Varga Tamás írta:Tudod Zoli, ha a fejében minden a helyén lenne, akkor már nem lenne a csapat edzője. Normális országban, normális kluboknál ennyi katasztrófális eredmény után az edzők vagy veszik a kalapjukat, vagy útilaput kötnek a lábukra. Az elmúlt két évben ez volt kb. a 20. ilyen meccse a csapatnak. Ezeek szerint egyik sem az edző hibája.
Már sokszor én is úgy vagyok, mint Rivaldo11, hogy nem nézem meg a Barca meccsét, de aztán a bizakodás, a csapat szeretete mindig felülkerekedik bennem, és leülök a tévé elé. Bár, nem érdemlik meg. Egyáltalán nem.
De azért továbbra is: CATALUNYA, TRIOMFANT!
Ennél sokkal kevesebbért rúgtak már ki edzőt! Csak sajnos nekünk egy töketlen elnökünk van, aki fél, retteg, töszörög. Ennek a töszörgésnek látjuk az eredményét az elmúlt két évben. Szánalmasak mind a ketten.
Azért maradt, mert 1. Ő hitt még a csapatban, azt hitte (tévesen), hogy tud még újat mutatni. (emberi tévedés) A 2., hogy Laporta nem rugta ki. Szerintem ebben nincs az benne, hogy ne lenne normális.
Már rég nem itt lenne a helye, de Laporta miatt itt van. Nyáron elmegy, ez a szezon meg mehet a sutba. Majd jövőre. Ettől függetlenül a játékosok szarságát nem kell rákenni. Az más dolog, hogy ezen csak egy edző tudna változtatni, majd nyártól változtat is valaki.