viszont akkor köszönteni kell antiimperialistát is.
én egyébként úgy érzem, hogy a spanyoloknak nagyon jó lesz ez a VB-jük.
akkora looserek voltak az utóbbi időkben -egyszer össze kell jönnie és ez egy aránylag fiatal, sikeréhes, hajtós válogatott.
biztos azért mondott ilyeneket puyol, mert így ünnepli a mai antal-napotVito írta:mai sportban Puyol interjú:
ittCarles Puyol: ?Anti-Sevcsenko, anti-Henry és anti-Ronaldo leszek?.
hogy hogy hazajöttek??? ekkora lúzerséget!!! puta madre!!!egyébként a tegnapi meccs képe alapján jobb lett volna az 1-1, mint a 2-0. a végén ugyan elkezdtek rugdosódni a gánaiak és ez finoman szólva nem volt szép!!! kiszórtam volna néhányat simán!!! viszont 1-0 -nál nem az volt benne a meccsben, hogy 2-0 lesz, hanem, hogy akár 1-1. de ezek a gánaiak olyanok, mint a magyarok. jól játszanak, hajtanak, benne van hogy esetleg X-re hozzák, de nem bírnak egyet sem belőni aztán a végén még besz*pnak még 1 gólt...Bodi írta:Remélem az egyenes kieséses rendszerben csak Hajdú B-t küldik ki Németországba!!!!Silvanus írta:Szombaton hazajöttek, és a csoportmeccseket innen közvetítik, majd az egyenes kieséses rendszert újra a helyszínről közvetítik. Tudod hogy van ez, nincs pénze az RTL-nek a Pityu költségeire...Badi írta:Ezt én is észrevettem..a BL-t sokkal nagyobb odaadással közvetítette
de amúgy nincs kint? a nyitómeccs előtt még arról beszélt, hogy hogy tiltották ki az edzésről
Mindenki jól jár,nekik olcsóbb,nekünk meg nem kell hallgatni a többi nem mondom mit....
szerintem is a szakkommentátorok szívják ki a "jóindulatot" hajúból a bébőlBodi írta:Nincs szerintem vele gond,kicsit talán unottabb,de a többiekhez képest isten.Meg néha mintha azt érezném,hogy irritálja a mellette lévő "szenzációs" szakkommentátor,amit mondjuk meg tudok érteni.
Remélen az egyenes kieséses tendszerben ő kap szinte minden meccset,akkor majd belendül!
Én Kufffour úgy kiszórtam volna az utánarugása miatt...Drigo írta:Elég jó meccs volt Ghána jól játszott ha azt a tizit megadják még 0-1-nél akkor szionte biztos hogy x lesz bár Buffon nagy tiziölő Kuffour "gólja" igencsak amatőr volt
Remélem az egyenes kieséses rendszerben csak Hajdú B-t küldik ki Németországba!!!!Silvanus írta:Szombaton hazajöttek, és a csoportmeccseket innen közvetítik, majd az egyenes kieséses rendszert újra a helyszínről közvetítik. Tudod hogy van ez, nincs pénze az RTL-nek a Pityu költségeire...Badi írta:Ezt én is észrevettem..a BL-t sokkal nagyobb odaadással közvetítette
de amúgy nincs kint? a nyitómeccs előtt még arról beszélt, hogy hogy tiltották ki az edzésről
Jaja,meg néha benyőg egy-két hülyeségetSilvanus írta: Egyébként még egy apró észrevétel: lehet, hogy már kezdek én is belehülyülni ebbe az RTL-es témába, de mintha már Hajdú Bééé is kezdene picit beleszürkülni a többi kommentár közé, valahogy olyan kedvtelennek, olyan unottnak érzem néha a hangját. Nem értem. Egy-egy órási gólhelyzetben, mikor én már felugrok a székből ő még halál nyugodt hangon fejtegeti, hogy melyik lábával vette át épp a játékos a labdát... pl. Remélem kicsit felszívja magát, ha visszamegy a helyszínre...
az egyik BL meccsen ugyanazt mondta el amit az Nb1.hu-n olvastam szval olvassák a fórumokatSilvanus írta:Srácok! Nem akarom elkiabálni, de jól látom, hogy az RTL a hétvégén olvasgatta a hazai fórumokat...?Lehet, hogy rájöttek, hogy pénz, azaz reklámok ide vagy oda, mégis MI, azaz a NÉZŐK vagyunk a fontosabbak, és most az Olasz meccs előtt már fél órával elkezdték a közvetítést, és még Himnuszok is voltak... vagy hatott a pár ezer anyázós hsz. vagy ez csak egy véletlen!?... Reménykedjünk!
Szombaton hazajöttek, és a csoportmeccseket innen közvetítik, majd az egyenes kieséses rendszert újra a helyszínről közvetítik. Tudod hogy van ez, nincs pénze az RTL-nek a Pityu költségeire...Badi írta:Ezt én is észrevettem..a BL-t sokkal nagyobb odaadással közvetítette