Bajnoki Mérkőzések 05/06
Reál nem érdemelte meg a győzelmet Ez IGAZ!! de sajna betalaltak! a sevillai meccs hogy elmaradt felér egy gyözelemmel!!! pihenés sokkal jobban jött mint egy gyözelem!!!!!
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
De mi előbb vagy utóbb úgyis úszni fogunk a boldogságban!!!SINCE 1899 írta:Pedig már felkészültem sörökből,meg különböző magokból,hogy nézem a meccset,aztán mit látok,hogy esetleg egy vizilabda meccset nyomhatnának a srácok.

- SINCE 1899
- Jugador d'estrella
- Subinho
- Director del Fútbol
nem biztos, h jó ez, hogy elmaradt a meccs. többen úgyis pihentek volna, de így ha továbbjutunk, a döntő előtt fel fog torlódni egy csomó meccs. mert ezt tuti berakják majd egy szabad szerdára...
a másik: figyelitek, ugyanaz történik meg mint tavaly ilyenkor. eto'o végig magabiztosan vezette a góllövő listát, aztán a végén nem mentek be valahogy a helyzetek. aztán jött forlan és az utolsó fordulóban gólkirály lett!!! most villa jött fel nagyon a végére. hihetetlen, de már csak 2 gól és ha a barca tovább megy és esetleg hamarabb megnyeri a ligát, tuti eto'o is pihenni fog és megint nem lehet gólkirály!!! megint fogja fikázni majd a csapatot???
a másik: figyelitek, ugyanaz történik meg mint tavaly ilyenkor. eto'o végig magabiztosan vezette a góllövő listát, aztán a végén nem mentek be valahogy a helyzetek. aztán jött forlan és az utolsó fordulóban gólkirály lett!!! most villa jött fel nagyon a végére. hihetetlen, de már csak 2 gól és ha a barca tovább megy és esetleg hamarabb megnyeri a ligát, tuti eto'o is pihenni fog és megint nem lehet gólkirály!!! megint fogja fikázni majd a csapatot???
-
- Director del Fútbol
Azért az elég brutális, hogy tavasszal, amikor mi itt már Magyarországon izzadunk a melegtől, Spanyolországban jégeső esik...
Nagyon sajnálom, hogy elmarad a jövő heti álom ünnepség, persze nem végleg, csupán 2 hét... ennyit kell még kibírnunk!
Nagyon sajnálom, hogy elmarad a jövő heti álom ünnepség, persze nem végleg, csupán 2 hét... ennyit kell még kibírnunk!

"Més Cuen un Club"
-
- Jugador del Barça
sebaj így legalább kipihentebbek lesznekBodi írta:Hát ez szívás,így sajnos úszik a jövő heti ünneplés!
Legyek őszinte?.....Én isEnrique21 írta:Kivételesen örülök h elmarad

Most már a jég esik !
atyavilág...
itt nem lesz meccs
itt nem lesz meccs
És megint szakad.................. 

Műholdon nézem a hyelyszínt...............fcjoc írta:sasi1 írta:![]()
![]()
![]()
![]()
Biztos, hogy elmarad, még most is ömlik, szurkolók sehol..........
Hihetetlen, ilyen esőt még nem láttam
Ezt honnan tood hogy annyira esik?
Hihetetlen tényleg, igaz, most picit csendesedett, de szurkolók elvétve vannak, a pályán áll a víz, a pálya körüli vizesárik meg tele van, mindemféle dolgok úszkálnak benne..... én ilyet még nem láttam.
Ma biztos nem lesz már meccs.
HAnonymus írta:Dehogyisnem, hadd pihenjenek a srácok a BL előtt!
Majd eszik a KOKSZ-ot és nem fáradnak el

remélem nem marad el, de ha mégis, az se tragédia, max nem sérül meg senki...
Dehogyisnem, hadd pihenjenek a srácok a BL előtt!