Távkapcsoló a kézben
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Director del Fútbol
Nesze nektek/nekünk SPORT KLUB!!!sasi1 írta:Sat1 nem, hanem az ARD, és a ZDF fogja adni a VB-t a Premiere mellett a német adók közül.Badi írta:dehogy maradunk le
egy Sat1-e mindenkinek van...max lédererről maradunk le, az meg kit zavar?![]()
Premiere ugye nem fogható, csak előfizetéssel.
Az ARD, meg a ZDF elvileg bentvan magyarországon is sok kábeltv hálózatban, csak az a baj. hogy ők már decemberben felszólították a kábelhálózatokat, hogy a meccsek idején le kell kapcsolniuk a csatornát .... a jogok miatt...
Tehát csak műholdon lesz látható az említett 2 adón meccs a nyáron.........................

"Més Cuen un Club"
Sat1 nem, hanem az ARD, és a ZDF fogja adni a VB-t a Premiere mellett a német adók közül.Badi írta:dehogy maradunk le
egy Sat1-e mindenkinek van...max lédererről maradunk le, az meg kit zavar?![]()
Premiere ugye nem fogható, csak előfizetéssel.
Az ARD, meg a ZDF elvileg bentvan magyarországon is sok kábeltv hálózatban, csak az a baj. hogy ők már decemberben felszólították a kábelhálózatokat, hogy a meccsek idején le kell kapcsolniuk a csatornát .... a jogok miatt...
Tehát csak műholdon lesz látható az említett 2 adón meccs a nyáron.........................
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én örülök a Sport Klubnak. Végre láthatók EuroLiga meccseket, ami szerintem jobb az NBAnél, ahol 16 másodpercig állnak a labdával, aztán meg egy-egyeznek... Vagy ne adj isten egyszer passzolnak... Holn vannak már Jordanék...Bodi írta:Remélem nem fog sokáig tartani ez a Sport Klub,a Sport1 és 2 teljesen tökéletes szerintem,nem kell ide más!
Nem kell lerombolni azt,amit 5-6 év alatt felépítettek!
Minden jó focimeccset láthatunk élőben,élvezhető kommentárokkal!
Újra van NBA is,szóval számomra minden megvan,ami érdekel!

Ráadásul még a Barça is képernyőre kerülhet az EuroLigából!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
ez tetszik:

. Ennek ellenére Horvát szerint nincs élet-halál harc a két csatorna között, mivel "a Sport1 egy régi csatorna új műsorral, míg a Sport Klub egy új adó régi műsorokkal".
-
- Eurobarca Staff
Múlt héten a Népszabadság is foglalkozott az üggyell ott azt nyilatkozta,h "véletlen" maradt le a felvétel szócska.Hátigen kamu az egész remélem megbukik minél hamarabb akár a Vb árán is!Most mind1 h nem láthatom vagy a ****Léderert kell hallgatnom.Nekem amúgy is van műholdam majd nézem vmelyik német adón vagy osztrákon.Vito írta:Kökény ugyan elismerte, hogy nem élőben adják a reklámban szereplő klubcsapatok meccseit, de szerint szó sincs tudatos félrevezetésről.
- Rajmó
- Capitá del Barça
Tudom hogy nem ide tartozik, de "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)" leírnom.(remélem nem fogtok megharagudni) Meg szeretném köszönni Enriqenek, hogy megjavította az oldalt úgy, hogy végre én is tudjak olvasni az oldalon mert eddig be se jött
Szóval: KÖSZÖNÖM ENRIQUE
Hálám örökké üldözni fog 

-
- Director del Fútbol
Remélem nem fog sokáig tartani ez a Sport Klub,a Sport1 és 2 teljesen tökéletes szerintem,nem kell ide más!
-
- Llegenda del Barça
itt egy kis olvasni való a SportKlub-Sagahoz
hát persze... LoL
Kökény ugyan elismerte, hogy nem élőben adják a reklámban szereplő klubcsapatok meccseit, de szerint szó sincs tudatos félrevezetésről.
hát persze... LoL
Van olyan tévés szakember, aki a Sport Klubot egyfajta patyomkin-tévécsatornának tartja, amit csak azért hoztak létre, hogy legyen hova pakolni a nyári foci vb "fölösleges" meccseit.
ki-ki döntse el, de szerintem egyik nem zárja ki a másikat!Mások szerint valódi, hosszú távú piacfoglalási kísérletről van szó.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nézd! 2004ben majdnem széttörtem a tévét a sok hülyeség miatt, amit a meccsek alatt mondtak.... Faragó, Hajdú B. kivételével akoribban nem volt jó közvetítő az m1-en... Ma rajtuk kivül Méhes, a két Somos közvetítéseivek bírók élvezhető meccset nézni. Farkas se rossz, Horváth meg jó lenne, ha néha em motyognak magában.... De ezek közül ki van az RTL érdekörében?? Senki, tehát nem vesztesz semmit...Silvanus írta:Redlions - természetesen vannak ilyen adóim is, de mint azt mondtam [auto_cenzúra] közvetítés ide vagy oda, rengeteg információ is el fog hangozni magyarul a közvetítések alatt, amiről le fogok maradni, ha nem látom!!! Plusz lehetnek interjúk, és egyébb érdekességek meccsek előtt, után... Németül sajnos nem tudok, ezért hiába fogom nézni a Sat1-et, azért az nem ugyan az....nekem!
By red
-
- Director del Fútbol
Redlions - természetesen vannak ilyen adóim is, de mint azt mondtam [auto_cenzúra] közvetítés ide vagy oda, rengeteg információ is el fog hangozni magyarul a közvetítések alatt, amiről le fogok maradni, ha nem látom!!! Plusz lehetnek interjúk, és egyébb érdekességek meccsek előtt, után... Németül sajnos nem tudok, ezért hiába fogom nézni a Sat1-et, azért az nem ugyan az....nekem!
Boixos - én is pont ugyan ezt akartam kérdezni! Nem az a FIFA álláspontja, hogy minden országban csak olyan csatorna közvetítheti a VB-t, amit mindenki lát? Hiszen a cél az, hogy a világon mindenki lássa... erre jön ez a fos RTL, és benyomja a VB-t egy olyan csatornára, amelyet pár ezer ember lát csak?!... Pffff...
Boixos - én is pont ugyan ezt akartam kérdezni! Nem az a FIFA álláspontja, hogy minden országban csak olyan csatorna közvetítheti a VB-t, amit mindenki lát? Hiszen a cél az, hogy a világon mindenki lássa... erre jön ez a fos RTL, és benyomja a VB-t egy olyan csatornára, amelyet pár ezer ember lát csak?!... Pffff...
"Més Cuen un Club"
nem tom mi lesz ezzel a vb-vel
elvileg nem olyan adón kellene adni az összes meccset amit mindenki tudna nézni, még az is akinek kábeltvje sincs. bl meccseket se tudok nézni, ha még a vb meccsekből is csak a fontosakat adják, akkor kész. rtl klubnak van vmi panaszkönyve?
hát de hogy bl-t se tok nézni már 1 éve ez is nagyon idegesítő, még a faluban nincs kábel tv sajna(már jóideje ígérik ezért nem fizettünk elő más cumóra). kérek vissza mindent mtvre.
egyéni szociális probléma tudom de akkor is kumma idegesítő.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Tényleg nem lesz semmiféle külföldi bajnokság a Sport Klubon...
Pont most írta ki a Sport1 h továbbra is a sport tv adja az angol, a spanyol , az olasz, a német valamint mostantól a holland liga meccseit és összefoglalóit is..
Pont most írta ki a Sport1 h továbbra is a sport tv adja az angol, a spanyol , az olasz, a német valamint mostantól a holland liga meccseit és összefoglalóit is..

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Mától újra nézhető a Barca TV műholdról!!!
Nem hivatalos előfizetésről beszélek.
Persze ki tudja meddig...úgyhogy have fun
Nem hivatalos előfizetésről beszélek.
Persze ki tudja meddig...úgyhogy have fun

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Miért??? Nics ARD, ZDF, más német, vagy egyéb adód? Biztos lesz másut is élő közvetítés.Silvanus írta:Én nekem már tök kavaros ez az egész, amit leszűrök belőle csak az, hogy megy a harc a háttérben a közvetítésekért, és valószínüleg szívás lesz a vége a Sport Klub miatt! Legalábbis a VB-t úgy érzem nem fogom látni teljes egészében, pedig ahogy azt itt mondta is valaki, engem igen is érdekel minden-minden meccs élőben, még akár egy Trinidad és Tobago, vagy Costa Rica meccs is (ezek csak példák...).![]()
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy 2006-ot írunk, és nem nézhetem majd egy hazai csatornán a vb-t! Jó-jó tudom ott lesz a Sat1 meg még egy csomó ilyen, de akkor is! Ha az RTL rosszul is közvetít majd mégis lesznek beszélgetések, interjúk, ilyen-olyan érdekes infók a meccsek előtt, után, közben... amikről így valószíűleg lemeradok majd...

By red
-
- Director del Fútbol
Én nekem már tök kavaros ez az egész, amit leszűrök belőle csak az, hogy megy a harc a háttérben a közvetítésekért, és valószínüleg szívás lesz a vége a Sport Klub miatt! Legalábbis a VB-t úgy érzem nem fogom látni teljes egészében, pedig ahogy azt itt mondta is valaki, engem igen is érdekel minden-minden meccs élőben, még akár egy Trinidad és Tobago, vagy Costa Rica meccs is (ezek csak példák...).
Komolyan mondom nem hiszem el, hogy 2006-ot írunk, és nem nézhetem majd egy hazai csatornán a vb-t! Jó-jó tudom ott lesz a Sat1 meg még egy csomó ilyen, de akkor is! Ha az RTL rosszul is közvetít majd mégis lesznek beszélgetések, interjúk, ilyen-olyan érdekes infók a meccsek előtt, után, közben... amikről így valószíűleg lemeradok majd...

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
pont itt a lényeg!redlions írta:Miért hazudik??? Mondták egy szóval is, hogy élőben adják???
fizessen elő a jónép a csatornára, aztán, aki nem olyan tájékozott várja szombat este a Barca meccsét és cserébe kap egy kis Koko-verést 2002-ből...
...mert azt sem mondták, h nem élőben.
ellentétben a SportTV-vel, amelyiktől kétes információt nemigen kaptál eddig.
ezért pocok a RTL.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Miért hazudik??? Mondták egy szóval is, hogy élőben adják??? A VB összes meccsét nem az RTL-en, hanem a SportKlubon láthatod. A SK reklámozza így... RTL-en tuti, hogy csak a nagy meccsek lesznek. Tudjátok, nézettség.
By red
Naná, hogy hazudik az RTL, még akkor is amikor kérdez
Nemtom ti hogy vagytok vele, de én még Horváth "Blanco" Fetyát is sokkal szívesebben hallgatom a Barca-mecsek alatt mint pl Léderer Ákost. Pedig igencsak előfordulhat, hogy jövőre már hozzá kell szoknunk... Mivel a spanyol bajnokik közvetítési joga csak a mostani bajnokság végéig van a Sport1-nél, attól félek, hogy az RTL simán megszerzi a jövő évi jogokat (nekik nem jelent gondot ráígérni a Sport1 ajánlatára)
persze ezek után ráereszti az idióta műsorvezetőit a meccseinkre, kb olyan lesz, mint a nyári Puskás-gála

Nemtom ti hogy vagytok vele, de én még Horváth "Blanco" Fetyát is sokkal szívesebben hallgatom a Barca-mecsek alatt mint pl Léderer Ákost. Pedig igencsak előfordulhat, hogy jövőre már hozzá kell szoknunk... Mivel a spanyol bajnokik közvetítési joga csak a mostani bajnokság végéig van a Sport1-nél, attól félek, hogy az RTL simán megszerzi a jövő évi jogokat (nekik nem jelent gondot ráígérni a Sport1 ajánlatára)

persze ezek után ráereszti az idióta műsorvezetőit a meccseinkre, kb olyan lesz, mint a nyári Puskás-gála

-
- Llegenda del Barça
Silvanus írta:A Sport1-2 már nagyon reklámozza magát, hogy ők idén is, azaz a 2005/06-os szezonban adják az összes nagy bajnokságot, kupákat, és külön kiemelik a Barca meccseit, a Liverpool, az Arsenal-t... Tudja valaki, hogy miért? Ez olyan fura...![]()
az RTL úgy reklámozta magát, h adják az Arsenal., Liverpool, Barca meccseit is.
itt már ugye megtárgyaltuk, h ezt idén még nem teheti.
szóval erre a dedós, hazug reklámfogásra ezt a (sokkal kevésbé) dedós választ találta ki a sportTV.
és igen! valaki kérdezte, h így hazudik az RTL?!
IGEN!!!
ezek az anyjukat is eladnák a nézettségért! -ez nem vicc...
-
- Director del Fútbol
Srácok, én most egy kissé elvesztettem a fonalat, most akkor mit is 'hazudik' az RTL Klub? Hogy fogják közvetíteni a VB-t? Az RTL-en lesznek gondolom a legnagyobb meccsek élőben, a 64-ből 32 biztos, ugye?!... A többi 32 élőben a Sport Klubon? De azokat is leadja az RTL felvételről, vagy mi...? Tehát az RTL-en lehet majd vagy így, vagy úgy látni az összes meccset? Mert ha nem, akkor az tényleg elég nagy patkányság!!!
"Més Cuen un Club"