen a legjobbnak nevezi... :roll:
Én semmilyen "hátsó szándékot" nem érzek ebben, de ez az én "bajom". :)
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:29:55

Nemértem. Fiúk, mért gondoljátok hogy bomlasztaná a csapatot? :?:
:D Tényleg nem értem, hogy hogy jutottatok erre a következtetésre. Sztem mindenkivel jóban van, dolgozik rendesen, nem nyilatkozik semmit, amin a társak kiakadnak.

nemértem :shock:
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:28:09

Pont az a bajuk, hogy nem bírálja, egyenesen a legjobbnak nevezi... :roll:

Am Te olvastad ezt vhol? Mert én nem találkoztam vele. :shock:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.06.19. 00:26:55

el fuero írta:Szerintem nem is Eto'o a csapat bomlasztója, hanem Deco.
Sztem is-is :roll:

Zozzy, tényleg, ezt hol olvastad? :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.06.19. 00:25:46

Bodi írta:Deco: We have the best attack and the best defence but we weren’t as strong as in previous seasons when we needed to be”.

Azért ez durva,hogyan képes ilyet nyilatkozni.
Persze nem kezdheti el nyilvánosan bírálni a védelmet,na de azért ilyet mondani,ez már a vicc kategória.Ha nem lesz nagyszabású átalakítás a védelemben,akkor Deco bizony nem fog több trófeát nyerni nálunk. :?
Nem értem mi a gond vele, nekem nem az jön le belőle, hogy a védelmet bírálja.
Csak aszondja, hogy legjobbak vagyunk elöl-hátul, csak nem voltak elég kemények, mikor kellett volna.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:22:46

Zozzy 5 írta:Én sem igazán értem Decot :roll: Már múltkor is volt egy nyilatkozata, miszerint elmegy, ha nem erősítünk. Először is tök felesleges ilyenekt nyilatkozni, hisz tuti, hogy lesz frissítés, másodszor meg inkább húzza meg magát az, aki így teljesít :roll:
MIvan??? :lol:

Legyetek már szívesek linkeket adni :D Nem létezik, hogy ennyire le legyek maradva. :shock:
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.06.19. 00:21:50

el fuero írta:Szerintem nem is Eto'o a csapat bomlasztója, hanem Deco. Hihetetlen h miket tud nyilatkozni.
Ez már röhej.

Honnan van ez a nyilatkozat Bodi?
Szerk.: fcb.com, megvan :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2007.06.19. 00:37:35-kor.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.18. 23:20:30

Én sem igazán értem Decot :roll: Már múltkor is volt egy nyilatkozata, miszerint elmegy, ha nem erősítünk. Először is tök felesleges ilyenekt nyilatkozni, hisz tuti, hogy lesz frissítés, másodszor meg inkább húzza meg magát az, aki így teljesít :roll:
el fuero
Entrenador del Barça

2007.06.18. 23:13:42

Szerintem nem is Eto'o a csapat bomlasztója, hanem Deco. Hihetetlen h miket tud nyilatkozni.
Forza Lazio!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.06.18. 22:59:03

Bodi írta:Deco: We have the best attack and the best defence but we weren’t as strong as in previous seasons when we needed to be”.

Persze nem kezdheti el nyilvánosan bírálni a védelmet,na de azért ilyet mondani,ez már a vicc kategória.Ha nem lesz nagyszabású átalakítás a védelemben,akkor Deco bizony nem fog több trófeát nyerni nálunk. :?
Igazából a középpályás védekezésünk (hiánya) miatt vannak sokszor kiszolgáltatva a védőink. :roll:
Bodi
Director del Fútbol

2007.06.18. 22:51:07

Deco: We have the best attack and the best defence but we weren’t as strong as in previous seasons when we needed to be”.

Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.12. 21:49:23

varga tamás írta:Andris!
Oké, legyen. Meggyőztél. Adjunk még egy esélyt a portugálnak. Maradjon a következő idényre, de akkor jelentőset kell javulnia idénhez képest - a játék minden elemében, és főleg a küzdenitudásban. és kívánom, hogy Neked legyen igazad, és a Te elképzeléseid szerint alakuljon Deco következő évi teljesítménye, mert egy jó Deco hatalmas hasznára van a csapatnak.
Légy üdvözölve! CATALUNYA TRIOMFANT!
Rijkaard alatt is megújulhat, de egy új tréner szerintem a biztos javulást jelentené :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.12. 18:29:34

Andris!
Oké, legyen. Meggyőztél. Adjunk még egy esélyt a portugálnak. Maradjon a következő idényre, de akkor jelentőset kell javulnia idénhez képest - a játék minden elemében, és főleg a küzdenitudásban. és kívánom, hogy Neked legyen igazad, és a Te elképzeléseid szerint alakuljon Deco következő évi teljesítménye, mert egy jó Deco hatalmas hasznára van a csapatnak.
Légy üdvözölve! CATALUNYA TRIOMFANT!
visca el barca
Presidente del Barça

2007.06.12. 14:25:28

lionelmessi19 írta: Off: Azért eléggé megváltozott a véleményem Frankről ... :roll: Továbbra is birom, de ez a hétvégi visszaállás betett nagyon... :(
lio!

egy fél éve ezt csinaljuk...engem már kb a 3. meccsen idegesitett... :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 14:05:11

lionelmessi19 írta:
grecki írta:Szerinted a támadójátékunk úgy jó, ahogyan van? Szerintem egyáltalán nem, így szerintem változtatni kell.
Nem, a támadó játékunkal sem vagyok kibékülve.
Most a játékosokról beszélünk.
Más dolgo az, h esetleg elégedett vagyok a támadójátékunkal, és más az, hogy szerintem ebből a játékosanyagból változtatás nélkül ki lehet hozni a legjobbat.
Ebben van igazság. Ha jön egy úja edző (ehhez ragaszkodom), akkor talán még Decóból is ki lehetne facsarni a maximumot... Más kérdés, hogy Henry esetleges érkezésével talán megfontolandó lenne az ő eladása, vagy ha ez végképp nem tetszik, akkor nincs mese, rotálás!
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 14:01:09

grecki írta:Szerinted a támadójátékunk úgy jó, ahogyan van? Szerintem egyáltalán nem, így szerintem változtatni kell.
Nem, a támadó játékunkal sem vagyok kibékülve.
Most a játékosokról beszélünk.
Más dolgo az, h esetleg elégedett vagyok a támadójátékunkal, és más az, hogy szerintem ebből a játékosanyagból változtatás nélkül ki lehet hozni a legjobbat.
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 11:41:39

Szerinted a támadójátékunk úgy jó, ahogyan van? Szerintem egyáltalán nem, így szerintem változtatni kell.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 10:58:26

Továbbra sem nagyon értem én ezt a vezéráldozat dumát. Értem, itt volt már egy pár lehetőség a kezünkben.. de az idei szezon a kiegészítő embereken és a sérüléseken ment el leginkább.
Bár ha megnézem, hogy edzői utasításra elbsztuk a bajnokságot ujfent... akkor az edzőn is.
De legkevésbé a vezéreken, a meghatározó embereken, bár volt köztük, akinek gyenge idénye volt.

szerintem ha erre a vázra jönnek új emberek, akik kizárólag védők, és jól megoldják a feladatukat, plusz talán (talán talán) nem árt egy új edző...szerintem rendben lennénk, és európa szinten is versenyképesek...
túl sok szempontból is elcseszett szezon volt ez, hogy egy meghat embernek a fejét követeljük érte...szerintem.

Off: Azért eléggé megváltozott a véleményem Frankről ... :roll: Továbbra is birom, de ez a hétvégi visszaállás betett nagyon... :(
- József Attila
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.12. 10:38:19

lionelmessi19 írta:De ismerve, h az előző két évben hogy játszott, és most pedig volt egy gyengébb szezonja, én úgy gondolom hogy jövőre is megérdemli, hogy játszhasson. Ha nem sikerül majd visszatérnie a régi formájához, vagy annak közelébe, akkor fájó szívvel, de én is úgy leszek majd vele, hogy jobb ha távozik.
Akkor emlékezzünk vissza 2003-ra... Akkor jött ugye Laporta, és egy jókora vérátömlesztéssel megalapozta a mostani csapat gerincét és a klub újboli felemelkedését. Ott volt ugye Kluivert, aki a korábbi szezonokban folyamatosan termelte a gólokat, a válogatottban pedig megszerezte a rekordot jelentő 40-ik oranje mezben elért találatát. Rijkaard első évében ugyan kezdett, de a szezon előrehaladtával kikerült a pixisből és tavasszal már alig játszott. Ha jól emlékszem, így is 8 bajnoki góllal zárt, közte a Real elleni egyenlítő találata fejesből... Aztán jött Xavi és meglett a 2-1-es diadal :D

Csakhogy a vezetőség úgy látta megalapozottnak, hogy ő - a korábbi érdemei ellenére - már valószínűleg nem lesz képes a csapat előrejuttatásában részt vállalni, így meg is váltak tőle. Hiába a több, mint 100 Barca mezben szerzett gólja, szednie kellett a sátorfáját. Akkor nagyon sajnáltam, ő volt a kedvenc játékosom, de úgy éreztem, hogy jó döntés született akkor, bármennyire is fájt. Utólag meg még jobban helyesnek bizonyult az a döntés.

Amit mondani akarok, az az, hogy nem a múltból kell megélni. Nem azt kell szem előtt tartani, hogy ki mit tett le az asztalra néhány évvel korábban, hanem azt, hogy mitől lesz jó ismét a csapat. Az már számomra tuti biztosnak tűnik, hogy meg kell újítani a gárdát. Ehhez pedig szvsz kell egy vezéráldozat, pláne, ha jön Henry...
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 10:35:37

Atesz, a Barcelonánál soha de soha nem fognak úgy gondolkozni, és ez nagyon jól is van így.. ahogy te az imént.
Valakinek volt 2 jó és most 1 rosszabb szezonja a csapatban. Gyorsan adjunk túl rajta, hogy jó pénzt kaphassunk? Ez nem a Barca. Messze, nagyon nagyon messze nem a pénz az első szempont...
Az a másik, h (mondok valamit) 10 millió euró, amit rajta vesztenénk esetlegesen, az semmi a klubnak. Persze aki a kicsit nem becsüli meg stb. én is tudom, de ilyen megfontolásból kevés csapat adná el egy kulcsjátékosát (még ha gyengébb éve is volt), a Barca pláne nem.
- József Attila
Lezárt