Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bocs de ilyen japán mesefigurákat nem vállalok, meg egyébként is rossz minőségü a kép.barcakiraly írta:Barcafeco, megfelelnek a képek amiket adtam hozzá? Várhatóan mikorra készül el?
Azért szenvedhetsz mással is.....:Poldi:.. írta: oks, akkor szenvedek tovább a mezekkel![]()
oks, akkor szenvedek tovább a mezekkelOleguer írta:LESZ VERSENY, EBBEN A FORDULÓBAN BIZTOS, KÉSŐBB MAJD MEGLÁTJUK..:Poldi:.. írta:hát ha nem lesz verseny akkor a 07-08as mezes siggel nem szenvedek hanem megpróbálok neked vmi Capoeiras-t
PontosanMaster19 írta:Poldi!
Úgy érted h 08/09...Nem??![]()
LESZ VERSENY, EBBEN A FORDULÓBAN BIZTOS, KÉSŐBB MAJD MEGLÁTJUK..:Poldi:.. írta:hát ha nem lesz verseny akkor a 07-08as mezes siggel nem szenvedek hanem megpróbálok neked vmi Capoeiras-t
Mert a közönség megmondhatja, hogy mi benne a rossz, és adnak neki tanácsokat, hogy mivel lehetne jobb.lionelmessi19 írta:a másik, ha szerintetek [auto_cenzúra] valami, minek rakjátok be?javítsatok rajta, vagy hagyjátok a fenébe, vagy csak ne írjátok be fölöslegesen, hogy :
Na milyen lett? szerintem [auto_cenzúra].
Én kiléptemBarcafeco írta:te ugye leszel zsüri?Los Banditos írta:Milyen lesz a verseny?![]()