varga tamás írta:Andris!
Az utolsó 4-5 meccsen - ha jól figyeltél - Eto'o legalább annyi labdát szerzett a középpályán, mint Deco. Legalább annyiszor jött vissza a középpályára, mint Deco. Pedig Eto'o-nak nem elsősorban ez a dolga. És igazat kell adnom azoknak, akik szerint túl sokat szabálytalankodik, és sokszor elég durván. Hamar felmegy nála a pumpa.
Abban az estben maradjon, ha a tavalyi és a tavalyelőtti formáját hozza, ha hasznosabban fog játszani, ha 20 méterről végre el meri lőni azt a nyavalyás bőrgolyót, ha több alázattal viseltetik a klub iránt, és jobban felszántja a pályát, mint az idén. A tudását és képességét sose vontam kétségbe, azonban az idei teljesítménye egy nagy NULLA. Szerintem. Üdv Neked.
Tamás, igazából egyetlen szóval sem tudok vitatkozni.
Samu nagyon sokat védekezik, fantasztikusat hajt, én kicsit inkább a kapu előtti helyzeteknél tartom "töketlennek"...
A túl sok szabálytalanságot megbeszéltük, vkp hiányában ezt vkinek be kell vállalni. Amugy ez eddig is hozzátartozott a játékához, és nekem valamennyire ez tetszik is, a foci nem kislány sport. Szó se róla, néha kicsit túlzásba viszi azért...
Én sem vagyok kibélkülve Deco idei teljesítményével, és azt gondolom h ennél jóval többet kellene tennie egy szezon alatt. De ismerve, h az előző két évben hogy játszott, és most pedig volt egy gyengébb szezonja, én úgy gondolom hogy jövőre is megérdemli, hogy játszhasson. Ha nem sikerül majd visszatérnie a régi formájához, vagy annak közelébe, akkor fájó szívvel, de én is úgy leszek majd vele, hogy jobb ha távozik. Ha ez történne, akkor sem vesztenénk szinte semmit (max pénzt...), hiszen ha Deco nem nyújt megfelelőt, vannak még olyan középpályásaink, akiket az egész világ irigyel tőlünk. Tehát szerintem megérdemli a jövő évi lehetőséget, főként, hogy különösebbet nem kockáztatunk a megtartásával.
Az alázatosságáról pedig: Én sok javulást látok nála a játékban, de ezzel sokan nem értenek egyet. Viszont azt azért szerintem mindenki észrevette, hogy a hozzáállása sokat változott a szezon közepén mutatotthoz képest, és minden meccsen küzd, hajt.
Üdv!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila