Barça vs. Real
...és még Gera gólörömét is lekoppintotta...
OFF
Enrique, a BL döntő 05 17
ON
Szánalom...
Enrique, a BL döntő 05 17
ON
Szánalom...
Ekkora szánalmat, pff...
-
- Entrenador del Barça
Az Osasuna így is eléjük kerül
remélem nem nyernek! Jaa és ha a Celta így folytatja, a real meg így,akkor még az UEFA is "meglehet" a realnak,na az tetszene 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
- Charlie
- Öreg Harcos
Mindent kihagy,olyan érdkes megoldásokat választ,combbal felépörgeti 1méterről,lehet hogy csak véletlenül találja meg a labda amúgy mindig,és ien szerencsétlenül pattan,de nagyon érdekes,már 4gólt rúghatott volna 3méteren belülről.HAnonymus írta:Valaki írja már le mi a @&#ß$¤×-t csinált Cassano!Nem látom a meccset nézem a választási cuccot de látom a madridistán is megy az anyázás...
C.
Valaki írja már le mi a @&#ß$¤×-t csinált Cassano!
Nem látom a meccset nézem a választási cuccot de látom a madridistán is megy az anyázás...

-
- Director del Fútbol
Hát igen, szégyen! És még hol a meccs vége...? Igazából nem reális a Real harmadik helye az idei Spanyol bajnokságban, ez már régóta látszik! Nem akarok kárörvendő lenni (nem illik, és nem is szeretem!), sőt - hogy értük szóljak - lehet, hogy hosszú távon használna nekik egy pofon, teszem azt csak egy UEFA kupás helyezés idén... 

"Més Cuen un Club"
Ennyire gyenge megint a madrid?
egyszer kapcsoltam oda, akkor épp lesgól volt nekik
egyszer kapcsoltam oda, akkor épp lesgól volt nekik

Ez már több mint égés. Sokkal több. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát, eléggéé....
Csak annyit mondok: Utolsó a Malaga... és 3-0-át tippeltem... Hazaira..
Ja, és ez a Cassánó egy tősgyökér. Már elnézést a kifejezésért, de nem álltam meg h ne írjam le...

Csak annyit mondok: Utolsó a Malaga... és 3-0-át tippeltem... Hazaira..

Ja, és ez a Cassánó egy tősgyökér. Már elnézést a kifejezésért, de nem álltam meg h ne írjam le...
Nem tudom érzékelitek e a Reál meccs eredményét, de azért ez kumma nagy égés... 

-
- Jugador del Barça
Hoopsz bocsika:D
és ha az henryt és az eto'ot megcserélnéd mer nemtom én úgy érzem hogy eto'o inkább szélső játékos mint henry bár mindegyikük több poszton is megállja a helyét a másik ami miatt erre gondoltam imádom az eto'ot de lehet hogy az henry gólérzékenyebb na meg az eto'o kifutkározhatná magát a bal oldalon:D
és ha az henryt és az eto'ot megcserélnéd mer nemtom én úgy érzem hogy eto'o inkább szélső játékos mint henry bár mindegyikük több poszton is megállja a helyét a másik ami miatt erre gondoltam imádom az eto'ot de lehet hogy az henry gólérzékenyebb na meg az eto'o kifutkározhatná magát a bal oldalon:D
- Charlie
- Öreg Harcos
Azért mnodtam hogy egy közepes vagy gyengébb,szóval 1 közepes Malaga,vagy gyenge real ellen jó lenne(ahogy mondtad),egy Chelsea ellen mondjuk butaság lenne.Ordog írta:totobike:) pont fordítva nézted a Charlie támadóalakztatát:)
Eto'o a csatár
Amúgy Charlie ez a felállás télleg jól nézne ki egy Malaga vagy egy Real Margit ellen, de egy erősebb ellenfél ellen már lehet gondba lennénk...
C.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
totobike:) pont fordítva nézted a Charlie támadóalakztatát:)
Eto'o a csatár
Amúgy Charlie ez a felállás télleg jól nézne ki egy Malaga vagy egy Real Margit ellen, de egy erősebb ellenfél ellen már lehet gondba lennénk...
Eto'o a csatár