Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-2-t én is ismerek,aki rendes!De attól függetlenül a többitől...LG írta:Nem kell általánosítani, en sem szeretem oket, de vannak koztuk is jo emberek.Rapika írta:de a cigányokat...
Nem kell általánosítani, en sem szeretem oket, de vannak koztuk is jo emberek.Rapika írta:de a cigányokat...
én se szeretem őket, de nekem mindig is a kedvenc sportolóim mind színesbőrüek voltak,vannakSzakacs írta:nem mondta senki hogy a ciganyokat nem uatalhatod
en is utalom a faj gyuloletet es a ciganokat !
Jól mondod!Rapika írta:Ha én hordanék olyan karkötőt,magamat csapnám be...![]()
Persze semmi bajom a fekete emberekkel,a sárgákat is kibírom,de a cigányokat...
Jah, ebben benne vok!redlions írta:Inkább kellene egy közös Eurobarçásat csinálni!Akkor felismerhetnénk egymást, ha más városba tévedünk.
1500FT, sztem azért nagyon nehéz szerezni mert egy minimális mennyiségbe gyártották! Azért kérdem lehet-e mert itt Somogyba még nem találkoztam emberrel akinek van ilyen karkötője!Charlie írta:Olvastam egy másik oldalon hogy Magyarországon is lehet olyat vásárolni bagatell összegért!De én máég seholsem találkoztam vele,mondjuk nem is érdeklődtem annyira érte!balboa7 írta:Nem tudna valaki egy olyan linket benyomni ahonnan lehetne rendelni egy STAND UP SPEAK UP (rasszizmus elleni) karkötőt?
C.
Olvastam egy másik oldalon hogy Magyarországon is lehet olyat vásárolni bagatell összegért!De én máég seholsem találkoztam vele,mondjuk nem is érdeklődtem annyira érte!balboa7 írta:Nem tudna valaki egy olyan linket benyomni ahonnan lehetne rendelni egy STAND UP SPEAK UP (rasszizmus elleni) karkötőt?
A videók?Mert jópár hozzászólással lejebb leírtam mit kell tenni hogy lejöjjenek!Szakacs írta:nekem nem jonnek le