Bocs srácok, ha egy kicsit hosszúra nyúltam és egy-két off is belekerült a hszbe, de logikailag talán a helyükön voltak a dolgok.
Jol biza, meglepet engem is, viszont nagyon jol jatszott azon a poszton is. Nagyon nagy lesz ebbol a mi Marquez-enkbolvisca el barca írta:tegnap jol lattam h rafa jobb oldali védot jatszott? (sajna csak fél szemmel voltam a tv-n)
ja és: ess eső ess, bu*i verebes!!!!
gyökér analfabéta az összes """"szakkomentator""""
igen, ez sajnos tényleg így van!!! az eddigi meccsek nagy része 1-0 -ig volt jó, aztán dögunalom!!! pl. az angol, a holland és a portugál csapat is csak addig játszott!!! komolyan drukkoltam, hogy kiegyenlítsen az ellenfél, mert akkor talán focit is láthattunk volna... eleinte örültem a korai góloknak, mert húúú, ez milyen meccs lesz, aztán rájöttem a korai gól csak arra jó, hogy utána ellazsálják a srácok a meccset...G-Jay írta:Hali!
Hát az biztos hogy a közvetités nem valami jo, de szerintem ha valakinek nem teccik le lehet venni a hangot, és kész!
Ami aggasztobb hogy a meccsek szinvonala nagyon alacsony! Ha megfigyelitek akkor a BL-ben is nagyon golszegény és rossz meccs volt! Ez azert van mert nem a játékért fociznak, hanem az eredményért! Régen amikor még nem volt nagy szám egy 8-3 sem (kis tulzással) azert jáccottak mert nyerni akartak, de játékkal akrtak nyerni! Ma már csak játéknak tünik amit látunk! Sajnos a pénz már ezt is tönkreteszi! Pl ha megnézzük a Barca tavaly jáccott a Bl-ben is, és ha ki is esett, sokgólos izgalmas meccse voltak! Idén hogy erettebbek lettek a fiuk kevés gollal, néha rossz meccset játszva lettek eredményesebbek! Ez az igazán nagy baj! Sajnos ma már játékkal nem lehet eredményt elérni! Ezt valahogy orvosolni kell, mert még jo pár ilyen VB lesz előttünk, na meg más bajnokság, kupa!
Kapot egy rugast Costinhatol az edzesen, s utana kinyilvanitotta a haragjat is persze egy-ket szeken allitolag.Nagy kar h nem jatszik, egesz nap vartam h na este Deco, s hat nem eppen..Los Banditos írta:Deco ottv an a keretben csak kisebb húzodással bajlódik de semmi komolyplayer10 írta:Bocs srácok, ha tudatlan vagyok, vagy lemaradtam vmiről, de Deco mé' nem játszik...?
Vagy megsérült, és ki sem vitték, mivel hogy szavazni sem lehet rá....
???! ( Melyik Barçás csilloghat leginkább magához képest a vb-n?)
Deco ottv an a keretben csak kisebb húzodással bajlódik de semmi komolyplayer10 írta:Bocs srácok, ha tudatlan vagyok, vagy lemaradtam vmiről, de Deco mé' nem játszik...?
Vagy megsérült, és ki sem vitték, mivel hogy szavazni sem lehet rá....
???! ( Melyik Barçás csilloghat leginkább magához képest a vb-n?)
engem is idegesít, h elveszik a VB hangulatát. a viasaton a BL előtt beszélgetések, meg elejétől mutatták a meccset. itt meg vége a reklámnak és már játszanak is... puta madre!mrmonster írta:Marhára idegesít, hogy a bevonulások+himnuszokat nem adják ezek a tuskók!!! Kovács Kálmán hozza a formáját szokás szerint. Nem tudjátok a német RTL-t nem lehet befogni neten? Vagy valamit, mert van a cctv5 vagy mi, és az bejön, de újra pufferol mindig, nem tudom nézni normálisan. Rohadék RTL, egy VB-t ne rakjatok már olyan csatornára, ami nincs mindenkinek!!!!!!!! Most már nagyon idegesítenek!!!
Ja ez engem is idegesít. A mai két meccs elejét a német RTL-en néztem. Ott már negyedórával a mecss előtt van közvetítés, a magyaron meg csak a kezdőrúgásra kapcsolnak oda. A közvetítés tényleg elég alacsony színvonalú, de ha jók lennének a meccsek még elviselhetőbb lenne.mrmonster írta:Marhára idegesít, hogy a bevonulások+himnuszokat nem adják ezek a tuskók!!! Kovács Kálmán hozza a formáját szokás szerint. Nem tudjátok a német RTL-t nem lehet befogni neten? Vagy valamit, mert van a cctv5 vagy mi, és az bejön, de újra pufferol mindig, nem tudom nézni normálisan. Rohadék RTL, egy VB-t ne rakjatok már olyan csatornára, ami nincs mindenkinek!!!!!!!! Most már nagyon idegesítenek!!!