Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Game90 írta:FN már csak ilyen. A meccsen is már szinte elélvezett Abbondanzieritől. Gondolom az ágya mellett tartja a képét. Lefekvés előtt őt látja utoljára, felkelés után pedig őt látja elsőnek
Igazad van, ez legyen megSlither írta:Megszokhatad volna már.Zozzy 5 írta: De FN megint drámaként adta elő...![]()
A lényeg, hogy a pályán látszodjon a csapaton belüli összetartás, és ezt az utóbbi két meccsen látszodott is.
Megszokhatad volna már.Zozzy 5 írta: De FN megint drámaként adta elő...
Ez érdekesbarca99 írta:Ozsimiki, Los, többiek, tessék!
Bocs, hülyeséget írtam, nem Sztár Sportban volt, hanem itt olvastam.(mondjuk abban is van egy rövid interjú Samuval)
eurobarca.hu írta:A kameruni föl volt háborodva, hogy rendszeresen félreértelmezik a szavait a médiában, s így lehetett ez ma is, mert a kameruni interjújából számos mondatot kiragadtak, melyek az adott kontextus nélkül mást jelenthettek, mint amire célzott. Ilyen volt például az a megnyilvánulása, hogy „a keretben akihez a legközelebb állok, a szertárosunk." Eto'o sietett megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a viszonya a játékostársaival, s különösképpen nem Ronaldinhóval, csupán azt, hogy ugyanolyan viszonyt ápol minden csapattársával, nincsenek kivételek.
eurobarca.hu írta:A kameruni föl volt háborodva, hogy rendszeresen félreértelmezik a szavait a médiában, s így lehetett ez ma is, mert a kameruni interjújából számos mondatot kiragadtak, melyek az adott kontextus nélkül mást jelenthettek, mint amire célzott. Ilyen volt például az a megnyilvánulása, hogy „a keretben akihez a legközelebb állok, a szertárosunk." Eto'o sietett megjegyezni, hogy ez nem azt jelenti, hogy rossz lenne a viszonya a játékostársaival, s különösképpen nem Ronaldinhóval, csupán azt, hogy ugyanolyan viszonyt ápol minden csapattársával, nincsenek kivételek.
Hát igen, ha egész évben küzdöttünk volna így, és úgy nem lettünk volna bajnokok, azt mondom semmi baj, egy jobb cspat nyert, de ha most így nem nyerünk, akkor az katasztrófa lesz.Pavel írta:Néhány hete írtam, hogy vért és szenvedést akarok látni. Ma láttam!!!![]()
Csak így tovább. Meg lesz a bajnoki cím.
Jólvan na! Nekem az a sztár sport nincs meg,és akkor ezekszerint a Debil Farkas,teljesen úgy mondta,h Eto'o ezt lenyilatkoztabarca99 írta:Jajj el ne hidd már, megint a hülyeségeit mondja! Mostani Sztár Sportban van Eto'o-val egy interjú... az a jóban van a szertárossal duma.... na tehát azzal Samu csak azt akarta mondani, hogy mindenkivel jóban van, még a szertárossal is. De majd meccs után beszerkesztem ide, kimásolom az újságból.
igen mert egész szezonban szarok voltunk és így ennyit megérdemeltünk. Ha így tudunk játszani és idén csap egy szaros szuperkupát nyerünk akkor elmehet az eglsz csapat a sunyiba! ne keljen már könyörögni nekik egy jó meccsért. Most nyertünk semmi nem történt azon kívül hogy volt 1 jó meccsünk a szezonban.barca99 írta:
Jó őket így látni...
hát az a 2002-es van gaal csapatraEvilgrim írta:És a Getafe elleni az melyik csapatra emlékeztett?VictorValdes19 írta:a tegnapi csapat az igazi Dream Team II játékára emlékeztető volt![]()
Hát nagyon jó volt most nem volt olyan időszak amikor majdnem elaludtamCsak a Barca! írta:Igen, ez a mi barcank, végre úgy játszottak, ahogy kell. Jó volt végre megint barca meccset nézni.lionelmessi19 írta:Sport.es: IGEN, ez a mi barcánk!!!
Igen, ez a mi barcank, végre úgy játszottak, ahogy kell. Jó volt végre megint barca meccset nézni.lionelmessi19 írta:Sport.es: IGEN, ez a mi barcánk!!!