Vegyél fel MSN partnernek mert le kéne jáccanunk az első fordulót

Vmi baj van címmel BarcelonafanBarcelonafan írta:hello igenkralo írta:a fifás oldal elkészült! az első bajnokságot mától indítom útjának! www.fifabarca.atw.hu ! Jelentkezni még mindig lehet játékra! 2 embert keresek: Barcelonafan és Retek! ők jelentkeztek de nem adták meg msn címüket ami szükséges feltétele a játéknak! Ha itt vagytok írjatok!
msn cím: Zolika0014@hotmail.com
Lakhely: Vác
hello igenkralo írta:a fifás oldal elkészült! az első bajnokságot mától indítom útjának! www.fifabarca.atw.hu ! Jelentkezni még mindig lehet játékra! 2 embert keresek: Barcelonafan és Retek! ők jelentkeztek de nem adták meg msn címüket ami szükséges feltétele a játéknak! Ha itt vagytok írjatok!
Ahakralo írta:Ez az már vagyunk egy páran! Hamarosan megindul az első kupáért folyó küzdelem!!! Közben is még lehet jelentkezni csupán barátságos meccsekre is!
4retek írta:ez mind szép meg jó...csak hány percesen???Kluivertinho írta:Én nemrég kezdtem el játszani World Classon de eddig a legtöbb gól amenyit lőni tudtam az 8 volt. A Barcával a Sevilla ellen nyertem 8-1-re.Rapika írta:Ma megdöntöttem az eddigi legnagyobb arányú győzelmemet World Classban!
10-0-ra vertem a Villarealt az Atletic Bilbaoval!
ez mind szép meg jó...csak hány percesen???Kluivertinho írta:Én nemrég kezdtem el játszani World Classon de eddig a legtöbb gól amenyit lőni tudtam az 8 volt. A Barcával a Sevilla ellen nyertem 8-1-re.Rapika írta:Ma megdöntöttem az eddigi legnagyobb arányú győzelmemet World Classban!
Én nemrég kezdtem el játszani World Classon de eddig a legtöbb gól amenyit lőni tudtam az 8 volt. A Barcával a Sevilla ellen nyertem 8-1-re.Rapika írta:Ma megdöntöttem az eddigi legnagyobb arányú győzelmemet World Classban!
nekem már sikerült gólt lőni(amatőrön)de akkor is csak sokadikra sőt közbe még egy gólt is kaptam!LG írta:Nem. Simán kifutottam vele!Bodi írta:Én még nem próbáltam!hogy csináltad,átraktad másik posztra???LG írta:Tegnap este még fifáztam 1ett, és mikor má nagyon vezettem megpobáltam a kapussal golt rugni, de nem sikerult, pedig tobbx is ziccerbe kerultem. Nektek má sikerult
a Fifaról jut eszembe hogy még mindig várjuk a www.fifabarca.atw.hu honlapon a Barca rajongók Fifa bajnokságára való jelentkezést.Még csak 4-en vagyunk legalább még 4 ember kéne!Gyertek!!!LG írta:Mert az 1 rakás kaki!Mr. Master írta:Istenem, mit kell ennyit beszélni a FIFA-ról, mikor ott van a Pro Evolution Soccer!?
Mert az 1 rakás kaki!Mr. Master írta:Istenem, mit kell ennyit beszélni a FIFA-ról, mikor ott van a Pro Evolution Soccer!?
Nem. Simán kifutottam vele!Bodi írta:Én még nem próbáltam!hogy csináltad,átraktad másik posztra???LG írta:Tegnap este még fifáztam 1ett, és mikor má nagyon vezettem megpobáltam a kapussal golt rugni, de nem sikerult, pedig tobbx is ziccerbe kerultem. Nektek má sikerult
De professionalban képtelenség elcselezni az ellenfél 16-osáig nem?Milyen szinten próbáltad LG?Rapika írta:![]()
Dehogy Bodi!
Mikor a kapussal megszerzed a labdát,nyomsz 1 w-t és leteszi maga elé...indul6 a cselezés!