Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha Bojan-nak jó akkor az nekünk is jó, ugyanis a szerzett tapasztalatot nagy valószínűséggel nálunk fogja kamatoztatni. Sajnálom, hogy süket füleket talált a mondókám.Barcaman14 írta:Ha a csapat érdekeit nézzük, akkor jó lenne ha velünk maradna. Lehet hogy csak kiegészítő ember lesz, de ha beüt egy sérüléshullám a támadósorban lesz kire számítani.
Ha az ő érdekeit nézzük akkor mindenképpen egy kölcsönadás lenne a legjobb a szezon végén mondjuk 1 évre. Így semmiképp nem fog fejlődni, és marad egy örök ígéret. Ennél sokkal többre képes csak nem ennyi játékidő alatt.
Nehéz ügy!
Ezek mind gyengébb kvalitású játékosok mint Bojan, ő teljesen más eset, fiatalabb is náluk, nem mellesleg egy csiszolatlan gyémánt. Lenne érte jelentkező opciós jog nélkül is.Chino írta:Ezzel csak az a gáz, hogy lehet jót tenne neki és fejlődhetne, de nem tartanám valószínűnek hogy vissza is térne. Ezekből a kölcsönadásokból nem sokszor jöttünk ki jól.
Elég csak a közelmúltra gondolni: Henrique, Hleb, Caseres, Keirrison. Nem hiszem, hogy akármelyiküket látnám még Barca-mezben focizni, bár Keirrisont nagyon szeretném. Kiváncsi vagyok rá mit alkotna. A Fio-ban megy neki plusz ha már kiadtunk ennyi pénzt érte...
Szal Bojan inkább maradjon, hátha Pep megtalálja a helyét. Én bízom benne, ha Rijkaard-nál tudott olyan szezont hozni itt is bizonyítani fog. remélem Pep is hasonlóan gondolja, mert amennyit Pedro játszik annyit Bojan is érdemelne. Én több potenciált látok benne.
Nem hurrogni szeretnék, hiába várja azt valaki.Varatrix írta:Jó mondjuk kölcsönadjuk.
Utána?
Lesérül elől a támadó sorból 1-2 ember és meg vagyunk lőve.
Bojan csere.
Miért adjuk kölcsön?
Bojan esetében ezt elképzelhetetlennek tartom. Kölcsönbe nem akarjuk adni mert annyira ragaszkodunk hozzá, csúnya lenne ha ezután (ha egyáltalán egyszer kölcsönben lesz) opciós jogot kapna a vendéglátója. Kisebb kvalitású játékosoknál bevett szokás ennek az opciónak a használata.Lionel85 írta:Csak nehogy az legyen, amit a csapat el szokott játszani mindenkivel, azaz úgy adja kölcsön, hogy opciós joga lesz annak a csapatnak rá, akinél van, mert megint nagyon megütheti a bokáját a Barça. Sima kölcsönadás kell, és egy nívós csapatnak, de kizárólag spanyol bajnokságba, hogy ne kelljen más országba beilleszkednie. Egy Valencia, Sevilla, Deportivo erősségű csapatok szerintem bőven megfelelnének neki.
Kár volt ezt írnod most figyelj hány ember fog lehurrogni hogy kölcsön kell adni mivel játszania kellVaratrix írta:Jó mondjuk kölcsönadjuk.
Utána?
Lesérül elől a támadó sorból 1-2 ember és meg vagyunk lőve.
Bojan csere.
Miért adjuk kölcsön?
Ilúvatar írta:én is így vagyok vele. Bojant kölcsönbe kell adni, mert nem tesz jót neki a folytonos padoztatás + utolsó percekben áll be.madmushroom írta:Mondogatom már egy jó ideje, hogy kölcsön kellene adni valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy sokkal több lehetőséget kapjon. Ennyi játékidővel nem fog a felszínre törni a benne rejlő potenciál. Szerintem fontos lenne neki játszania egy olyan csapatban ahol ő számít az egyik kulcsembernek, jót tenne neki.
Nem érdemli meg.
én is így vagyok vele. Bojant kölcsönbe kell adni, mert nem tesz jót neki a folytonos padoztatás + utolsó percekben áll be.madmushroom írta:Mondogatom már egy jó ideje, hogy kölcsön kellene adni valamelyik spanyol középcsapatnak, hogy sokkal több lehetőséget kapjon. Ennyi játékidővel nem fog a felszínre törni a benne rejlő potenciál. Szerintem fontos lenne neki játszania egy olyan csapatban ahol ő számít az egyik kulcsembernek, jót tenne neki.
Egyszer úgyis visszajön Fabregas, és akkor Őt, Xavit és Iniestát kellene a középpályáról kiszorítania, amire kb annyi esély van, mint a támadósorból kiszorítani valakit.Rivaldo11 írta:Én meg mint a papagáj, csak ismételgetem: Nem biztos hogy a csatársorban kell keresni az igazi posztját-attól függetlenül, hogy eddig csatárt játszott egész életében. Szerintem olyan játékintelligencia szorult belé, amit középen is kamatoztathatnánk. Zseniális ütempasszokra képes, meg kellene próbálni átformálni amolyan Ini szerű középpályássá. Ezzel egyébként azt is biztosra veszem, hogy csatárként nincs jövője nálunk.
Így van. Én is ezen a véleményen vagyok már min. fél éve. Csatárként a büdös életben nem lesz keresnivalója ebben a csapatban. Alkatilag nem fogja bírni a középcsatár szerepkört. Egy osztogató, második hullámban érkező játékosnak viszont majdhogynem tökéletes a kis srác! Még van idő "átnevelni". Szerintem megérni kipróbálni Xavi, Ini cseréjeként. Ha mégsem próbálkoznak meg ezzel a megoldással akkor viszont el kéne engedni ha más nem kölcsönbe. Talán őt érinti a legjobban a csapatból a kupa kiesésünk. Ott még akadt lehetősége játszani.,Rivaldo11 írta:Én meg mint a papagáj, csak ismételgetem: Nem biztos hogy a csatársorban kell keresni az igazi posztját-attól függetlenül, hogy eddig csatárt játszott egész életében. Szerintem olyan játékintelligencia szorult belé, amit középen is kamatoztathatnánk. Zseniális ütempasszokra képes, meg kellene próbálni átformálni amolyan Ini szerű középpályássá. Ezzel egyébként azt is biztosra veszem, hogy csatárként nincs jövője nálunk.
Azért remélem ezt te sem gondoltad komolyan. Ha be akar kerülni a csapatba meg kell ragadni minden másodpercet és fel kell magára hívni a figyelmet mint anno Pedro? Pedro sztem nem igazán hívta fel magára e figyelmet ennyi játéklehetőséggel mint Bojan. Nem Pedrot akarom bántani de semmivel sem mutatott jobb játékot az első félidőben mint Bojan. Ha őt kapják le félidőben akkor könnyen meglehet, hogy Krkic játéka is feljavul, ahogy a többi játékosé, mert lássuk be az első 45 percben senki sem villantott. Plusz év elején a sérüléséig nagyon jól játszott, de a kihagyás nagyon betett neki, nem csak a regeneráció volt hosszú, hanem Pep is hanyagolta/ja. Ibrának se megy úgy a játék mint ősszel, eszerint miatta is "emberhátrányban játszunk" már vagy másfél hónapja, arról nem is beszélve, hogy Henry talán csak tegnap mutatott valamit az egész szezonban.culinho írta:2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.
Nekem az a vélemyényem, hogy egy ifjú, feltörekvő játékos egy ekkora klubnál nem számíthat ennél több játékpercre, ha be akar kerülni, akkor meg kell ragadnia minden másodpercet, fel kell hívnia magára a figyelmet, mint anno Messi, vagy Pedro. Ha Bojan nem javul, akkor csak idő kérdése, hogy mikor esik ki a keretből. Tudom, hogy több játéklehetőséggel valószínűleg javulna a teljesítménye, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy akár csak egy mecs erejéig is - mint tegnap az első félidőben - "szinte" emberhátrányban játsza a találkozót.
Egyetértek veled, de feltennék egy kérdést: Ibra akkor miért játszik 2010-ben kezdőként? (Bocs az Offért...)culinho írta:2008 őszén volt érezhető, hogy Pep neheztel Bojanra és alig játszatta. Aztán az év folyamán lassan megbarátkozott vele, de a csatár nem tudta ugyanazt a teljesítményt nyújtani, amit Frank R. utolsó éve alatt mutatott.
Nekem az a vélemyényem, hogy egy ifjú, feltörekvő játékos egy ekkora klubnál nem számíthat ennél több játékpercre, ha be akar kerülni, akkor meg kell ragadnia minden másodpercet, fel kell hívnia magára a figyelmet, mint anno Messi, vagy Pedro. Ha Bojan nem javul, akkor csak idő kérdése, hogy mikor esik ki a keretből. Tudom, hogy több játéklehetőséggel valószínűleg javulna a teljesítménye, de a csapat nem engedheti meg magának, hogy akár csak egy mecs erejéig is - mint tegnap az első félidőben - "szinte" emberhátrányban játsza a találkozót.
azt nyilatkozta pep nemrég, hogy azért nem játszatja bojan-t annyit, mert nem tud minden csatárposzton maradandót nyújtani, csak középen tud jól játszani... és hogy ő sűrűn szereti forgatni a csatársort... bojanról meg még annyit, hogy a személyes kedvencem, de ha nem kap elég lehetőséget, akkor nem fog fejlődni és soha nem tanul meg játszani minden csatárposzton... de persze ez csak az én véleményem...Capon írta:Ja ja én is úgy emlékszem, hogy Pep vissza akarta hívni Bojant 1-2 meccs erejéig az Atlètic-be, nyilván szükség volt rá. Bojan viszont nemet mondott derogált neki.
Viszont nem hinném, hogy emiatt nem játszatja Pep. Azért ennél értelmesebb, józanabb embernek látszik. Bár biztos nem vette jó néven akkor a dolgot, de azóta már eltelt lassan 2 év. Ha emiatt volt is feszültség köztük Pepet ismerve biztos megbeszélték a dolgot.