Szval meg lehetne nekik írni h az egész Magyar Barcaság

Mennyit keres Saviola? 4,5 misi? Ez olyan hú de nagyon sok, amit a Barca nem tud megengedni magának, főleg úgy, hogy a nagy vérátömlesztést követően szinte alig nyúltunk a pénztárcánkhoz??? Én ezt nem értem, ennyi pénzt simán megér Nyulambulam... Ronaldinho tutira, de szerintem Eto'o, Messi és Deco is többet kap ennél. Igaz, ő nem is állandó kezdő, de egy dzsollidzsóker a padról majdnem olyan fontos, mint egy kezdő.Los Barrachos írta:Most már tényleg el lehetne gondolkodni a hosszabbításon Txikinek, a Mundo Deportivón van is asszem erről egy cikk, csak le kéne fordítani. Ha lemondana egy kicsit a fizujáról, akkor maradhatna, bőven lehetne második csatér Eto'o mögött majd!
Tegnap óriásit játszott, a csapat nincs formában mostanában, de Saviola nagyon ott van!!!
szerintem ez már csak Saviolán mulik hogy akarja-e vagy nem! Fizetését lecsökkentené biztos maradhatna ezek után 3/6Ronaldinho #10 írta:hát nagyon remélem hogy Savi marad a csapatunkbanmert ha eladják, kész gratulálok. ez olyan vesztesség mint, ha egy gyémánt ékszert adunk el, cserében egy [auto_cenzúra] acél ékszert veszünk...
ahhh hasonlat
Nehogy ugy jarjunk mint a Real Eto'ovalRonaldinho #10 írta:hát nagyon remélem hogy Savi marad a csapatunkbanmert ha eladják, kész gratulálok. ez olyan vesztesség mint, ha egy gyémánt ékszert adunk el, cserében egy [auto_cenzúra] acél ékszert veszünk...
ahhh hasonlat
A nagy edzők attól is nagyok mert képesek elképzeléseiken változtatni és a csapat érdekeit előtérbe helyezni! Rijkaard ilyen! Napersze a 3 meccs 6 gól is sokat segít nézetei megváltoztatásában!antiimperialista írta:Most kiderül, hogy milyen ember rijkaard! A tegnapi meccs után azt nyilatkozta, hogy Saviolának helye van a kezdőcsapatban. Ha mégsem teszi be, magával (és sajnos a csapattal) izél ki...
szerintem jobb lenne ha mardana és gudjonsen lépne le...[/quote]Enrique21 írta:
szerintem jobb lenne ha mardana és gudjonsen lépne le...gentdelbarca írta:Gratulálok Saviolának, 3 meccs 6 gól, ez óriási teljesítmény! Amíg itt vagy csak így tovább, és sok sikert leendő klubodban!
Nézd, én majdnem biztos vagyok benne, h ilyen teljesítménnyel a hosszabítás csak a fizetés kérdésen múlik.antiimperialista írta:Bár én is ilyen optimista tudnék lenni Saviola ügyével kapcsolatban... Az az igazság, hogy én már nyáron elkönyveltem (persze nem nyugodtam bele), hogy a Nyúlnak mennie kell. Ha innen nézem a dolgokat, minden pályán töltött perce és minden gólja ajándék... Sajnos azt kell mondanom, hogy őt semmi nem fogja itt tartani, esetleg az, ha rijkaard távozik, és olyan edző jön helyette, aki nagyon ragaszkodik hozzá. Ennek az esélye pedig nagyon kicsi
anti!antiimperialista írta:Ezt ide is beírom:
Minden elismerésem az övé, szerintem azért is maradt, hogy bebizonyítsa, neki helye lenne a Barcában. Hát most bebizonyította (pedig sokak számára ez már eddig is nyilvánvaló volt)
Érdekes, hogy az utolsó 3 meccsen csak ő lőtt gólt Mégse ér rijkaardnak annyit, mint a gyenge Gudjohnsen