Azt nem tudom,de az FC Barcelona.com-on már meglehet rendelni.barcafan írta:nem tudja valaki, h az uj mezek mikortól kaphatók bp-n???

Akkor csak a négy vörös csík hiányzik ahhoz, hogy katalán zászlóra mégjobban hasonlítson.Barcelonafan írta:láttam élőben, és az nem zöld egy kicsit sem, hanem sárgabarcafan írta:a gránátvörös nekem is rohadtul bejön a gatyával együtt, de a zöld
láttam élőben, és az nem zöld egy kicsit sem, hanem sárgabarcafan írta:a gránátvörös nekem is rohadtul bejön a gatyával együtt, de a zöld
Ami pozitív volt benne, az mind benne van. Tényleg ilyen negatívan állnak az új mezekhez az emberek. Én például nem, nekem kifejezetten tetszik az új gatya. A sárgáról nem nyilatkozomBadi írta:Ha vársz pár hetet, akkor már Mo-n is lehet majd kapni ugyanenniyért, és akkor nincs postakölcség.
A cikkhez annyit, hogy -szerintem- kitűnik belőle az író véleménye. pozitív vélemény nincs is benne, pedig azért biztos volt![]()
ezt meg honnan veszed...?Rivaldinho írta:mi aqz h nem gránát vörös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ezt nem hiszem el, évtizedek óta ez a szimbólum, és most nem lesz gránátvörös!![]()
Megy ki Barcelonába,szval nem lex postaköltségeBadi írta:Ha vársz pár hetet, akkor már Mo-n is lehet majd kapni ugyanenniyért, és akkor nincs postakölcség.
A cikkhez annyit, hogy -szerintem- kitűnik belőle az író véleménye. pozitív vélemény nincs is benne, pedig azért biztos volt![]()
Jóhogy megéri annyiér. AMikor én kinn voltam akkor 80ba kerültek a mezek.Morminho írta:60Є-ba kerülnek az új mezek a barcashopbanMegéri annyiért venni
Sztem megéri, csak nekem nincs annyi pénzemMorminho írta:60Є-ba kerülnek az új mezek a barcashopbanMegéri annyiért venni
Mért kéne valami köze legyen a Brazil válogatotnak a Barcához. Ennyi erővel mindhattam volna a Baselt a Manchastert is!Zsolti írta:a Barcának semmi köze a brazil válogatotthoz,ezt jó lenne,ha mindenki felfogná végre!Barcelonafan írta:Nem értem miért nem lehet olyan mezünk mint a Brazil válogatottnak! Csak Gránátvörös felső, kék nadrág, kék sportszár. A címer középen és nike jel jobb felső sarog, és a kék csíkok! Mekkora király lenne
a Barcának semmi köze a brazil válogatotthoz,ezt jó lenne,ha mindenki felfogná végre!Barcelonafan írta:Nem értem miért nem lehet olyan mezünk mint a Brazil válogatottnak! Csak Gránátvörös felső, kék nadrág, kék sportszár. A címer középen és nike jel jobb felső sarog, és a kék csíkok! Mekkora király lenne
Jól hangzik!Barcelonafan írta:Nem értem miért nem lehet olyan mezünk mint a Brazil válogatottnak! Csak Gránátvörös felső, kék nadrág, kék sportszár. A címer középen és nike jel jobb felső sarog, és a kék csíkok! Mekkora király lenne