geridoss írta:Szenved a csapat, nem megy a játék, a padon ott ült végig Afellay, nem kell behozni, elég az utolsó percre, had legyen sáros a stoplisa. Nem értem Pepet, de már régóta...
Azért azt tegyük hozzá, hogy Affelay itt még nem bizonyított, én sem bíznám rá Pep helyében a megváltó szerepét... Nem beszélve arról, hogy ő látja edzésen és nem mi. A lényeg a lényeg, megnyertük. Ezek a meccsek borzasztó fontosak a végelszámolásnál, az idei évünk eddig maximálisan 08/09-re emlékeztet. A január-február és még március eleje is teljesen ilyen volt akkor... Előtte pedig rekorddöntések ősszel... Csak a végkifejlet legyen olyan

Nagyon fontos győzelem, kellett lelkileg a fiúknak és a második félidőben leszámítva az első kb 15 percet nagyon összeszedték magukat és küzdöttek. A középpályánk azt kell mondjam, hogy zseniális még mindig:) Iniestat szidtátok az első félidő után, de szerintem 10x olyan jól játszott, mint hétközben, Xavi pedig újra az a Xavi

egy zseni. Busquets és Mascherano is tetszett, aki nem az: Messi, Pedro és Pique. Mindhárman viszont nagyon fontos tagjai a csapatnak és úgy gondolom, hogy a következő heti meccsen már egy jobb Piquet és Pedrot fogunk látni. Messi olyan szempontból más, hogy ott valóban nem csak a rossz formára foghatjuk a dolgot, csakis rajta múlik. Nem lesz gond szerintem vele sem, a gól jót tett neki és azt hiszem legkésőbb az Arsenal elleni visszavágón újra belelendül. Pozitív volt még Alves, Abidal a gólban ugyan ludas volt, de hozta a szokásosat, illetve Villa is most jó formában van.
Nálam Xavi a MOM. Iniesta is zseniálisan játszott, de ő több hibával. Xavi hiba nélkül, emellett kiosztott vagy 7-8 elképesztő lézert...