Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem ezt ő is pontosan tudja hogy az utolsó esélyével játszik, és adja isten hogy, meg is tegyen miden tőle telhetőtlionelmessi19 írta:Ha hétvégén játszik 1 félidőt, még van esély hogy maradhat... ha nem akkor sajnos (?) nem BCNban látjuk meg, kilábal e a rossz időszakból...
Meg az Ő edzője Alex Ferguson, aki azonnal ledobná a tartalékba a srácot, ha ilyen mentalitásban nyomná, mint R10 az utóbbi időben... De a mi edzőnk Rijkaard.Latya írta:Igazából Cé Ronaldo is jár bulizni szerintem (vagy bármelyik másik fantasztikus játékos, csak most ő a példám), csak ő össze tudja hangolni a kettőt, azaz nem megy a bulizás a formája rovására, azt nem mondom h jót tesz de kikapcsolódni is kell néha. Ronaldinhoban lehet h ez az érzék borult fel és előrrébb szerepel nála a szórakozás mint a futball, de ha én ekkora focista lennék akkor inkább szeretnék örömet szerezni a szurkolóknak minthogy széjjel bulizzam magam...
Én sem a játék alapján ítéltem meg, csak eszembe jutott, az ahogyan akkorjátszott, és hogy mennyi örömet szerzett nekem(is) a játéka.gekkodan írta: Szerintem meg egy játékost nem a neve meg a 3 évvel ezelőtti formája alapján kell megítélni, valamint kiváltképp nem a Fifa Street miatt. A jelenlegi, közelmúltbeli forma a döntő, az meg csőd és borzalom. Ráadásul nem most kezdődött.
Felőlem mehet.
Szerintem meg egy játékost nem a neve meg a 3 évvel ezelőtti formája alapján kell megítélni, valamint kiváltképp nem a Fifa Street miatt. A jelenlegi, közelmúltbeli forma a döntő, az meg csőd és borzalom. Ráadásul nem most kezdődött.Z$ołtu írta: Teljesen egyet értek veled. Azt hiszem megérdemel még egy esélyt. És hülyeség lenne eladni. Mert ha a helyére akarnának valakit találni, akivel egy szinten van nem találnának, mert nincs még egy olyan focista, mint ő.
Teljesen egyet értek veled. Azt hiszem megérdemel még egy esélyt. És hülyeség lenne eladni. Mert ha a helyére akarnának valakit találni, akivel egy szinten van nem találnának, mert nincs még egy olyan focista, mint ő.torrentkiller írta: Szerintem ha a getafe ellen beállna(vagy kezdene) akkor megmutathatná hogy tud ő még küzdeni... Szóval:
VIVA RONNIE![]()
mi alapján mondod, h nem BARCELONA drukker, aki eladná Ronaldinhot?Brian 20 írta:hello!
Akik el akarják küldeni Ronaldinhot szerintem azok nem a Barcelonának szurkolnak. Lehet, hogy nincs csúcsformában és már nem is lesz olyan, régen, de láttam egy pár gólját vagy cselét amellyel megmutatta, hogy jobban ért a focihoz az átlagnál. pl a bl-ben egy jó Ronaldinhoval kiegészülve a csapatnak lehetne esélye a MU ellen is. remélem nem megy el, ittmarad még legalább 3-4 évet. január óta szerintem elfogadhatóan játszott, de szerintem adott ő már annyit a katalán csapatnak, hogy lehetősége legyen bízonyitani. ha távozni akarna az már tészta, nem örülnék ha az interbe vagy a milánba látnám viszont epizódszereplőkét mint Rivaldót vagy Figót. ja és mióta R10 itt van azóta dobogós a csapat
Ezzel én is egyetértek,de ha megfigyeled mióta Kaká is megkapta az aranylabdát,azóta lényegessen visszaesett a formája...Ez valami átokMichaaBee írta:egy Aranylabdástól alapelvárás, hogy ne legyenek 2 éves kiesések!
Én így látom. Hiányzik az elképzelés a szín, hiányzik az élet a játékunkból. Amit ő ad meg számunkra. Már alig várom hogy megláthassam a pályán, bár azt a pillanatot várom igazán, amikor a csere táblán mutatják zöld jelzéssel a 19-es számot, és a közönség... : )))Atesz írta:Ronaldinho&Barca írta:Szükségünk van rá, nélküle nem Barca a Barca!
Mindent bele R10!!!
Ilyet azért nem mondanék, de én is remélem, hogy végre pályára kerül!!!