huh az durva lenne....s meg jonne pl Xabi...nagyon durva lenne...Atesz írta:21:25 - Fabregas, akit a Real Madrid több elnökjelöltje is megkeresett, és a szurkolók ma is szívesen látnák a csapatukban, nyáron visszatér az FC Barcelonába.
![]()
Ezt honnan szedhette a madridista??? De azért nem lenne rossz.
grecki írta:Helyes döntés, csak támogatni tudom! Egyébként én úgy képzletem el, hogy ennél részletesebb szavazást kellene indítani, szóval én külön vettem volna a középső védő kategóriáját. Így én is Gabriel Militóra adtam le vonla a voksomat. Mind1...Barcaboy08 írta:Ne aggódj!Ugyis beindul!Most nyertünk tegnap,rögtön senki nem foglalkozik az átigazolással!De az én szavazatom amit már persze leadtam:Dani Alves!
Helyes döntés, csak támogatni tudom! Egyébként én úgy képzletem el, hogy ennél részletesebb szavazást kellene indítani, szóval én külön vettem volna a középső védő kategóriáját. Így én is Gabriel Militóra adtam le vonla a voksomat. Mind1...Barcaboy08 írta:Ne aggódj!Ugyis beindul!Most nyertünk tegnap,rögtön senki nem foglalkozik az átigazolással!De az én szavazatom amit már persze leadtam:Dani Alves!
Ne aggódj!Ugyis beindul!Most nyertünk tegnap,rögtön senki nem foglalkozik az átigazolással!De az én szavazatom amit már persze leadtam:Dani Alves!grecki írta:Azt hittem ennél nagyobb sikert fog aratni ez a szavazás, na mind1, előbb-utóbb csak beindul...
szerintem pedig Heinze és Alou Diarra jöhetnekovinho írta:Ja, én azt mondom amúgy hogy egy ember akire most szükség van az
Daniel Alves és sztem is jó lenne egy védekező kp
Oleguer nem középső védőt játszik...Deco01 írta: Belletti mellé meg kellene egy D.Alves féle bekk, és középre se ártana Oleguer helyett vmi fiatal pl.: Valiente az ifiből. Balon Zambi mellett jo lesz Gio v. Sly.
Vkp-ra Xabi A. inkább mint Albelda. Edmilsont sztem eladják. De tölem jöhet mindkettő is.
Remélem a Dinho-Messi-Eto'o hármasból mki marad.
Ugyanakkor a cserék közül csak Savigolt és esetleg Giuly-t tartanám meg. Ezqu + Guddy mehetnek.
Deco01 írta:Nos ugy néz ki h a nyáron lesz 2 új kapusunk (Dida,Ustari) ami azt jelzi h VV és Jorquera eligazolnak
Ezt a két új kapust ne vedd még biztosraDeco01 írta:Nos ugy néz ki h a nyáron lesz 2 új kapusunk (Dida,Ustari) ami azt jelzi h VV és Jorquera eligazolnak
mascherano eddig semmit nem bizonyitott europaban..az hogy kikáltják tehetségnek az keves...sok ilyen argentin és brazil járt már igy eu-ban...LG írta: Maskerano, APPIAH pl...utobbit nem véletlenül emeltem ki.
De Makelelének nem is a hosszú keresztpasszok a feladatai. Megszerzi a labdát és azonnal passzolja tovább és ami fontos általában szabadon van és így könnyen megjátszható. De gondolom, ha nagyon akarnának, akkor képesek lennének ők is keresztpasszokralionelmessi19 írta:Ez igaz, védekezésben, ugyanakkor Makelele vagy Vieira képtelen olyan szintű megoldásokra, keresztpasszokra, mint Rafa, és sztem kevésbé tudnának együtt játszani Decoval, Iniestával, Xavival...