barca99 írta:
Nem tudom miért nem játszanak egy 4-4-2-t egy vkp-val meg egy támadóbb kp-val... többet akkor se nagyon kaptak volna. Viszont lehet, hogy ők találank be először.
Mert nincs. Nem az az igazán nagy baj a franciáknál, h már nincs Zidane, hanem h egyáltalán nincs irányító/támadó középpályás középre, Nasrit kivéve, de ő feltehetőleg még kevés ehhez, meg nyilván Domenech nem bízik benne, különben játszana. Ellenben vkp-ből van 4 (

) Toulalan és Makalele mellett Vieira és Lassana Diarra. A franciák ott bukták be az EB-t, h főnök úr kihúzta a listáról Flaminit és Ben Arfát! És hiába hozza be Gomist (nekem is felettébb bénának tűnt) meg Anelkát, ha nincs, aki eljuttassa odáig a labdát. Szegény Ribery meg futkoshat keresztbe is egy csomót, h legyen vki, aki szervez.
Van Basten meg igen nagyot húzott ma. A most bizonytalanabb Engelaar lecserélése valamennyire adta magát, na de h Robbent állította be a helyére

És nem bejött?!

Végülis logikus volt az elgondolás, franciáknak menniük kellett, így jobban kinyíltak, ilyenkor egy gyors szélső igen hatásos lehet. Na de h be is merte vállalni, respect. (Amúgy nem nagyon birom MvB-t edzőként -talán főleg azért, mert összeveszett az általam megkedvelt egykori csapat olyan kulcsembereivel, mint Davids és Seedorf- meg nem is tartottam sokra. Asszem kezd megváltozni a véleményem)