Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na hát pont ez az. Nem felejtettem én el hogy mit tett a Barcáért és csak szépen tudok rá visszagondolni. De azért kicsit rosszul esik hogy:lionelmessi19 írta:. Aztan ki tudja, meddig marad, ha ott tudjak tartani, hulyek lennenek elengedni.
Viszont ha maradna, kicsit haragudnek, h nalunk nem, naluk meg igen...
En nem haragszom ra, igazabol igaza van, mert tenyleg ronaldo most a legjobb europaban, de ez csak a pillanatnyi forma miatt van. Egyebkent meg mit varsz tole, mu ban jatszik, ugyhogy ezt kell nyilatkoznia, es ha igy gondolja, akkor sem lehet megkoveyni. \Mihu írta:http://cronaldo.hu/index_.php?subaction ... om=&ucat=1&
Ezt olvassátok el. Ezt nyilatkozta Henke. Na ezzel végképp haragszok rá. Az edzéses dolog hogy Ronaldo miket csinál....Most mondja azt hogy a Barcánál Ronaldinho nem színezi agyon az edzéseket......No comment.
De lehet, h év végéig maradGame90 írta:Március végén asszem. A Helsingborg elnöke csak addig adta kölcsön az MU-nak.Los Barrachos írta:Bár most pontosan nem is tudom, hogy mikor kell majd visszamennie Svédországba.
Március végén asszem. A Helsingborg elnöke csak addig adta kölcsön az MU-nak.Los Barrachos írta:Bár most pontosan nem is tudom, hogy mikor kell majd visszamennie Svédországba.
Hát nekem is, bár kicsit meglepő, hogy lehet, hogy heti 125 ezer font lesz a fizetése.Los Banditos írta:Én tuti nem bírnám nézni ahogy Puyol küszköd Henkével és még neadj Isten gólt is lőne.![]()
Baromira fájna a szívem az biztos.