Guardiola írta:redlions írta:Akela írta:
Bocs srácok, de én Eto'o-t egyenlőre még nem tartom annyire nélkülözhetetlennek (még közel sincs csúcsformában). Szerintem a csapat játékát, eredményességét nem ő, hanem Xavi, Ronaldinho, Giuly, V. Bronchorst, Puyol határozzák meg.
Pedig ő a legfontosabb! Valakinek be kell rúgni a helyzeteket! Hiába játszik jól egy csapat (pl. a Real tavasszal, vagy Barca ősszel pár meccsen), ha nem rúgnak gólt. Kluivert mit csinált tavaly? Nem rúgta be. Hiába játszottunk többször jól, nem nyertünk. Eto'o nagyon jó, mert berúgja! És általában nyerünk.

Szerintem is nelkulozhetetlen Eto

a focit golra jatszak valakinek be kell rugni es most ugy nez ki a Barcaban most fokent Eto vallaja be ezt a szerepet

De persze az o tejesitmenye is fugg a tobbieketol ezert nem mondhatjuk hogy o a legfontosabb de hogy jelenleg nelkulozhetetlen az biztos

Valóban engem cáfol a tény, 10 bajnoki/9 gól. Ez azért tényleg nem semmi!
Azonban mivel egyedül játszik k.csatárt neki van a legtöbb lehetősége a gólszerzésre. Szerintem ennyit Saviola is lőtt volna... (még mindig sajnálom, hogy nincs itt ((
Na de, távol állok attól, hogy Eto'o-t fúrjam, de még nem győzött meg! Lehet, hogy telhetetlen vagyok és várom rúgjon egy mesterhármast a Realnak? Van benne valami...