Igen volt neki. Pl decemberben,de mi is lett a vége a meccsnek? 3-1 ide. utólag szerencsére nem múlott rajta semmi. viszont a legutóbbi meccseken tevékeny részt vállalt abban,hogy nem voltunk sikeresek a real ellen. mert most épp nem fért bele.de erre nem lehet alapozni,hogy nem baj,majd elől kijavítják. ez már jobb madrid annál,mint hogy ne használják ki.kanty írta:
Csaba!
Értem, hogy mit mondasz, de pl. én a mostani hibájánál emlékszem sokkal nagyobb bakikra is a Real ellen, s emlékeim szerint annyira, akkor nem volt elővéve.
Kapust meg igenis lehetne hozni ilyet mint valdes. mindig is lehetett volna. csak ugye katalán,és így töretlen a bizalom felé. de már erre a bizalomra nem szolgál rá a teljesítménye alapján. jelenleg nehéz persze olyat mondani aki erősítés lehet,mert mindenki a nagy nevekben gondolkozik,mint Casillas,Neuer,Buffon...ők mozdíthatatlanok. De vannak fiatal tehetséges kapusok,akik közül 4-5 éven belül úgy is itt fog kikötni valamelyik,mert egyszer kiöregszik VV is,akkor meg már miért ne most? neki se jó,hogy kiröhögteti magát. és abban is van valami,amit írtak előttem,hogy nem véletlen tartják kevesen gyenge kapusnak,a hibáitól függetlenül is. pár vérmes barca szurkoló persze top 3nak látja,de ez nem a valóság,hanem a szemellenző.
Neveket tényleg nem írnék,de németeknél szét lehetne nézni. egyszer aktuális lesz a kérdés,akkor meg egy Zieler,ter Stegen pl már nem 10M magasságában lesz árban,hanem jóval többe kerülnek majd.