Deco #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 10:29:59

lionelmessi19 írta:
Atesz írta:lm 19 szted kinek fog kelleni normális pénzért (!), ha két esetleg kalap [auto_cenzúra] szezonja volt??? Most még normális pénzért túl lehetne adni rajta. :wink:
Anélkül, hogy meg akarnálak sérteni, ha csak így tudsz gondolkozni, akkor :arrow: GO Ott találsz kellően pénzcentrikus embereket, és csapatot...

És szted kéne nekik Deco vagy mi??? :?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.12. 10:29:14

Atesz írta:lm 19 szted kinek fog kelleni normális pénzért (!), ha két esetleg kalap [auto_cenzúra] szezonja volt??? Most még normális pénzért túl lehetne adni rajta. :wink:
Anélkül, hogy meg akarnálak sérteni, ha csak így tudsz gondolkozni, akkor :arrow: GO Ott találsz kellően pénzcentrikus embereket, és csapatot...
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.12. 09:29:55

lm 19 szted kinek fog kelleni normális pénzért (!), ha két esetleg kalap [auto_cenzúra] szezonja volt??? Most még normális pénzért túl lehetne adni rajta. :wink:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 22:38:15

varga tamás írta:Andris!
Az utolsó 4-5 meccsen - ha jól figyeltél - Eto'o legalább annyi labdát szerzett a középpályán, mint Deco. Legalább annyiszor jött vissza a középpályára, mint Deco. Pedig Eto'o-nak nem elsősorban ez a dolga. És igazat kell adnom azoknak, akik szerint túl sokat szabálytalankodik, és sokszor elég durván. Hamar felmegy nála a pumpa.
Abban az estben maradjon, ha a tavalyi és a tavalyelőtti formáját hozza, ha hasznosabban fog játszani, ha 20 méterről végre el meri lőni azt a nyavalyás bőrgolyót, ha több alázattal viseltetik a klub iránt, és jobban felszántja a pályát, mint az idén. A tudását és képességét sose vontam kétségbe, azonban az idei teljesítménye egy nagy NULLA. Szerintem. Üdv Neked.
Tamás, igazából egyetlen szóval sem tudok vitatkozni. :)
Samu nagyon sokat védekezik, fantasztikusat hajt, én kicsit inkább a kapu előtti helyzeteknél tartom "töketlennek"...
A túl sok szabálytalanságot megbeszéltük, vkp hiányában ezt vkinek be kell vállalni. Amugy ez eddig is hozzátartozott a játékához, és nekem valamennyire ez tetszik is, a foci nem kislány sport. Szó se róla, néha kicsit túlzásba viszi azért...

Én sem vagyok kibélkülve Deco idei teljesítményével, és azt gondolom h ennél jóval többet kellene tennie egy szezon alatt. De ismerve, h az előző két évben hogy játszott, és most pedig volt egy gyengébb szezonja, én úgy gondolom hogy jövőre is megérdemli, hogy játszhasson. Ha nem sikerül majd visszatérnie a régi formájához, vagy annak közelébe, akkor fájó szívvel, de én is úgy leszek majd vele, hogy jobb ha távozik. Ha ez történne, akkor sem vesztenénk szinte semmit (max pénzt...), hiszen ha Deco nem nyújt megfelelőt, vannak még olyan középpályásaink, akiket az egész világ irigyel tőlünk. Tehát szerintem megérdemli a jövő évi lehetőséget, főként, hogy különösebbet nem kockáztatunk a megtartásával.

Az alázatosságáról pedig: Én sok javulást látok nála a játékban, de ezzel sokan nem értenek egyet. Viszont azt azért szerintem mindenki észrevette, hogy a hozzáállása sokat változott a szezon közepén mutatotthoz képest, és minden meccsen küzd, hajt.
Üdv!
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.06.11. 19:08:14

Andris!
Az utolsó 4-5 meccsen - ha jól figyeltél - Eto'o legalább annyi labdát szerzett a középpályán, mint Deco. Legalább annyiszor jött vissza a középpályára, mint Deco. Pedig Eto'o-nak nem elsősorban ez a dolga. És igazat kell adnom azoknak, akik szerint túl sokat szabálytalankodik, és sokszor elég durván. Hamar felmegy nála a pumpa.
Abban az estben maradjon, ha a tavalyi és a tavalyelőtti formáját hozza, ha hasznosabban fog játszani, ha 20 méterről végre el meri lőni azt a nyavalyás bőrgolyót, ha több alázattal viseltetik a klub iránt, és jobban felszántja a pályát, mint az idén. A tudását és képességét sose vontam kétségbe, azonban az idei teljesítménye egy nagy NULLA. Szerintem. Üdv Neked.
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 19:01:29

Game90 írta:Zozzy hiába próbálod meggyőzni lm19-et, nem fog menni :wink:
Arról senki nem fog meggyőzni, hogy rosszl játszott, miközben még másodszori megnézésre is úgy gondolom, hogy Messi után a csapat legjobbja volt...
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 18:52:48

Game90 írta:Zozzy hiába próbálod meggyőzni lm19-et, nem fog menni :wink:
Régebben én is Deco mellett voltam, és még most sem küldeném el biztosan, de a hibáit szerintem be kell ismerni, mert csak úgy lehet előrelépni.
PCsabi
aka Game90

2007.06.11. 18:48:48

Zozzy hiába próbálod meggyőzni lm19-et, nem fog menni :wink:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 18:41:56

lionelmessi19 írta:A faultjainak a 99,9%a nem a mi térfelünkön van....

Ilyen eshetőségre ritkán emlékszem, hogy valaki tiszta helyre mozgott, és Deco nem volt képes pontosan labdát adni neki :roll:
Egyébként meg pont ez az egyik bajom az idei támadójátékunkal. Semmi lendület nincs benne, a csatáraink nem befele, a kapu fele helyezkednek, hanem visszalépdelnek, és kérik a labdát. Teljesen lendülettelen, tesze-tosza játék, semmire sem jó, ez nem a modern futbal.
Sokkal több fault van a mi térfelünkkön, direkt figyelem. És az is gyakori, hogy Deco nem tudja normálisan megjátszani a labdát. Nézd vissza a meccsinket.
Valóban belassultunk, és semmi ötlet nincs a játékunkban, itt kéne közbelépni Rijkaardnak azzal, hogy kitalál vmit. De ugye ismerjük, hogy mire képes :roll:
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 18:34:41

A faultjainak a 99,9%a nem a mi térfelünkön van....

Ilyen eshetőségre ritkán emlékszem, hogy valaki tiszta helyre mozgott, és Deco nem volt képes pontosan labdát adni neki :roll:
Egyébként meg pont ez az egyik bajom az idei támadójátékunkal. Semmi lendület nincs benne, a csatáraink nem befele, a kapu fele helyezkednek, hanem visszalépdelnek, és kérik a labdát. Teljesen lendülettelen, tesze-tosza játék, semmire sem jó, ez nem a modern futbal.
- József Attila
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 18:28:32

lionelmessi19 írta: és most Ateszhez: Ezt így elfogadjuk, szerintünk a csapat egyik legjobbja az elmult pár meccsen.
Aztán, nem tudom, mit tartasz nevetségesnek azon, hogy ő az első szűrő. Tényleg ő az, ő állítja meg a kontrák többségét, ezért is van ennyi sárgája idén. Aztán, a csatárok mozgása/nem mozgása: Messi mozog, ez tény, amikor van helye, rögtön gól is kb. Samuról sem írta senki, hogy nem mozog, látjuk mi is. De hiába futja ki a belét, a kapu irányába ő sem eléggé megjátszható, ha meg kapott labdát, annak a nagy részét kapusba bombázta. (de mint lejebb írtam, őt nem hibáztatom, gyógyuljon meg a térde) A többi csatárunk mozgás téren viszont tényleg használhatatlan idén...

Ezen pedig nem tudom mit nem lehet felfogni, Deco sokkal többet passzol, sokkal előrébb osztogat, és sokkal nehezebb dolga van, mint Xavinak. Ezt lentebb már kifejtettem, jó volna lejebb is olvasgatni néha. :wink:

No, voltak éles megjegyzések, de ne vegyétek magatokra, én csak a véleményem mellett állok ki erősen!
1. Az lehet, hogy vele ütköznek az ellenfél játékosai a középpályán először, de, hogy 3nál többet nem szerel egy meccsen az biztos. A faultjaiból következő szabikat az ellenfél meg folyamatosan a kapunk elé ívelheti.

2. Nem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" minden passzával a gólt segíteni, hisz ez lehetetlen, és az ellenfél már amúgy is tényleg elég jól megfogja a csatárainkat. De amikor Messi vagy Eto'o direkt hátramozog, és üresen kéri a labdát, de Deco ennek ellenére nem képes pontos labdát adni, vagy le sem passzolja, hanem megcsinálja az átlátszó cseleit és lefaultolják, vagy szabályosan elveszik tőle , akkor már nem beszélhetünk sem szűrésről, sem passzjátékról.
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.11. 17:06:47

lionelmessi19 írta:
Atesz írta:Amúgy meg ennyi erővel mi a halálért játszatja őt Rijkaard azon a poszton???? :?
Rohadtul nem ez a posztja...
Pont ez a posztja. Csak egyrészt nincs vkp, ezért a három "törpe" elosztja maga közt a védekező feladatokat, másrészt meg folyamatos kényszerben játszunk. És tudja ezt minden csapat is, így nehéz dolgunk van elől, Deconak is.

Az eredeti posztjára gondoltam...
Mert az inkább támadó középpályás.
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 16:37:22

Atesz írta:Amúgy meg ennyi erővel mi a halálért játszatja őt Rijkaard azon a poszton???? :?
Pont ez a posztja. Csak egyrészt nincs vkp, ezért a három "törpe" elosztja maga közt a védekező feladatokat, másrészt meg folyamatos kényszerben játszunk. És tudja ezt minden csapat is, így nehéz dolgunk van elől, Deconak is.
- József Attila
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.11. 16:34:34

De nekem annyira mindegy..maradjon csak,hátha jövőre majd a 4-5. helyekért küzdünk az Atleticoval,meg a Villarreallal....Mert Deco egy nagy nulla egész évben..ilyen játékos nem kell...azzal magasodik ki irányító létére,hogy taktikai szabálytalanságokat követ el,és még sokan dicsérgetik is ezért...az eladott labdákat már fel se hozom,mert azis alap lenne,hogy egy irányító tudjon pontosan passzolni...
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.11. 16:31:51

Amúgy meg ennyi erővel mi a halálért játszatja őt Rijkaard azon a poszton???? :?
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 16:30:05

Zsolti írta:Na jólvan!
Erről a véleményem,ha akar és nem tud,akkor csak azt tudom mondani,hogy nem üti meg a szintet..ha annyira hajt,meg küzd,meg rohangál,és ennyit tud az már régen rossz....ezt más is meg tudja csinálni tized ennyi lóvéért,ráadásul még több gólt is lőne,meg adna gólpasszokat is...pont

Zsolti, kicsit elbeszélünk... red és én főleg a hajráról, az elmult 3-4-5 meccsről beszélünk.
Sztem a hajtás meg is látszik a hasznosságán ezeken a mérkőzéseken.
Év közben tény, hogy túl sokat lazsált...
- József Attila
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2007.06.11. 16:26:31

Na jólvan!
Erről a véleményem,ha akar és nem tud,akkor csak azt tudom mondani,hogy nem üti meg a szintet..ha annyira hajt,meg küzd,meg rohangál,és ennyit tud az már régen rossz....ezt más is meg tudja csinálni tized ennyi lóvéért,ráadásul még több gólt is lőne,meg adna gólpasszokat is...pont
Andris
Adminisztrátor

2007.06.11. 16:13:16

Atesz írta: Hát sztem meg simán [auto_cenzúra], az meg, hogy ő lenne az első szűrő a védelem előtt. :lol:
Az meg tényleg baromság, hogy nem mozognak a támadók...Messi, és Eto'o kifutja a belét minden meccsen...
Amúgy meg érdekes, hogy Xavi meg minden meccset szinte 90%-os aránnyla passzol.
Először nem Atesz hsz-ére reagálva: Attya már elkezdte, de itt fejezzük is be a személyeskedést. Véleményt, ellenvéleményt, érveket lehet írni, mást ne!

Aztán, Grecki, ha jól emlékszek összességében arra, amit az elmult 1,5 évben olvastam, Deco előtt még van egypár játékos, akit Red jobban kedvel.
Nálam sem első, de azért én birom őt és a játékát nagyon...

és most Ateszhez: Ezt így elfogadjuk, szerintünk a csapat egyik legjobbja az elmult pár meccsen.
Aztán, nem tudom, mit tartasz nevetségesnek azon, hogy ő az első szűrő. Tényleg ő az, ő állítja meg a kontrák többségét, ezért is van ennyi sárgája idén. Aztán, a csatárok mozgása/nem mozgása: Messi mozog, ez tény, amikor van helye, rögtön gól is kb. Samuról sem írta senki, hogy nem mozog, látjuk mi is. De hiába futja ki a belét, a kapu irányába ő sem eléggé megjátszható, ha meg kapott labdát, annak a nagy részét kapusba bombázta. (de mint lejebb írtam, őt nem hibáztatom, gyógyuljon meg a térde) A többi csatárunk mozgás téren viszont tényleg használhatatlan idén...

Ezen pedig nem tudom mit nem lehet felfogni, Deco sokkal többet passzol, sokkal előrébb osztogat, és sokkal nehezebb dolga van, mint Xavinak. Ezt lentebb már kifejtettem, jó volna lejebb is olvasgatni néha. :wink:

No, voltak éles megjegyzések, de ne vegyétek magatokra, én csak a véleményem mellett állok ki erősen!
- József Attila
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.11. 15:10:01

redmiller írta:
grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....
Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...

Hát sztem meg simán [auto_cenzúra], az meg, hogy ő lenne az első szűrő a védelem előtt. :lol:
Az meg tényleg baromság, hogy nem mozognak a támadók...Messi, és Eto'o kifutja a belét minden meccsen...
Amúgy meg érdekes, hogy Xavi meg minden meccset szinte 90%-os aránnyla passzol.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.11. 15:03:41

redmiller írta: Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....
Ezt komolyan kérdezted???? :?
redmiller írta: Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...
Még hogy Deco nem trükközik? Ugye mivel bal lábbal nem szeret/tud :roll: beadni, ezért állandóan a jobb lábára cselez, vagy éppen a bal lába mögötti jobb lábas beadást alkalmazza. Állandóan sarkazik, amelyek 5%-a ér célba. Úgy értettem a kötetlen játékot, hogy Deco oda szaladgál, ahová akar... És ezt nem tudod megcáfolni, mert így van. Persze, neki is kell védekeznie, mint mindenkinek, csak kérdés milyen hatásfokkal.

Felrúgni meg egy maratonfutó is tudna, mert megvan hozzá a fizikuma, hogy rohangáljon az ellenfelek után, és csak össze kell rúgnia a lábát...

Szerintem túlságosan elfogult vagy vele szemben, mert láthgatóan ő a kedvenc játékosod...
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2007.06.11. 14:41:53

Továbbra is tartom hogy ez nem elfogadható teljesítmény egy Barca irányítótól, hihetetlen lassú, nem veszélyes kapura, szokott szép gólpasszokat adni, DE sokszor annyira lassítja a támadásokat hogy ez kb ellensúlyozza is ezt.
Deco nagyon jó volt első 2 évében, idén bűn gyenge, aki nem így látja azzal szívesen csevegnék msnen a következő meccs alatt hogy meg is mutassa mi is az a sok jó amit csinál, és leírhassam élőben a hihetetlen sok hibáját, mert így visszagondolva nem fogjuk egymást meggyőzni, úgy talán...
Attya
Jugador d'estrella

2007.06.11. 14:39:00

redmiller írta:
grecki írta:Mezőnymunkát legalább annyit végez a két spanyol is(de inkább többet), Deco pedig passzív... Egy játékmesternek nem csak a csatárok kiszolgálása lenne a feladata (ebben mondjuk a statisztikák szerint elég jól jár), de kapura is veszélyesnek kellene lennie. Neki sokkal nagyobb szabadsága van, mint az egész maradék csapatnak együttvéve, és mégsem igazán sikerült veszélyeztetnie. Nem csak a góljainak elmaradásáról beszélek, hanem arról is, hogy pl mikor volt utoljára gólhelyzete, veszélyes lövése? Engem többek között ez zavar a legjobban!
Ez komolyan mondod???? Akkor nem néztél elég Barca meccset.... Vagy nem ismered Deco előéletét....
Sokkal kötöttebb a játéka! Ezért nincsenek trükkök, ezért veszélyezteti kevésbé a kaput.... Az előtte lévő hármas játéka kötetlenebb! Ő az első szűrő a védelem előtt... Igen, Xavi és Iniesta több labdát szerez, de kevésbé is vesznek részt a támadásban! Taktikai faultot meg alig követnek el... Ez Decora hárul. Nálam ő a legjobb játékos, mert hatalamas technikai tudását alárendeli a csapat érdekeinek, ahelyett hogy trükközne... Eladott labdák??? Nos, rengeteg passzból előfordul. Miből van az eladott labdák nagyrésze? Az, hogy a társak nem megjátszhatók a kevés mozgás miatt, ami a mai Barcának az egyik gyengéje...
Te mit nézel okostojás?!! Az elég vicces lenne ha Eto'o Messi és Ronaldinho nem lenne +játszható! Annyi védő nincsen az ellnefeleknél, h mind a 3om csatárunkat lefogják, az 1ik mindig szabad! Azt aláírom, h Ronni nem mozog sokat és kevésbé lehet +játszani NA de Eto'o annyit mozog Messivel egyetembe, h az 4 csatárnak elég, Ronni + azzal ,h ott van pályán legalább 2 védőt leköt!! Az, h nem lehet +megjátszani senkit a pályán az így ELÉG NAGY BAROMSÁG!! Deco annyira körülményes és lassu, h az már néha nagyon bosszant! 1 vkp kell hátulra és Xavi, Iniesta a többit sokkal jobban + oldja mint Deco!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.06.11. 14:27:13

lionelmessi19 írta: Viszont Grecki, én érte, hogy egy játékmesternek nem csak a csatárokat kell kiszolgálni, de idén legtöbbször úgy játszottunk, hogy mögötte két hasonló típusú szervező egyéniség is ott volt, így már nem feltétlen az ő dolga volt ez.
Hát Iniesta és Xavi meg is lőtte a maga 5-6 bajnoki gólját... szemben Deco egyetlen találatával...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.06.11. 14:26:34

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.06.11. 14:24:21

lionelmessi19 írta: Zozzy : Nem véletlen írtam, amit írtam. Én úgy érzem, hogy idén Messi kivételével iszonyatos nehéz bárkit is indítani a csatársorból, marha kevés a mozgás... :roll: sajnos :(
Ezzel én is tisztában vagyok, de szerintem ez nem magyarázza az eladott labdákat :roll:
Lezárt