2. Shutterisland
3. Mypeter
4. Bob
5. Miihii
Dávid!
Hogy gondoltad ezt az 500 ft-s betevést?

Vmi rémlik,de azt már nem mondom meg mi volt nálam,régen voltBob_Marley írta:
Mihiitől keveset volt játékban egyszer sajnálom mikor riveren egy 3 káró meg egy pikk és river treff ász hívásomra visszaemelt és eldobtam, ott a-10em volt káró ásszal ezért emeltem már turnon, de eldobtam riveren![]()
pár napja:Béci77 írta:grat. mindenkinek!
Most megyek aludni mert rohadt álmos vagyok.
Marley ennél jobb vagy azért.
Jó éjt!
És így is lett!Béci77 írta:Én is gratulálok mindenkinek!
Bob Marley tényleg jó volt a headsup, bár nem úgy sült el ahogy szerettem volna. Na mindegy majd a döntőben!
2. shutterislandS.Agüero írta:
II Eurobarca Póker Bajnokság lista(nevezés)
1. S.Agüero
Na leszek én is, de preferálnám a 23 órás Mihii kezdést, persze ha a többségnek jó a 22:50es akkor kihayom az összefoglalókatS.Agüero írta:Akkor majd megcsinálom én az asztalt 22:50re és 9 fős-re + nem a győztes mindent visz hanem legjobb 15%![]()
Lehet nevezni!
Initom azt mondta, h nem akarja máskor sem lejátszani, szóval 5en leszünk!
az én pókerklubbomban lehet nevezni.
Nekem jó lehet a 19 óra is,mert ma szabin vagyok.A hét további részében fél 11 előtt nem okés.S.Agüero írta:1. Miihii ok
2. Shutterisland ok
3. Matyi ok
4. Béci77 ok
Initom azt mondta, h nem akar már olyan későn játszani.![]()
Lehet még rá tudom beszélni, h játsszon, de nem biztos.
Akkor játszunk öten, ha jön Bob, vagy tűzzünk ki egy másik időpontot?
Mai 7 óra ahogy látom már nem lesz jó.
Amúgy lehet 9 fősre kell csinálni az asztalokat és akkor nem fog ketté osztani minket.
1.miihiiA döntősöknek ismétlés:
szerda 23:10re van asztal nálam,meccs után lenyomhatnánk.
ozsimiki írta:na de miihiikémmiihii írta: Viszontagságosak ezek a júróbarszás pókerversenyek...![]()
azért akadt olyan ami 1,5éven át folyamatosan ment![]()
javaslom,hogy ne döntő előtt 1perccel kezdjétek tesztelni,h mit tud a homegames,meg mit nem tud,hanem a délután folyamán egyetlen egy valaki vizsgáztassa le a cuccot, hogy gond nélkül kezdődhessen este a döntő.
jó gémet nektek, majd kövre lehet beszállok.
na de miihiikémmiihii írta: Viszontagságosak ezek a júróbarszás pókerversenyek...
Bob_Marley írta:Na úgy látom megvagyunk 6an és remélhetőleg az asztal is jó lesz Gl!
szerk: most meg 2 külön asztal vangyerekek állítsuk már be egyszer normálisan könyörgöm
azt hiszem aláírásnak az "Év Muppet showjának nyertese" jobban illene