2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nekem hálistennek nincs tv6-om, így nem kell néznem ahogy porrá vernek minket.Sharky írta:Amíg ez a töketlen balf.... ember a CSAPAT edzője, addig én nem nézek több Barca meccset...
Pedig még 1-2 éve ő volt a legnagyobb ellensége a Barcelonának, most mégis úgy néz ki, hogy José az egyetlen reményeink egyike.gaborvermes írta:Mourinho kiadott közleményében tagadta hogy bármilyen találkozója lett volna az Inter vezetőségével, sőt mi töb azt nyilatkozta hogy nem is akar találkozni velük![]()
![]()
![]()
Szabad az út a Barcába![]()
Bocsi, igen. Összekevertelek Titeket, de azt gondolom a tegnap este történtek után egy picit érthető. Bocsi még egyszer.Rivaldo11 írta:Öööö...én ilyet nem állíttottam, szerintem Rivaldinhoval keverszVarga Tamás írta: Már sokszor én is úgy vagyok, mint Rivaldo11, hogy nem nézem meg a Barca meccsét, de aztán a bizakodás, a csapat szeretete mindig felülkerekedik bennem, és leülök a tévé elé. Bár, nem érdemlik meg. Egyáltalán nem.
De azért továbbra is: CATALUNYA, TRIOMFANT!Olyan nincs, hogy én ne nézzem meg.
Amúgy ez a kinek a hibája kérdés...nos valóban a játékosok hibája, hogy legbelül elhitték, megvan a meccs. De azért van az edző, hogy belenyúljon a meccsbe, ha kell.
Varga Tamás írta:Tudod Zoli, ha a fejében minden a helyén lenne, akkor már nem lenne a csapat edzője. Normális országban, normális kluboknál ennyi katasztrófális eredmény után az edzők vagy veszik a kalapjukat, vagy útilaput kötnek a lábukra. Az elmúlt két évben ez volt kb. a 20. ilyen meccse a csapatnak. Ezeek szerint egyik sem az edző hibája.
Már sokszor én is úgy vagyok, mint Rivaldo11, hogy nem nézem meg a Barca meccsét, de aztán a bizakodás, a csapat szeretete mindig felülkerekedik bennem, és leülök a tévé elé. Bár, nem érdemlik meg. Egyáltalán nem.
De azért továbbra is: CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ennél sokkal kevesebbért rúgtak már ki edzőt! Csak sajnos nekünk egy töketlen elnökünk van, aki fél, retteg, töszörög. Ennek a töszörgésnek látjuk az eredményét az elmúlt két évben. Szánalmasak mind a ketten.
Öööö...én ilyet nem állíttottam, szerintem Rivaldinhoval keverszVarga Tamás írta: Már sokszor én is úgy vagyok, mint Rivaldo11, hogy nem nézem meg a Barca meccsét, de aztán a bizakodás, a csapat szeretete mindig felülkerekedik bennem, és leülök a tévé elé. Bár, nem érdemlik meg. Egyáltalán nem.
Azért maradt, mert 1. Ő hitt még a csapatban, azt hitte (tévesen), hogy tud még újat mutatni. (emberi tévedés) A 2., hogy Laporta nem rugta ki. Szerintem ebben nincs az benne, hogy ne lenne normális.Varga Tamás írta:Tudod Zoli, ha a fejében minden a helyén lenne, akkor már nem lenne a csapat edzője. Normális országban, normális kluboknál ennyi katasztrófális eredmény után az edzők vagy veszik a kalapjukat, vagy útilaput kötnek a lábukra. Az elmúlt két évben ez volt kb. a 20. ilyen meccse a csapatnak. Ezeek szerint egyik sem az edző hibája.
Már sokszor én is úgy vagyok, mint Rivaldo11, hogy nem nézem meg a Barca meccsét, de aztán a bizakodás, a csapat szeretete mindig felülkerekedik bennem, és leülök a tévé elé. Bár, nem érdemlik meg. Egyáltalán nem.
Ennél sokkal kevesebbért rúgtak már ki edzőt! Csak sajnos nekünk egy töketlen elnökünk van, aki fél, retteg, töszörög. Ennek a töszörgésnek látjuk az eredményét az elmúlt két évben. Szánalmasak mind a ketten.
Hol olvastad hogy nem szurkolok neki ?Idézd légyszíves.Wa2x_ írta: Mért, ha sz!r lesz a Barca, akkor már nem is szurkolsz neki? (ill már az)
Nem ez a lényeg..., h meg kell sértődni b!sszus. Mért, ha sz!r lesz a Barca, akkor már nem is szurkolsz neki? (ill már azRivaldinho írta:Én az athleticó elleni meccs után megfogadtam, nem nézek addig Barca meccset amíg Rijkaard az edző. Be is tartottam, nem néztem meg azóta Barca meccset, igaz néha néha bele-bele pillantottam az eredményt fürkészve.De amíg Rijkaard az edző, addíg nem fogok teljes meccset nézni, ezt tartom most is....
Ez azért már túlzás. Nem szeretem én se, nem jó edző, de azt nem hiszem, hogy ne lenne normális. Egyébként a tegnapi nem hiszem, hogy az Ő felelőssége. Gondolom megmondta a játékosoknak, hogy ne üljenek rá, mennyenek tovább, mégis ráültek. A második félidő a játékosok sara.Varga Tamás írta:Ki mondta, hogy Frenkie normális? Messze van ő a normálistól! Orvosi eset!
Ki mondta, hogy Frenkie normális? Messze van ő a normálistól! Orvosi eset!Tomsa írta:Normális edző már régen lemondott volna, de úgy tűnik túlélésre hajt.Etooka írta:De most őszintén,Frankie milyen rossz időkről beszél?Már 2006 szeptembere óta rossz időket élünk meg!Meddig legyünk még türelmesek!?
Azt mondta nem ezt kérte a csapattól, mégis nyugodtan ült a kispadon és nézett kia fejéből ahelyett h fölállt volna és elmondta volna h mit kéne.Tomsa írta:Normális edző már régen lemondott volna, de úgy tűnik túlélésre hajt.Etooka írta:De most őszintén,Frankie milyen rossz időkről beszél?Már 2006 szeptembere óta rossz időket élünk meg!Meddig legyünk még türelmesek!?
Normális edző már régen lemondott volna, de úgy tűnik túlélésre hajt.Etooka írta:De most őszintén,Frankie milyen rossz időkről beszél?Már 2006 szeptembere óta rossz időket élünk meg!Meddig legyünk még türelmesek!?