ha-ha-haweres01 írta:A Lazioban van 1 szélső védő úgynevezett Oddo.
Igen jó vásár lehetne!!! Ő kell ha erősíteni akarunk! Üzenem Riijkard!
na ne már!
ezt miért nem a humor topicba írtad???
ha-ha-haweres01 írta:A Lazioban van 1 szélső védő úgynevezett Oddo.
Oddo?......Rá a Milan is feni a fogát.weres01 írta:A Lazioban van 1 szélső védő úgynevezett Oddo.
általában mindenkit szóba hoznak a madriddal! de szerintem ez nem mindig jelenti azt h kell neki, sőt általában ez csak a média kitalációja! kitalál az as és a marca nagy hülyeségeket, dobálóznak nevekkel, akikenek a 20 %-a valóban szóba kerül a realnál, és azok közül is elég kevés játékos kerül oda! amúgy meg henry és chivu jó játékosok, kinek nem kellenének?Csak hát nekik mindenki kell! Adrianotol kezdve Henryig mindenki!
huevos írta:hát ahogy elnézem nagyot fordult a világ itt a honlapon kedves oleguer kolléga körül
homlokegyenest más az emberek véleménye mint volt 2 hónappal ezelőtt
sebaj ez így van rendjén, valaki lassabban nyitja ki a szemét, de a lényeg hogy végre kinyitotta!(mindenféle negatív töltet s személyeskedés nélkül mondom!)
jó látni a srác játékát és az emberek véleményét is
Fabregast eleve nem adhatják a reálnak mert ez egy kikötés volt a szerződésében.S T U P I D S H A R K írta:Lényeg hogy ne a margithoz menjen. Az nagy csapás lenne. Bár valahol olvastam hogy az arsenal nem adja Fabregast és Henry-t is
Nekem ugyanez a véleményem + még 1 Damiánk is van kolcsonben, aki szintén nagyon tehetségesMr. Master írta:Most minek hozni még egy DAniel Alvest? MAx cerének lenne jó. Ha nm vigyázunk Oleguer-ből könnyen egy következő Puyol válik. Emlékezzünk csak vissza, h Puyí is hogyan kezdte
Ezek kozul csak Chivu jo, Gallas 1 budos paraxt, Alvés meg nem jobb mint Oleguer.noname írta:Az is fontos h Henry mennyibe kerülne. Jelenleg a legfontosabb egy középső és két szélső védő:Gallas, Chivu, Alves. Összesen kb.30-40milla(Gallas 8-10,Chivu 10-15, Alves 8-10).Ez egyáltalán nem lenne nagy összeg, jó esély van rá h mindhárman jönnek és én jövőre szívesen megnéznék egy Gallas---Marquez---Puyol---Alves védősort. Középen Puyol, Marquez és Chivu között rotáció.
Ha ez összejönne, akkor Gio, Bellettiviszlát, értük kapnánk összesen kb. 10 millát és így az egész védő-vásárlás 20-30millából meglenne és ez három ilyen játékosért aprópénz, főéeg ha azt nézem h Henry akár egymaga belekerülhet ennyibe.
Ez hülyeség,ők nem igy gondolkodnak,pont hogy azért jönne hozzánk mert látja hogy egy nagyon komoly háttérrel,és csapatállománnyal rendelkező klubbhoz szerződne!Ronal.10 írta:Ha Barca-Arsenal döntö lesz (márpedig az lesz) és ha kikapp az Arsenal( márpedig kikap) akko tuti hogy Henry nem jön a Barcaba!!!!! én sem mennék ahoz a csapathoz ameik legyözött a Bl döntöben...(utálnám azt a csapatot aki leverne)
én nem igy gondolkodok, hanem h ha nyernénk (nem iszok előre) akkor azér jönne ide, mert látná h ez egy nyerő csapat, látja hogy ezzel a csapattal sok-sok kupát nyerhet.Ronal.10 írta:Ha Barca-Arsenal döntö lesz (márpedig az lesz) és ha kikapp az Arsenal( márpedig kikap) akko tuti hogy Henry nem jön a Barcaba!!!!! én sem mennék ahoz a csapathoz ameik legyözött a Bl döntöben...(utálnám azt a csapatot aki leverne)