nem kötexem,csak érdekes ez a kifejezés.Colin írta:Vajh miér' van az h ma akármicsodát mondottam a vége az hogy belekötnekZsolti írta:off:irosgálj????-----ez tetszik.szép magyar szó.![]()
Colin írta:<... Figyelj Rapika ha TÉNYLEG végigkövetted akkor láttad h megbeszéltük h békén hagyjuk egymást... Neked is ezt javaslom: Nem bírjuk egymást szal sztem Ne írogassunk egymásnakés pont. Jah a saját mondatomat meg ne használd már fel ellenem. ...
<... Figyelj Rapika ha TÉNYLEG végigkövetted akkor láttad h megbeszéltük h békén hagyjuk egymást... Neked is ezt javaslom: Nem bírjuk egymást szal sztem Ne írogassunk egymásnakRapika írta:hmm... nem azt írtam,hogy nem lett Vége!
A hozzászólásomat azért toltam,mert miután végigkövettema vitátokat,észrevettem,hogy úgy írogattál,mintha nem is te kezdted volna el!
"Először gondolkozz, aztán irsogálj!"....
hmm... nem azt írtam,hogy nem lett Vége!Colin írta: <--- figyelj, olvass már 1 kicsit h azóta mi történt mondjuk annyi h VÉGE lett de na zavarjon... Először gondolkozz, aztán irsogálj!
<--- figyelj, olvass már 1 kicsit h azóta mi történt mondjuk annyi h VÉGE lett de na zavarjon... Először gondolkozz, aztán irsogálj!Rapika írta:Rég vége lett volna a vitának,ha ezt nem nyögöd be...
Colin írta:<--- [auto_cenzúra] jó az avatarod... sokat mondd el rólad...Boixos írta:robben sajnos üvegből van. sajnálom, mert nagyon jó zsugás, de etoo helyett télleg nem kéne.
Azt azért ne felejtsd el, hogy csak azt mondta, hogy bocsánatot kér amiért 'kimondta, amit érez'! Mi viszont nem vagyunk profi focisták, ezért egyet érthetünk és szót is adhatunk annak amit ő (és lehet, hogy mi is) érez(érzünk)...Colin írta:<--- Megitn félreértesz de ezen már meg sem lepődök. szerintem te az eddigi összes mondatomat félreértelmezted. nah figyelj csak röviden írom: Az nem tetszik az avatrodban h etoo képes volt bocsánatot kérni, amit raul képes volt elfogadni, de a szurkolok ugylátszik nem úgy gondolják h felejtsék el. Most komolyan szted ez Etoonak tetszene?Boixos írta:ehhez képest folyamatosan megtalálsz (nem mintha ettől frusztrált lennék), és ezzel nem annyira a normális beszélgetési óhajodat bizonyítod (mondjuk emiatt sem kell pszichiáterhez járnom).Colin írta:ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
szeretem az ilyen gyerekeket, nyitásként először leb..szol, h milyen szövegeket írogatok ki, utána folytatod és a végén még neked áll feljebb, hogy velem nem lehet normálisan beszélgetni.
Jah és nem azért emeltem ki a Normális szót mert téged nem tartalak annak, (ahhoz azért nem ismerlek. h ilyen messzemenő következtetést írjak) 2. dolog. Lehet h kicsit elszálltam nem azért regeltem h sértegessek, szal sry
ez egy ilyen félreértős szitu. részemről be is fejeztem.Megitn félreértesz de ezen már meg sem lepődök. szerintem te az eddigi összes mondatomat félreértelmezted.
<--- Megitn félreértesz de ezen már meg sem lepődök. szerintem te az eddigi összes mondatomat félreértelmezted. nah figyelj csak röviden írom: Az nem tetszik az avatrodban h etoo képes volt bocsánatot kérni, amit raul képes volt elfogadni, de a szurkolok ugylátszik nem úgy gondolják h felejtsék el. Most komolyan szted ez Etoonak tetszene?Boixos írta:ehhez képest folyamatosan megtalálsz (nem mintha ettől frusztrált lennék), és ezzel nem annyira a normális beszélgetési óhajodat bizonyítod (mondjuk emiatt sem kell pszichiáterhez járnom).Colin írta:ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
szeretem az ilyen gyerekeket, nyitásként először leb..szol, h milyen szövegeket írogatok ki, utána folytatod és a végén még neked áll feljebb, hogy velem nem lehet normálisan beszélgetni.
ehhez képest folyamatosan megtalálsz (nem mintha ettől frusztrált lennék), és ezzel nem annyira a normális beszélgetési óhajodat bizonyítod (mondjuk emiatt sem kell pszichiáterhez járnom).Colin írta:ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
Hasonlóan unszimpatikus,télleg....Most hogy így mondod!!!:DColin írta:<--- Én mikor sértettem meg Bármelyikőtöket is? Mert nem azzal a céllal regeltem ide h nekiálljak sértegetni hanem azzal h elmondhassam a véleményem. Sajna lehet h Valdesnél kicsit elszálltam de nagyon nem birom azt a figurát. (kb mint ti figot)Maxi írta:Mi is szivesen látjuk a Normális madridosokat, ott van pl:Real_funghi!na látod vele semmi bajunk mert Normális!Colin írta: Még 1 urolsó dolog neked: ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
<--- Én mikor sértettem meg Bármelyikőtöket is? Mert nem azzal a céllal regeltem ide h nekiálljak sértegetni hanem azzal h elmondhassam a véleményem. Sajna lehet h Valdesnél kicsit elszálltam de nagyon nem birom azt a figurát. (kb mint ti figot)Maxi írta:Mi is szivesen látjuk a Normális madridosokat, ott van pl:Real_funghi!na látod vele semmi bajunk mert Normális!Colin írta: Még 1 urolsó dolog neked: ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
Mi is szivesen látjuk a Normális madridosokat, ott van pl:Real_funghi!na látod vele semmi bajunk mert Normális!Colin írta: Még 1 urolsó dolog neked: ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.
Még 1 urolsó dolog neked: ÉN NEM kötözködni jöttem mégha nem is hiszed, a másik dolog: mi mindenkit, legyen az barcás akár, szivesen látunk ha ellehet vele NORMÁLISAN beszélgetni.Boixos írta:akkor érthetőbben írom: ne piszkáljál már az avatarommal, meg azzal, h mi van arra írva. majd ha átmegyek a madridistára és nekiállok kötözködni veled, akkor okés, h megtalálsz, de addig felejts el.de miért kóstolgatsz? nem én vagyok a franciakrémes.