Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja meg állítólag kötöttek 1 megállapodást az udinei játékosok, h nem igazol el senki sem a télen, és a BL-be vezetik a csapatot...Zsolti írta:ez meg a másik.most csa a sikerek kellenek és nem a pénz.Enrique írta:Úgyem engedik el.Boixos írta:egyébként a szoszi elleni meccsen a mourinho mellett az orosz is ott volt és erősen figyelték a ronnit. a mai sport szerint nyáron 86m euért bepróbálkoznak érte.
ez meg a másik.most csa a sikerek kellenek és nem a pénz.Enrique írta:Úgyem engedik el.Boixos írta:egyébként a szoszi elleni meccsen a mourinho mellett az orosz is ott volt és erősen figyelték a ronnit. a mai sport szerint nyáron 86m euért bepróbálkoznak érte.
Úgyem engedik el.Boixos írta:egyébként a szoszi elleni meccsen a mourinho mellett az orosz is ott volt és erősen figyelték a ronnit. a mai sport szerint nyáron 86m euért bepróbálkoznak érte.
150kell érte,és vihetik...Boixos írta:egyébként a szoszi elleni meccsen a mourinho mellett az orosz is ott volt és erősen figyelték a ronnit. a mai sport szerint nyáron 86m euért bepróbálkoznak érte.
Tévedsz, ez ide tartozik!!! Ronie mostansák elég gyenguska, ebbe Eszter belebergedett. Elkezdett csigaretázni is.Rapika írta:Itt is kezdünk elkanyarodni a témától!
Rosszul látod adolgokat. Ha vitatkozik az jogos és tegnap jól játszott!!boggabor írta:Tegnap gyenge volt es majdnem miata kaptunk egy golt agyamra megy irany anglia legalabb lesz penzunk Trezegere es mert kell neki mindig vitatkozni a biroval ha nem fuj es sokszor direkt feldobja magatredlions írta:Azért ez túlzás...Eszter21 írta: Tegnap nagyon jó volt! Most jól akart játszani! Mosolygott, fantasztikusan cselezett és passzolt!!
Tegnap gyenge volt es majdnem miata kaptunk egy golt agyamra megy irany anglia legalabb lesz penzunk Trezegere es mert kell neki mindig vitatkozni a biroval ha nem fuj es sokszor direkt feldobja magatredlions írta:Azért ez túlzás...Eszter21 írta: Tegnap nagyon jó volt! Most jól akart játszani! Mosolygott, fantasztikusan cselezett és passzolt!!
Azért ez túlzás...Eszter21 írta: Tegnap nagyon jó volt! Most jól akart játszani! Mosolygott, fantasztikusan cselezett és passzolt!!
Akkor minek szívsz?Eszter21 írta:Ha tudnád, hogy mennyire elítélem a dohányzást...LG írta:Jaaaaaaa!!! Talán le kéne a cigirol szokni!!!Eszter21 írta: Csak az a baj, hogy már sok "öt percem" van.
Ha tudnád, hogy mennyire elítélem a dohányzást...LG írta:Jaaaaaaa!!! Talán le kéne a cigirol szokni!!!Eszter21 írta:Csak az a baj, hogy már sok "öt percem" van.LG írta: Ja, de ha oreg lesszel, és beteg, talán jobb lessz, h 5percel kevesebbet szenvedsz. Tehát KOSZOND meg!!!
a két zsugásba nem, amúgy viszont erősen kóstolgatják.LG írta:Ebbe sztem a milán nem menne bele!Boixos írta:én is kamuztam.![]()
bár asszem, ez a bugi nem okozna akkora felhördülést.
Jaaaaaaa!!! Talán le kéne a cigirol szokni!!!Eszter21 írta:Csak az a baj, hogy már sok "öt percem" van.LG írta:Ja, de ha oreg lesszel, és beteg, talán jobb lessz, h 5percel kevesebbet szenvedsz. Tehát KOSZOND meg!!!Eszter21 írta: Már a szívroham kerülgetett. A te lelkeden szárad, hogy ezért lehet hogy 5perccel kevesebbet fogok élni....
Csak az a baj, hogy már sok "öt percem" van.LG írta:Ja, de ha oreg lesszel, és beteg, talán jobb lessz, h 5percel kevesebbet szenvedsz. Tehát KOSZOND meg!!!Eszter21 írta:Már a szívroham kerülgetett. A te lelkeden szárad, hogy ezért lehet hogy 5perccel kevesebbet fogok élni....LG írta: Hazuttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebbe sztem a milán nem menne bele!Boixos írta:én is kamuztam.![]()
bár asszem, ez a bugi nem okozna akkora felhördülést.
Ja, de ha oreg lesszel, és beteg, talán jobb lessz, h 5percel kevesebbet szenvedsz. Tehát KOSZOND meg!!!Eszter21 írta:Már a szívroham kerülgetett. A te lelkeden szárad, hogy ezért lehet hogy 5perccel kevesebbet fogok élni....LG írta:Hazuttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eszter21 írta: Ezt nem hiszem el
Már a szívroham kerülgetett. A te lelkeden szárad, hogy ezért lehet hogy 5perccel kevesebbet fogok élni....LG írta:Hazuttam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eszter21 írta:Ezt nem hiszem elLG írta:Van 1 rossz hírem:
Ronaldinho a Cselseahez igazol!
Forrás: origo
Ez van!!!![]()