Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

És te jó ég milyen igaza lett volna... Abban is biztos vagyok hogy nála ilyen játék mellett Rijkaard sem sok sót evett volna meg...Barcaforever írta:Ez biztosan nem igaz....Rossel 2 évvel ezeltt elakarta küldeni Eto'o-t és Ronaldinhot.Szal ez hülyeség.
Ha nincs Rossel, nincs R10, ő hozta ide. Egyébként nem küldte volna el, csak azt nyilatkozta, hogy a formahanyatlása nyilván látható volt a csapaton belül, vagy el kellett volna kapni, vagy 2006-2007 tájékán eladni. De ő sem azt mondta, hogy rögtön eladás, hanem először fegyelem.Barcaforever írta:Ez biztosan nem igaz....Rossel 2 évvel ezeltt elakarta küldeni Eto'o-t és Ronaldinhot.Szal ez hülyeség.
ne is jöjjön!Atesz írta:Chrisbarca írta:A pártolók hány százaléka ez a 9473 tag?
Tudja valaki, hogy ez a 9473 fő eléri a kétharmados többséget?
Egyáltalán kik, és hányan szavazhatnak?Bocs a sok kérdésért de nem vok képbe a politikában.
Még 10%-a sincs.
Több, mint 155 ezer pártoló tag van, viszont nem minden jár el szavazni stb...
De én igazából nem hiszem, hogy összejön majd a kétharmados többség a Laporta elleni szavazásban.
Chrisbarca írta:A pártolók hány százaléka ez a 9473 tag?
Tudja valaki, hogy ez a 9473 fő eléri a kétharmados többséget?
Egyáltalán kik, és hányan szavazhatnak?Bocs a sok kérdésért de nem vok képbe a politikában.
Valószinü. Viszont spanyol lapok olyanokat irnak, hogy Rosell megválasztása esetén R10 és Deco maradna...Varga Tamás írta:Nem is Giraltra megy ki itt a játék. Ennél jobban kellene olvasnotok a sorok között. Giralt egy bábu, akit Rossell mozgat. Szerintem.MichaaBee írta:VV19 barátom, olvasol a gondolataimban!
Laporta sí, Giralt no!!!
NÉGYEZER![]()
![]()
Ez biztos.Én amúgyis Rossel párti vagyok.Varga Tamás írta:Nem is Giraltra megy ki itt a játék. Ennél jobban kellene olvasnotok a sorok között. Giralt egy bábu, akit Rossell mozgat. Szerintem.MichaaBee írta:VV19 barátom, olvasol a gondolataimban!
Laporta sí, Giralt no!!!
NÉGYEZER![]()
![]()
Nem is Giraltra megy ki itt a játék. Ennél jobban kellene olvasnotok a sorok között. Giralt egy bábu, akit Rossell mozgat. Szerintem.MichaaBee írta:VV19 barátom, olvasol a gondolataimban!
Laporta sí, Giralt no!!!
És mindezt egészítsük ki az Igazolások-topicban található legutolsó bejegyzésemmel.Varga Tamás írta:Laporta előtt is volt élet, és ha elkergetik, akkor sem szántják fel a Camp Nou gyepszőnyegét. Senki sem nélkülözhetetlen. Ha Ronaldinhót pótolni lehet a pályán, akkor laportát is az elnöki székben.
ezek nem konkrétumok,csak jól hangzó dolgok....Varga Tamás írta: 1. határozottabb
2. szakértőbb
3. pénzügyekben magasan felette áll Laportának
4. neki köszönhetjük R10-et
5. ő teremtette meg a klub jelenlegi gazdasági alapjait 60%-ban
6. nem töszörög, hanem határozott elképzelései lennének
Tovább is van, mondjam még?
1. határozottabbsocio66 írta:csak egy indokot mondj mivel lenne jobb!gekkodan írta:Come Rossel! Quick!!!!
csak egy indokot mondj mivel lenne jobb!gekkodan írta:Come Rossel! Quick!!!!
kb ugyanezt monta vmeiknap apám is:DBestbarca írta:Ugyan már ha Laporta elmegy mi megyünk vissza a süllyestőbe. Újra egy középszerő eladósodott csapat leszünk. Ezt a zért mondom ,mert ha ő megy, akkor nemmek a gazdasági szakértők is, akik a világ egyik legjobb anyagi hátterével rendelkező csapattá tették a Barcát. Komolyan ezt akarjátok. Volt egy-két hibája, de ne vessük már föl neki R10-et, hisz felelős pozícióban ki küldte volna el a barca hősét(bár el kellett volna). Hisz a szurkolók többsége sem akarta. Szerintem ő a mi nagy erősségünk, bármennyire is fukar. A játékospiac így működik, és azért azt nem mondhatni hogy nem volt jó játékoskeretünk ő alatta, sőt.... Mi nem vagyunk margit vagy abramovics csapat, hála az Istennek. Egyébként én is örülök, hogy összegyűlt a kellő szavazat, mert így szerintem megijed, és egy-két döntésnél megfontoltabb lesz, ami azért tény hogy nem árt és/vagy ijedtében leigazol egy Kakat vagy gyorsan nyélbeüti a többi igazolást, hogy mentse a székétVarga Tamás írta:Én örülök, hogy összegyűlt a kellő számú aláírás. és, remélem, Laporta kellő komolysággal veszi. Mert az elmúlt két évben nem vezetőként, hanem nyeretlen kétévesként viselkedett. Határozatlan, tutyi-mutyi volt. Nem lehetett tudni, mit akar. A Barca pedig, mint a kapitányát vesztett hajó hánykolódott a 'tengeren'. Nem a politikai jövőt kell építeni, hanem a klub jövőjét. Ha erre képtelen, vegye a kalapját.
És egyet nem értek. Sokan azt hangoztatják Ronaldinhóval kapcsolatban, hogy a múltból nem élhet meg. Miért, Laporta megélhet? Ő sem. Tehát, ha R10-nek felelőssége van, Laportának hatványozott a felellőssége a dolgok ilyetén alakulásáért.
Döntsenek a sociók!Ebből még jöl jöhetünk ki.
Ugyan már ha Laporta elmegy mi megyünk vissza a süllyestőbe. Újra egy középszerő eladósodott csapat leszünk. Ezt a zért mondom ,mert ha ő megy, akkor nemmek a gazdasági szakértők is, akik a világ egyik legjobb anyagi hátterével rendelkező csapattá tették a Barcát. Komolyan ezt akarjátok. Volt egy-két hibája, de ne vessük már föl neki R10-et, hisz felelős pozícióban ki küldte volna el a barca hősét(bár el kellett volna). Hisz a szurkolók többsége sem akarta. Szerintem ő a mi nagy erősségünk, bármennyire is fukar. A játékospiac így működik, és azért azt nem mondhatni hogy nem volt jó játékoskeretünk ő alatta, sőt.... Mi nem vagyunk margit vagy abramovics csapat, hála az Istennek. Egyébként én is örülök, hogy összegyűlt a kellő szavazat, mert így szerintem megijed, és egy-két döntésnél megfontoltabb lesz, ami azért tény hogy nem árt és/vagy ijedtében leigazol egy Kakat vagy gyorsan nyélbeüti a többi igazolást, hogy mentse a székétVarga Tamás írta:Én örülök, hogy összegyűlt a kellő számú aláírás. és, remélem, Laporta kellő komolysággal veszi. Mert az elmúlt két évben nem vezetőként, hanem nyeretlen kétévesként viselkedett. Határozatlan, tutyi-mutyi volt. Nem lehetett tudni, mit akar. A Barca pedig, mint a kapitányát vesztett hajó hánykolódott a 'tengeren'. Nem a politikai jövőt kell építeni, hanem a klub jövőjét. Ha erre képtelen, vegye a kalapját.
És egyet nem értek. Sokan azt hangoztatják Ronaldinhóval kapcsolatban, hogy a múltból nem élhet meg. Miért, Laporta megélhet? Ő sem. Tehát, ha R10-nek felelőssége van, Laportának hatványozott a felellőssége a dolgok ilyetén alakulásáért.
Döntsenek a sociók!
Ezeket a lépéseket nem most kéne meglépnie.Volt ezelött is egy sikertelen évünk. Most egy évig, ahogy Tamás fogalmazott:"végig tutyi-mutyizott"! Én azt mondom menjen! Senki nem pótolhatatlan!gekkodan írta:
Iszom a szavaidat főnököm! Nem tudok mást leírni, mert benne van minden a monológodban. Respect Tamás!
Iszom a szavaidat főnököm! Nem tudok mást leírni, mert benne van minden a monológodban. Respect Tamás!Varga Tamás írta:Én örülök, hogy összegyűlt a kellő számú aláírás. és, remélem, Laporta kellő komolysággal veszi. Mert az elmúlt két évben nem vezetőként, hanem nyeretlen kétévesként viselkedett. Határozatlan, tutyi-mutyi volt. Nem lehetett tudni, mit akar. A Barca pedig, mint a kapitányát vesztett hajó hánykolódott a 'tengeren'. Nem a politikai jövőt kell építeni, hanem a klub jövőjét. Ha erre képtelen, vegye a kalapját.
Döntsenek a sociók!
Teljesen egyetértek veled!Varga Tamás írta:Én örülök, hogy összegyűlt a kellő számú aláírás. és, remélem, Laporta kellő komolysággal veszi. Mert az elmúlt két évben nem vezetőként, hanem nyeretlen kétévesként viselkedett. Határozatlan, tutyi-mutyi volt. Nem lehetett tudni, mit akar. A Barca pedig, mint a kapitányát vesztett hajó hánykolódott a 'tengeren'. Nem a politikai jövőt kell építeni, hanem a klub jövőjét. Ha erre képtelen, vegye a kalapját.
Döntsenek a sociók!