Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maradjon is még sokáig!!LG írta:Ráadásul a miénkEnrique írta:És még csak 17 (!!) éves!! Ha nem töri ketté vmi a karrierjét, és képes keményen dolgozni a sikerekért, akkor nagyon nagy játékos lehet belőle!Barcaforever írta:Én naon sok mindent látok benne.![]()
Ráadásul a miénkEnrique írta:És még csak 17 (!!) éves!! Ha nem töri ketté vmi a karrierjét, és képes keményen dolgozni a sikerekért, akkor nagyon nagy játékos lehet belőle!Barcaforever írta:Én naon sok mindent látok benne.
Meglátjuk.Enrique írta:És még csak 17 (!!) éves!! Ha nem töri ketté vmi a karrierjét, és képes keményen dolgozni a sikerekért, akkor nagyon nagy játékos lehet belőle!Barcaforever írta:Én naon sok mindent látok benne.
És még csak 17 (!!) éves!! Ha nem töri ketté vmi a karrierjét, és képes keményen dolgozni a sikerekért, akkor nagyon nagy játékos lehet belőle!Barcaforever írta:Én naon sok mindent látok benne.
Sztem is még felesleges átrakni. Majd..LG írta:Deha 1páran felépulnek, lehet, ujra B-be kerul. De, h már most olyanokkal játsuik egyutt, mint Deco vagy Etoo, az sok jot tesz neki.Badi írta:ja, de rakjátok már át ezt a topicot a csapat-hoz, elvégre mostmár folyamatosan az a keret tagja
Deha 1páran felépulnek, lehet, ujra B-be kerul. De, h már most olyanokkal játsuik egyutt, mint Deco vagy Etoo, az sok jot tesz neki.Badi írta:ja, de rakjátok már át ezt a topicot a csapat-hoz, elvégre mostmár folyamatosan az a keret tagja
Ami tök jó, mert ha még így is NonEUs lenne akkor nem hinném h sok játéklehetőséghez jutna...rhynn írta:Asszem ilyen fiatalon soron kívül honosítják. De már régóta spanyol állampolgár.
Tuti,hogy van útlevele,már régóta itt van ő.Enrique írta:És hány év után kaphat vki útlevelet? Gondolok itt a jelenlegi NonEUs játékosainkra.Lujo írta:Nem számít EU-n kívülinek, mert ha jól emlékszem van EU-s útlevele. Egyébként az ő esete hasonló Mottáéhoz, hisz mindketten dél-amerikaiak, de a Barca nevelései.
És hány év után kaphat vki útlevelet? Gondolok itt a jelenlegi NonEUs játékosainkra.Lujo írta:Nem számít EU-n kívülinek, mert ha jól emlékszem van EU-s útlevele. Egyébként az ő esete hasonló Mottáéhoz, hisz mindketten dél-amerikaiak, de a Barca nevelései.
Biztos nem. Gyerekkora óta Barcelonában él. Biztos van neki spanyol és argentín útlevele is.Barcaforever írta:Tud vmit a kis csávó.Tegnap majdnem ott volt a gól.Most h barca nevelt akkor ő nem számít non EU-snak???