A Milan viszont elég enyhe büntetést kapott és megkockáztatom h még így is a legnagyobb bajnokesélyes jövőre, bár most a Roma is beleszólhat, az Inter pedig egy nagy rakás---na mi is

akkor azt nyilatkozta, ő nem tud azonosulni azzal, ami a juvénál folyik....hát mégis sikerült neki, de akkor is nagyszerű edzőBoixos írta:azért meg tudom érteni gigli érzéseit capelloval szemben. capello a púposoknál lett futballista, kb olyan neki az a klub, mint a Nyílnak a fradi, és ennek rendszeresen hangot is adott. ehhez képest elsőként húzott el onnan, amikor kezdett beborulni felettük az ég. egy rendkívűl "szimpatikus" ember, de ezt már a Románál is bebizonyította, mert ott is megcsinálta, h a hét elején még azt mondta marad, a hét végén pedig már a delle alpi mellett hugyoztatta a kutyáját.
remélem, hasonlóan fog viselkedni az új helyén is.
A Delle Alpi helyett úgyis új stadiont akarnak építeni! Annak a 3000 nézőnek aki majd kilátogat a Seria B-s Juventus meccsekre úgysem kell a Delle Alpi!cruyff írta: a delle alpit földig romboltattam volna és a helyét sóval szórtam volna fel!![]()
![]()
Ha a büntetések másodfokon is érvényben maradnak, az Inter és a Roma indulhat a BL főtábláján, a Chievo és a Palermo a BL selejtezőjében, a Livorno, az Empoli és a Parma pedig az UEFA-kupában, míg a kiesett Lecce, Messina és Treviso az A-ligában marad
S T U P I D S H A R K írta:Inter, Roma, Chievo, Palermo
Azért ettől nem félek...42 forduló,és azért még ha jópáran el is mennek...sztem biztosan a feljutás közelébe érnek a végére!!Bár az sem szomorítana el ha még egyel lecsúsznának!S T U P I D S H A R K írta:Egyáltalán a juve bent tud majd maradni a Seria B-be? Mínusz harminc ponttal elég necces lesz. Főleg, hogy elég sok alapember távozik.